Ma mi sredili to davno. U 8. misecu još. I to neki momak iz sela isa za mog muza i drugog nekog iz sela. Samo plati i ništa ne moraš. 😂
Samo sredi to sto prije pa ako malo i urani Nikola da ste spremni 😉
Ne znam bas to pokazivanje mi nije jasno. Kako možeš uvodit ljude da gledaju nečije medjunozje. To je bas grozno. Pa nije box izlog. Svašta kod nas ima. Strašno!
A počne li on meni živce kidat Poslat ću ga vanka. Bolje i sama nego da me on živcira. Tu se slažem s tobom 😅

Sanjchi bas kao sto je netko spomenuo neki dan ništa ništa i onda par beba isti dan ☺️ Samo hrabro i bit će sve Okej,još malo ćeš držat nešto najslađe u rukama ❤️
Mamuka sad čitam i ukenjala sam se od straha kad sam skuzila da smo mi sljedeće,pa kud prije?!? 😂😂
Aurora Una je već prava velika i lijepa curica ❤️👧

Zato i idem tek 8.11 jer dragi stize 11.11 a nedam im 400 kn ako on ne bude tu 😂 valjda nece Nikola u ta 3 dana bas odlucit izac 😂
luce dobro da si mi rekla pa bi cak i na to predavanje mogla doc, ali razgledavanje cu zaobic u sirokom luku 😀
Btw kad smo vec oko toga jel se prije to placa njima na racun ili mozes kesom u bolnicu platit?

url=https://daisypath.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji