I moj muž će bit na porodu,mi imamo potvrdu iz DZ,rečeno nam je da ju Petrova priznaje!! Al moj muž je Presmjesan cijelo vrijeme govori spreman sam,spreman sam a odjelo za bolnicu mu je kupila njegova mama jer bi on zaboravio (a imao je jedino taj zadatak) On jadan bi pomogao al samo cupka na mjestu i ne zna kaj da radi (a bogme ne znam bas ni ja) al smiješan mi je kad vidim kak se trudi oko svega pa napravi nes krivo i onda se ja kao ljutim!! Joj samo da se tam se sruši u nesvijest jer inace čim vidi iglu pada 😂
Palac gore za hrabre muževe/dečke 💪🏻🤙
Da, da, do sad su ih priznavali. Ali sam više ni njih ne traže...Frendica koja je rodila u Merkuru prije par mjeseci i frendica koja je prije mjesec dana rodila u Petrovoj. Objema bili muževi i nitko ih nije niti pitao za taj papir. Mi smo isto bili u DZ na tečaju, za svaki slučaj, pa nam je ženska na tečaju rekla kao da im je to nova fora. Ali bolje biti siguran! I da, fakat, palac za hrabriće! Tak slično i moj, on se trudi, a ja već vidim da ću poludit ako mi bude smetao i izbaciti ga van!
Hedgehog svaka čast za muza i volju. Moj je sa micicom ima želju ali njegovo otezanje sa ima još vrimena na kraju ga je zeznulo. A i mene! 😂
Samo nek se on sprema, nek osjeti malo tu car priprema i radjaone. Poslije tu njegovu torbu samo lagano zaboravite ponit. Al to da sprema ručnik 😂😂😂😂 hahahaha Koji kralj! Oko čega će se on to morat znojit i brisat?? Hahahaha Predobro! 😂
Mislim da moj neće tit ni pit ni ist od muke. Još će mu i infuziju pristekat kad cili ublidi 😂
Cure možda nas naši muževi koji ne žele bas na porod iznenade pa nam bude zabavno kako se oni muče da na svoju bol mi i zaboravimo 😂😂
Ima neki vic sa Crnogorcem kako je isa sa ženom na porod i naravno da se on ko pravi muškarac onesvistio cim se nešto pokrenulo i budi se nakon sto je žena rodila i pita šta je rodila pa mu kažu da je žensko, a on će na to da hvala Bogu da je žensko a ne muško pa da se jadan pati ko on 😂😂😂😂
A torba... pa sve je to nekako spremno samo triba u torbu složiti. I svaki dan mislin da je bolje napraviti nešto drugo nego to. Ionako je doktor reka da neću brzo pa čemu onda žurba. Sve stignem.
A kad sam išla 1 put rodit i kad sam javila da je puka vodenjak svi su došli kod nas da nas isprate. Moja mama je od muke tu moju torbu raspremila i spremila 3 puta dok sam se ja otusirala. I sad kad mi počne citat bukvicu o tom kako sam neodgovorna i torbu još ne spremam joj kažem da će ona to ionako par puta sve pritostat pa će mi sad ona spremat. 😜

Mamuka ti i ja se razumijemo po pitanju torve 😄
Cuvajte muzeve, rekla sam vam kako je neciji muz dan prije nego sam rodila pao u nesvijest u boxu i zaradio 3 sava na celu 😂

Hedgehog svaka čast za muza i volju. Moj je sa micicom ima želju ali njegovo otezanje sa ima još vrimena na kraju ga je zeznulo. A i mene! 😂
Samo nek se on sprema, nek osjeti malo tu car priprema i radjaone. Poslije tu njegovu torbu samo lagano zaboravite ponit. Al to da sprema ručnik 😂😂😂😂 hahahaha Koji kralj! Oko čega će se on to morat znojit i brisat?? Hahahaha Predobro! 😂
Mislim da moj neće tit ni pit ni ist od muke. Još će mu i infuziju pristekat kad cili ublidi 😂
Cure možda nas naši muževi koji ne žele bas na porod iznenade pa nam bude zabavno kako se oni muče da na svoju bol mi i zaboravimo 😂😂
Ima neki vic sa Crnogorcem kako je isa sa ženom na porod i naravno da se on ko pravi muškarac onesvistio cim se nešto pokrenulo i budi se nakon sto je žena rodila i pita šta je rodila pa mu kažu da je žensko, a on će na to da hvala Bogu da je žensko a ne muško pa da se jadan pati ko on 😂😂😂😂
A torba… pa sve je to nekako spremno samo triba u torbu složiti. I svaki dan mislin da je bolje napraviti nešto drugo nego to. Ionako je doktor reka da neću brzo pa čemu onda žurba. Sve stignem.
A kad sam išla 1 put rodit i kad sam javila da je puka vodenjak svi su došli kod nas da nas isprate. Moja mama je od muke tu moju torbu raspremila i spremila 3 puta dok sam se ja otusirala. I sad kad mi počne citat bukvicu o tom kako sam neodgovorna i torbu još ne spremam joj kažem da će ona to ionako par puta sve pritostat pa će mi sad ona spremat. 😜
Hahaha, čula sam taj vic, svima sam ga pričala! ! ma i voda i čokolada i ručnik su kao "za mene". Kao da moči ručnik i meni stavlja obloge. E, kad mi krene mahat s tim ručnikom. Bude on imao 3 šava.
Maca mi smo platili u bolnici gotovinom taj papir... Nama je teta u bolnici rekla da dobijemo to odjelce za pratnju...

Una je predivna - I imenom i pojavom 😍
Hedgehog toliko se smijem za muževu torbu HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂 kralj!

Sanjchi krece to lagano, kad na ctg-u budu pravilni razmaci sa zaobljenim vrhovima tek onda ce bit pravi pravi trudovi, ovo je sve jos nista prakticki. Sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji