Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Studeni 2017. 02:07

Inace, super napreduje 😁😁😁😁😁😁 Ima 5800g  i nekih 62-63cm hahahhaa ne znamo tocno jer smo ga mjerili kod kuce gradjevinskim materijalom hahahhahhahaha i vise nema problema sa kakanjeeeem 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

barbs
    19. Studeni 2017. 02:09

*METROM a ne materijalom hahahahahhahahahahahhahahahahhhhaa
    Mislim da je ura za spavanje  Pocela sam gluuuupooooosti pisati hahahhahaha 
    Zelim vam svima laku noc i ujutro kad prodjem ocekujem punooo novosti.. Mamice koje ste isle roditi, zelim vam da sto bezbolnije i krace cam tr

barbs
    19. Studeni 2017. 02:09

*traje 😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    19. Studeni 2017. 02:30

Giovi, divna 😍😍😍
    Yel, aaajmeeeee😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ti ko da si na pocetku trudnoceeee 😍😍😍😍😍😍😍 Prezgodnaaaa 😍😍😍

barbs
    19. Studeni 2017. 02:32

KleaIva, zao mi je kroz sto si s curkom prosla... je sve ok sada?? Kod nas u Puli induciraju na 7.dan od termina (ako se samo ne pokrene)

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 06:33

Dobro jutro,Hedgehog cestitam od srca a Leni dobrodoslicu,brz oporavak zelim.Curama koje su isle rodit sretno😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    19. Studeni 2017. 08:01

Joj ja sam tako uzbuđena i puna adrenalina nakon poroda da nisam uopće spavala. Sad čekam doručak. Ugl, moj porod je bio brz, ali bolan. Kao što znate išla sam jučer ujutro na hitnu radi te krvi i tad su mi rekli pa vi ste samo 1 cm, počelo je, ali prvorotkinjama to zna potrajati... Bla bla bla. Došla sam doma i počela mjeriti trudove koji su oko 14 sati bili na 10-15 min. Kasnije se razmak smanjivao i smanjivao. Došla sam u Petrovu oko 21 sat ponovo, razmak 5 min, otvorena 3 cm, cerviks nestao... Ja sam odmah pitala za epiduralnu i sve, još su me zezali i smijali mi se kao imate vi još cijelu noć do nje....najbolje da vi šetate još sat vremena sa suprugom po hodniku... I tako je i bilo. Oko 22h, stavljaju me u box, dolazi doktor, 5cm. Pa kako? Pa zašto? Pa kud već? Zovite anesteziologa. Da budem iskrena, čekali smo žensku možda jedva pol sata, ali onda su me opet pregledali i zaključili da sam skoro 8 cm, i da nema smisla jer mi neće stići djelovati. Ajme, kad su oni meni rekli da ja neću dobiti epiduralnu. Ja sam bila luda. Bolilo je do sad ko sam vrag ali jedino što me držalo do tada je da će doći ta blažena EPI. Užas. Ja sam tad baš ono pala moralno i psihički. Jer sam cijelo vrijeme u glavi imala sad će bol prestati.  Tad sam se izgubila počela sam fajlati u disanju, supruga bi tako jako zgrabili da sam mu malo poderala ono odijelo... Mislim da sam bila najglasnija od svih tamo. A doktori i sestre prolaze i svima pokazuju moj box kao pogledajte "prvorotkinja" a tako se brzo otvorila. A ja se tamo bacam po krevetu od boli. Poslije mi je bilo malo neugodno.   Dobila sam dolatin, ali to nije za bol... To je više da ti umrtvi mozak. I onda oko ponoć je babici rekla hoćemo li pikicu u guzu za bol, ja reko oo daaaa, a ona meni jel imate nagon za tiskanje ja reko da, ona a onda ništa od pikice. I povuci potegni, pa malo masiranja, pa rezanje, pa stiskanje trbuha... I eto ga. Beba izašla. Od 21 sat sa 3 cm do ponoć i 20 sa krajem poroda. Ja zadovoljna ali tu epiduralnu neću nikad prežaliti. Što je najsmješnije nisam niti ja kriva, niti doktori niti anesteziolog. 

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 08:38

Hedgehog

Joj ja sam tako uzbuđena i puna adrenalina nakon poroda da nisam uopće spavala. Sad čekam doručak. Ugl, moj porod je bio brz, ali bolan. Kao što znate išla sam jučer ujutro na hitnu radi te krvi i tad su mi rekli pa vi ste samo 1 cm, počelo je, ali prvorotkinjama to zna potrajati… Bla bla bla. Došla sam doma i počela mjeriti trudove koji su oko 14 sati bili na 10-15 min. Kasnije se razmak smanjivao i smanjivao. Došla sam u Petrovu oko 21 sat ponovo, razmak 5 min, otvorena 3 cm, cerviks nestao… Ja sam odmah pitala za epiduralnu i sve, još su me zezali i smijali mi se kao imate vi još cijelu noć do nje….najbolje da vi šetate još sat vremena sa suprugom po hodniku… I tako je i bilo. Oko 22h, stavljaju me u box, dolazi doktor, 5cm. Pa kako? Pa zašto? Pa kud već? Zovite anesteziologa. Da budem iskrena, čekali smo žensku možda jedva pol sata, ali onda su me opet pregledali i zaključili da sam skoro 8 cm, i da nema smisla jer mi neće stići djelovati. Ajme, kad su oni meni rekli da ja neću dobiti epiduralnu. Ja sam bila luda. Bolilo je do sad ko sam vrag ali jedino što me držalo do tada je da će doći ta blažena EPI. Užas. Ja sam tad baš ono pala moralno i psihički. Jer sam cijelo vrijeme u glavi imala sad će bol prestati. Tad sam se izgubila počela sam fajlati u disanju, supruga bi tako jako zgrabili da sam mu malo poderala ono odijelo… Mislim da sam bila najglasnija od svih tamo. A doktori i sestre prolaze i svima pokazuju moj box kao pogledajte "prvorotkinja" a tako se brzo otvorila. A ja se tamo bacam po krevetu od boli. Poslije mi je bilo malo neugodno. Dobila sam dolatin, ali to nije za bol… To je više da ti umrtvi mozak. I onda oko ponoć je babici rekla hoćemo li pikicu u guzu za bol, ja reko oo daaaa, a ona meni jel imate nagon za tiskanje ja reko da, ona a onda ništa od pikice. I povuci potegni, pa malo masiranja, pa rezanje, pa stiskanje trbuha… I eto ga. Beba izašla. Od 21 sat sa 3 cm do ponoć i 20 sa krajem poroda. Ja zadovoljna ali tu epiduralnu neću nikad prežaliti. Što je najsmješnije nisam niti ja kriva, niti doktori niti anesteziolog.

Hedgehog,jos jednom cestitam od srca,o da poznato mi je to bacanje i valjanje po krevet al bitno da je sve ok,kako je Lena?

Leptirica.com

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 08:45

Yel

Hedgehog,
    Zao mi je sto te boljelo.. :(
    Ocekujem slican scenarij…
    Odmori se sad, proslo je, uzivaj sa bebicom ❤️❤️😇

Yel ,sretno na pregledu i javi se odmah da ne brinem jer si mi jako draga😘😘😘

Leptirica.com

barbs
    19. Studeni 2017. 08:46

Hedgehog, joooj, expresno si ti to obavila kad si dosla u bolnicu i bas mo je zao sto je boljelo... Srecoooom pa je to iza vas 😘😘😘😘😘😘😘  Kako ke curka??? 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.