Znam, slazem se nek pokusa nema sto izgubiti!
Kod nas je to problem jer ima malo anesteziologa na cijelu bolnicu!
Sanjchi tko ti je od dr u smjeni sad??

Sanjchi nije to nista jos dok mozes tipkati.😉 Iznenadit ces se dok vidis kolko mozes izdrzati 💪💪

url=https://lilypie.com]
Zene drage, ZAAAASTOOOO u nekim bolnicama u HR beeeeez problema nude EPI a u nekima odbijaju??? JESU LI ONI PISLJIVO NORMALNI?!
Mene su trudovi toliko boljeli da me nerviralo kad je muz na mob gledao, a kamoli da sam jos tipkala HAHAHAHAHA

Ana, kako je Treca sreca davno napisala, izgon boli da li porod trajao 12h ili 2h Drago mi he sto ste dobro a to da ti je muz isao na zivce je nooormalnoooo hahahahahhahahaga

Mamukati i ja se razumijemo po pitanju torve 😄
Cuvajte muzeve, rekla sam vam kako je neciji muz dan prije nego sam rodila pao u nesvijest u boxu i zaradio 3 sava na celu 😂
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
Jadan..
Moj dragi je bio hrabriji od mene i NIIISTAAAAAA mu se nije gadilo... Jadan... kad mi je drzao onaj stalak na kojemu vuces infuzije je cak gledao kako kakim ah

Barbs možda ih hrabrost iznenada obuzme 🤣🤣
To sam se ja u ned tek sitila svih tih “veselja” s poroda (piškenje i kakanje i povraćanje....) pa onako mislim se kako će to bit.... Al opet mislim obeća je u dobru i zlu pa ko mu kriv. 😂😂

Sta zene sve ne prezive…a muskima se cestita na hrabrosti 😁😁
BOME IIIISTINAAA
Meni je epi jaaaaaaaaaaako olakšala bolove... Osjećala jesam, ali nije boljelo, ALI su mi "ukinuli" epi pred vrijeme pravog poroda, tj. IZGONA... Jer praktički ti moraš osjećati nagon tiskanja... a danas kod ginića je bila trudnica (3x trudna!) i rekla da su joj prvi put dali epi i nisu ukinuli ništa i da nije osjećala nagon tiskanja, ali se porodila... a drugi put epi nije dobila jer je beba već izlazila ahahaha sad je rekla da će ju opet tražiti i da se nada da će expresno roditi
Ja sam išla na pregled i sve je u redu... rekao je dr da se moram paziti ako ne želi opet ostati trudna... na uvzu je taman vidio ovulaciju

Barbs mislim da je problem konkretno u manjku osoblja pa se zato ne dobija epiduralna ni uz debelu vezu jer anasteziologa jednostavno nema... Recimo u st rodilistu postoji mogucnost radjanja na stolicu ali u svakoj smjeni samo su jedna babica i doktor obuceni za to pa ako imas srece mozes na to, isto ko i za epiduralnu ne pomaze nikakva veza jer je stvar u manjku osoblja a ne u tome da je oni ne zele davati

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji