Evo me🙂🙂da vam "ukratko" napisem kako je proslo..ugl danas sam trebala na inducirani pa me jucer dr isao oko 12h pregledati i vidio da sam otvorena 2cm..nakon pregleda odmah su mi poceli bolovi i sve jaci i jaci..oko 17h sam isla to reci sestri i pozvala je dezurnog dr da me pregleda i onda me on rucno prosirio na 3cm..a vec sam imala trudove svakih 5 min..nakon njegovog pregleda poceli su jos jaci bolovi i na pregledu oko 20h sam bila otvorena vec 7 cm..odmah su me poslali u radaonu,dali dvije boce infuzije pa epiduralnu..to je trajalo nekih sat vremena,imala mozda dva truda jos pod epiduralnom i nakon toga otvorena 9cm..onda su poceli oni ludacki bolovi,uzasniiii,bolilo me ko da moram kakati,al beba se nije spustala pa sam nekih 2h se mucila u tim bolovima,epiduralna mi u tome nije nist pomogla,i u drugom pokusaju tiskanja rodila❤ugl bila sam u radaoni od 20h i rodila u ponoc tocno..bilo je brzo ali iskreno uzasnooo bolno..babica me masirala da ne popucam al su morali malo reznuti..posteljica mi se nije htjela oljustiti pa su me uspavali da to rijese i odmah me zasili pod anestezijom..tak da je to super proslo🙂🙂kad sam se probudila iz anestezije bula sam u hodniku u radaoni jos nekih 3h na promatranju i slusala kak ostale mame radaju..koma mi je to bilo..ugl Mila je super,apgar 10/10,ja sam isto dobro,samo me rez boli

I da,bolove u ledima nisam imala uopce,sami prvi trudovi su bili ko da cu dobiti menst,al su onda brzo presli u bolove u guzici,ko da moras na wc..i ti bolovi su najgori..nisam se derala na porodu,sve sam to u sebi podnosila,al sam par puta viknula da ne mogu vise..MM je bio samnom i jakoo velika podrska,mada sam mu rekla nek suti i nek me ne dira😃😃al na izgonu je bio odlican,poticao me na tiskanje i to mi je jako pomoglo🙂🙂

Ana cestitam.Sjecam se kad si na onom forumu bila napisala da si trudna, ja sam tek kretala u postupak, a sad vec imas svoju mrvicu kraj sebe.Sad sam vec i ja svjesna da sam blizu.
Sanjchi, sretno i izdzi jos malo, ja sam sigurna da cu ujutro vec pricitati da je stigla Lucija.

Mc_mouse hahahahaha slike su komedija 😂😂😂
Ana sad lipo polako uzivj u svom zlatu ❤️

Evo me🙂🙂da vam "ukratko" napisem kako je proslo..ugl danas sam trebala na inducirani pa me jucer dr isao oko 12h pregledati i vidio da sam otvorena 2cm..nakon pregleda odmah su mi poceli bolovi i sve jaci i jaci..oko 17h sam isla to reci sestri i pozvala je dezurnog dr da me pregleda i onda me on rucno prosirio na 3cm.
Ajme, pa baš ne djeluje piece of cake. Proširivanje ručno? Svaka čast, drago mi je da si dobila epi sa 7 cm, bar nešto...koma za posteljicu, ali ajde, bar si odspavala malo -.-
Ja sam se ujutro rano probudila, pa sam odmah ažurirala popis, tebi sam stavila 31.10. To je znači to?
Sad uživaj u Mili.
Ana nije bilo lagano al prošlo je i šta je najvažnije obe ste dobro. 😊
Rez će ti za 3-4 dana bit puno bolje. Samo se nakon svaku nužde otusiraj vodom bez ikakvih sapuna i za par dana će bit sve super. I da, sto vise u ležećem položaju da ti je sto manji pritisak na šavove.
Uživaj mamice u svom malom zlatu! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji