Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    31. Listopad 2017. 15:44

Ma mi sredili to davno. U 8. misecu još. I to neki momak iz sela isa za mog muza i drugog nekog iz sela. Samo plati i ništa ne moraš. 😂
    Samo sredi to sto prije pa ako malo i urani Nikola da ste spremni 😉
    Ne znam bas to pokazivanje mi nije jasno. Kako možeš uvodit ljude da gledaju nečije medjunozje. To je bas grozno. Pa nije box izlog. Svašta kod nas ima. Strašno!
    A počne li on meni živce kidat Poslat ću ga vanka. Bolje i sama nego da me on živcira. Tu se slažem s tobom 😅

[OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:45

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Hope
    31. Listopad 2017. 15:49

Sanjchi bas kao sto je netko spomenuo neki dan ništa ništa i onda par beba isti dan ☺️ Samo hrabro i bit će sve Okej,još malo ćeš držat nešto najslađe u rukama ❤️
    Mamuka sad čitam i ukenjala sam se od straha kad sam skuzila da smo mi sljedeće,pa kud prije?!? 😂😂
    Aurora Una je već prava velika i lijepa curica ❤️👧

[OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:51
    [OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:52

[OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:55

[OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:55
    [OBRISANO] 31. Listopad 2017. 15:57

[OBRISANO] 31. Listopad 2017. 16:04
    maca1510
    31. Listopad 2017. 16:05

Zato i idem tek 8.11 jer dragi stize 11.11 a nedam im 400 kn ako on ne bude tu 😂 valjda nece Nikola u ta 3 dana bas odlucit izac 😂
    luce dobro da si mi rekla pa bi cak i na to predavanje mogla doc, ali razgledavanje cu zaobic u sirokom luku 😀 
    Btw kad smo vec oko toga jel se prije to placa njima na racun ili mozes kesom u bolnicu platit?

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI