YEEEEELLLL, DRAGAAAA!!!! CESTITKEEEEE!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😍😍😍😍😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍 DOBRO NAM DOSAo FRAAAAAAAN!!!!! preslatki jeeee!!!! a expresno si to obavilaaa!!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 BRAVO I SVAKA CAAAAST!!!! 😘😘😘😘😘
Luce, slaaaaatkica Neraaaa 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍
Jos KLEAIVA, MACA I GIOVI????
Giovi, krenut će i kod tebe!
Cure, ja nisam zapamtila kad su rodile ove mamice:
DOLORES
MRVICA
LUCE
Za HOPE ne znam je li curica ili dečko
Cure koje su jos na cekanju znam da vam izgleda ko da taj dan nikad nece doc, al kad dodje beba pokraj vas necete moc virovat sta se dogodilo....
Barbs ja sam 19.11. 😁
Sanjchi svaka cast! Ja sam od poroda vec 100 puta sanjala drugi porod, budila se u znoju i strahu tako da ne znam, mozda jednog dana..
Thx, Luce!!! 😘😘😘
Sanjchi, svaaaaka cast 😂😂😂😂😂 Ma ja znam da necu imati jedno aliiii o tome cu razmisljat za4-5g
Ja imam osjecaj da cu Bozic docekat trudna 😂
Danas sam bila sa prijateljicom koja je stvarno imala tezak porod i mislim se ma ostani ti mali jos unutra😂 al nekako se tjesim sta prije krene prije ce i bit gotovo tako sta se mwne tice moze i odma
url=https://daisypath.com]
Yel čestitam! Sve najbolje mami i bebici i brz oporavak! 😊
Draga Yel mislim da si ti sebi ovim dokazala da si ipak puno jača nego sto misliš i da možeš puuuno više nego što misliš. Prošla si ono čega si se toliko bojala, a i ti i beba ste dobro. Vidiš koliko si se bezpotrebno opterecivala time.
Nek ti ovo.bude dokaz da mozes puno više i bolje od onog što misliš. 😉
I da, bebac je slatkis 😊
A to što se nisi odman zaljubila u bebu je sasvim OK i normalno. Ne brini se, nisi jedina. Ni ja se nisam u svoje bebe zaljubila.na prvi pogled, ja se u ništa ne zaljubljujem na prvi pogled jer eto moj mozak ne radi na takav način. Za par dana ćete se povezati i kliknit i sve će bit super. Još si pod dojmom i ne mogu svi osjećaji doći do izražaja.
Polako, dan po dan ćete se upoznavati i bit će to.ljubav ogromna 😊
Luce Nera je bas slatkica. Čini mi se da će bit.prava nera. I ima preeedivnoooo ime. 😊😊
Meni je jedino malo glupo da mi se mala rodi svijetle kose i očiju a ja namijenila ime Nera. Moje neke glupe fiks ideje. Nadan se da će bit tamna i da će bit Nera 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji