Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 30. Listopad 2017. 10:40
    [OBRISANO] 30. Listopad 2017. 10:44
    [OBRISANO] 30. Listopad 2017. 10:50
    Nina2512
    30. Listopad 2017. 11:14

Vidim da pricate o sx. za poticanje trudova..kod nas u sobi su bile susjede na kavici i dosla nam se pridruziti sestra i veli ona nasoj susjedi da neka upotrijebi prirodni gel (spermu)za poticanje trudova😁😁mi smo prasnule u smijeh,a veli ona pa da ju je ulovila u krevetu sa MM..hahaha..susjeda je tak pocrvenila😁sama je u sobi pa moze..haha..i ugl veli sestra da ona ozbiljno misli,da sperma stvarno pomaze za otvaranje,pa eto sanjchi mozda da probamo😁😁

Nina2512
    30. Listopad 2017. 11:25

Belle kako ti je bilo na carskom?jesi imala spinalnu ili opcu?jesi li sto osjetila,bolilo te?

Barkleys
    30. Listopad 2017. 11:59

Belle čestitam!!! Porod zvuči super! Hahaha. Sad čekamo znači Anu! Ana, kako si? U kojoj si fazi? Jel te maze i paze u Petrovoj? Držim fige da sve prođe brzo i efikasno! :)
    Sanjchi - ajme drži se, sigurno baš nije bilo ugodno ovo s ctg-eom... Ako sam dobro shvatila, ti bi mogla u četvrtak, petak na inducirani?
    Yel - bravo za jaje! Hahahha. Ja sam mislila da su hemoroidi najgore što ti se može dogoditi na guzi. Kako naivno! :)
    Btw jel ima koja problema s hermićima? 

Hope
    30. Listopad 2017. 12:06

Ej ženske,nekaj ste pričale o zgaravicu,jesam li ja jedina osoba ovdije kojoj pomažu zelene orbit žvake i to ih uzmem dvije odjednom i pušem luđački balone,svi oko mene su već ludi od tih zvukova al meni pomaze!! Znaci nikad u životi toliko žvaka nisam potrošila ko u trudnoci!! Znaci kupim si oni kutijicu zelenog orbita di ima 60 komada i evo to mi traje jedva tjedan dana,ovisnik sam...OVISNIK 😂😂

Belle  da daj nam reci jesi uzela spinalnu ili opću,ja si cijelo vrijeme razmišljam ak mi kažu da ću Morat na carski sa uzmem spinalnu!!
    Ja sad u petak na ultrazvuk u petrovu idem,mislim da me šalju da procijene veličinu bebe jer je cijelo vrijeme veći za 2 tjedna i sad me strah ak mi kažu da ću Morat na carski zbog veličine,al dobro i ak mi to kažu nije kraj svijeta,ne znam kakva je praksa u Petrovoj sa velikim bebama,ako netko zna nek piše 😅

Nina2512
    30. Listopad 2017. 12:49

Cure evo upravo saznala da je sutra dan D🙈🙈😊😊sad me dr pregledao,otvorena sam 2 cm i sutra idem na inducirani..dobit cu epi kad se otvorim 5 cm..ajmee sad me vec strah,drzite fige da sve dobro prode😊😊

[OBRISANO] 30. Listopad 2017. 13:07
    Hope
    30. Listopad 2017. 13:17

Ana mi držimo fige a ti ne brini,bit će sve Okej,i još malo cete se mazitiiiii ❤️❤️ Javljaj nam novosti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI