Giovi, sretno sutraaa!! 😍😍😍😘😘😘😘😘
Maca, za koliko je beba procijenjena?
Luce, drzim fige da izadjeteeee!! 😍😍😍😍 I super sto je napredovala toliko! 😍
Giovi,
Sretno sutra, drzim fige da sve super prodje 🙏🏻💪🏻❤️
(Cure, obavila wc 😬😬, tnx God 👍🏻)
Ajme hrabro. Hrabro. Ja se nisam usudila i tražila sam čepić. XD
Hedghog,
Popila sam dva dulcolaxa, dignem se i bilo je ili u gace ili na skoljku, samo je ‘islo’ (‘fina’ sam )
😅
Hahaha kraljice
Jutrooo cureee...evo ja cekam....i dragog i doktore...kazu oko 9:30-10h... 😊
Malo me strah hvata ali i jedva cekam....😆
Kad se vratim nadam se da nece ostati nijedna ovdje vise na listi....
Yel,ako ti se ne svidja ima,promijeni...jos uvijek mozes...😉
Jutrooo cureee…evo ja cekam….i dragog i doktore…kazu oko 9:30-10h… 😊
Malo me strah hvata ali i jedva cekam….😆
Kad se vratim nadam se da nece ostati nijedna ovdje vise na listi….
Yel,ako ti se ne svidja ima,promijeni…jos uvijek mozes…😉
Sretno Giovi😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Giovi sretno!!
Ja evo s pregleda plodne vode. Nemogu virovat koji mesari rade kod nas. Znaci stoje doktor,2 doktorice i par sestara i gledaju na youtube onu malu sa supertalenta kako twerka a mene gleda mulac od 18 god. Momak im govori kako mi je tlak velik, 145/95, i apsolutno niko nije povea racuna za to. Kad me dosla doktorica pregledat za plodnu vodu napravila je to tako da se jos nemogu ispravit kako je ona to gurala,a ja zatvorena. Ajde i to prode,sve ok sa plodnom vodom. E dsad ja imam jednu cistu na mozgu i u trudnickoj mi stoji taj nalaz jer mi je neurokirurg reka da ga stavim u trudnicku jer ako dode do tezeg poroda i jakog naprwzanja moze puknut cista pa nek oni na porodu odluce sta ce. Gleda to ova doktorica i pita je sestra a sta ako joj stvarno pukne prilikom naprezanja na porodu a njen odg na to je bia pa sta ja znam nisam ja neurokirurg.samo se pokupi i rece mi da za 2 dana dodem opet. Eto toliko. Dno dna!
url=https://daisypath.com]
Giovi nadam se da je već sve prošlo i da.ste oboje dobro. 😊
Maca ovo je stvarno kata-fucking-strofa! Pa koji K si doktor kad ti je toliko stalo do ljudi i njihova zdravlja. Stvarno ne razumin. Koje hipokratove zakletve koje P materine kad im je u 90% slučajeva samo do para i statusa. Stvarno od nekog časnog i uzvisenog zvanja postali su najgora ljudska vrsta. Fuj!
Daj ti zovi svog doktora i vidi se njim jel se tu Šta može jer ovo je stvarno jadno.
Giovi sretno!!!
Yel pa jos uvik ti nije kasno prominit.... Nema ti sta bit glupo
Maca ja stvarno ne mogu virovat... Pa stvarno ti doktori ko da su bogom dani... Ko neka sekta su jbte...
A pricala sam sa svojim gin i on je osta malo zatecen. On mi je sam isto reka da taj nalaz obavezno pokazem na porodu i da oni odluce sta ce,ali nije ocekiva da ni oni neznaju sta bi.
Ocito za sve trebas imat debelu vezu, a ja je ovaj put nemogu nikako nac. Muz je i danas pop...tia se vratit unutra al mu nisan dala. Ako nista na porodu ce bit s menon pa mozda neko i povede racuna iako cisto sumnjam. Mislim da je sve stvar ko ce me taj dan dopast od doktora.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji