Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    21. Studeni 2017. 20:47

Mamuka

Luce Nera je bas slatkica. Čini mi se da će bit.prava nera. I ima preeedivnoooo ime. 😊😊
    Meni je jedino malo glupo da mi se mala rodi svijetle kose i očiju a ja namijenila ime Nera. Moje neke glupe fiks ideje. Nadan se da će bit tamna i da će bit Nera 😁

Hvala!! To su nas svi pitali kao pa sta cete ako se mala rodi plava 😂😂 bila bi bas baza zove se nera a ono mala plava 😂😂

Barkleys
    21. Studeni 2017. 21:45

Nera i Fran su premedeni. Preprepre. Ja nisam baš za objavljivanje slika djece...nemojte mi zamjeriti xD Kad dođem doma možda nabacimo neku nogicu ili nešto XD xD

Barkleys
    21. Studeni 2017. 21:50

Mi smo inače dobro, još smo u bolnici. Jer nam je kao nulti dan bila ned. A ja sam rodila u ned u 0.28, došla sam u subotu. Tako da imam osjećaj da smo ovdje već 100 godina. Sutra bi trebali ići doma, a to ovisi o pedijatru ako da zeleno svijetlo. Držite fige. :) 

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 06:13

Yel

Luce,
    Aj Nera je slatkis ❤️

Mamuka, hvaja ti ❤️💪🏻, zaljubila sam se u misica mog malog 😍😍
    Sto se tice izdrzljivosti…’I had no choice’ 🤤
    Panicarila jesam prije poroda, i to s pravom jer meni je ovo dokaz da mogu prezivjeti takvo iskustvo…mucenja. Rekla sam svaka cast svima, skidam kapu zenama, no moj stav je da sam morala ‘to ‘ odradit…i prezivjet.
    Moje osobno iskustvo. Strah je imao veliku ulogu u cijeloj prici..no svejedno…zelim to zaboraviti.

Nego, jel ima zapis o porodu, intervencijama i slicno, kao nalaz?

Kod mene se lome koplja oko dojenja…
    Dvoje pedijatara govori razlicito; jedna da ne dojim dok ne odem na kontrolu kod psih zbog koristenja normabela, drugi i sestre inzistiraju da dojim, al cekamo da mlijeko dobim, masiram se, ima kolostruma…

Dobro jutro Yel,najbitnije je da je beba dobro ni ja se nisam bas veselila kad sam rodila prvu kcer nakon 24 sata trudova gladna i zedna al poslje je nisam ispustala al to je normalno.....kako si ti?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 06:15

Yel

Luce,
    Aj Nera je slatkis ❤️

Mamuka, hvaja ti ❤️💪🏻, zaljubila sam se u misica mog malog 😍😍
    Sto se tice izdrzljivosti…’I had no choice’ 🤤
    Panicarila jesam prije poroda, i to s pravom jer meni je ovo dokaz da mogu prezivjeti takvo iskustvo…mucenja. Rekla sam svaka cast svima, skidam kapu zenama, no moj stav je da sam morala ‘to ‘ odradit…i prezivjet.
    Moje osobno iskustvo. Strah je imao veliku ulogu u cijeloj prici..no svejedno…zelim to zaboraviti.

Nego, jel ima zapis o porodu, intervencijama i slicno, kao nalaz?

Kod mene se lome koplja oko dojenja…
    Dvoje pedijatara govori razlicito; jedna da ne dojim dok ne odem na kontrolu kod psih zbog koristenja normabela, drugi i sestre inzistiraju da dojim, al cekamo da mlijeko dobim, masiram se, ima kolostruma…

Dobit ces otpusni nalaz kad budes isla kuci tamo sve pise

Leptirica.com

maca1510
    22. Studeni 2017. 09:23

Kleaiva, giovi, jeste jos u komadu? Ja imam osjecaj da cu se pocet tu dopisivat sama sa sobom😂 bas se spremam na pregled, iako imam osjecaj da ja idem unazad sa trudnocom😂 ja se svaki dan sve bolje osjecam,apsolutno nista me ne boli,ne smeta,jucer od 8 ujutro do navecer nisam stala,peri,peglaj,cisti ,kuhaj, shoping ,kave, do ponoc gledala tv,spavala ko beba do 9....ja neznam ali cini se meni da cu stvarno do bozica ostat trudna😂

url=https://daisypath.com]

• Barbi13
    22. Studeni 2017. 10:07

maca1510

Kleaiva, giovi, jeste jos u komadu? Ja imam osjecaj da cu se pocet tu dopisivat sama sa sobom😂 bas se spremam na pregled, iako imam osjecaj da ja idem unazad sa trudnocom😂 ja se svaki dan sve bolje osjecam,apsolutno nista me ne boli,ne smeta,jucer od 8 ujutro do navecer nisam stala,peri,peglaj,cisti ,kuhaj, shoping ,kave, do ponoc gledala tv,spavala ko beba do 9….ja neznam ali cini se meni da cu stvarno do bozica ostat trudna😂

Maco sretno na pregledu,mozda se nesto pokrene.....

Leptirica.com

luce <3
    22. Studeni 2017. 11:36

Nemojte se ljutit ne mogu pohvatat sve od kad mi je ova mala sefica usla u zivot.... 
    Yel vidis kako covik sam sebe iznenadi sta sve uspije izdrzat.... Sin ti je prekrasan.... 
    Jel ono hedgehog napisala da brzo izlazi... Bas super
    Mi smo nadam se u petak doma, ode je u rodilistu velika guzva.... Bila mi se Nera nagutala plodne vode na porodu pa je puno bljuckala i izgubila je 500g, kombiniramo dojenje i dohranu i danas je vec na 3850g a imala je na porodu 4000g... Zna mi sisat po sat vrimena na prsima i onda joj iza toga dam malo dohrane i super spava i napreduje... Nije jos uvik to ono pravo mliko al nadolazi....

maca1510
    22. Studeni 2017. 12:04

Ja bila na pregledu i nista se ne pokrece. Zatvorena skroz, sutra na plodnu vodu ako uspiju sta vidit... Aaa iman osjecaj da ce ovo potrajat 😞

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    22. Studeni 2017. 12:51

Maca kod koga si bila danas? Jel ti spominje ikakvo požurivanje ili čekate onih 10 dana?
    Jesu ti radili uzv?
    Ma to se može lako prominit za par sati. Mojoj prijateljici je pregled plodne vode potakao porod. Bila zatvorena na pregledu i navečer u rodiliste išla.  Sve je to vrlo promjenjivo.
    Nadan se da će uskoro krenuti 😉
    Yel samo jedi/pij dosta stvari za probavu. Već sto puta pisano al evo opet cu- kompoti od šljiva, krušaka,  jabuka; probiotski jogurti - sensia i activia, a ako te bas strah traži nešto baš za probavu.
    Moja cimerica iz rodilista je imala potrebu ić na wc al od straha nije mogla pa su joj sestre dale neki čepic i išla je bez problema.
    Ja sam se nakrcavala kompota i activie i tek 3. dan unatoč brutalnim hemeroidima bilo je OK. Tako da može se to pomoć da bude dobro.
    Nije Fran uopce puno izgubio na kilazi, nek te to ne brine. Tih 200g na njegovu težinu je skroz dobro. Da je čak i malo više nije problem, samo nek on papi i za par dana će bit iznad porodjajne težine. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.