Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    18. Studeni 2017. 15:27

Hedgehog…drzi se...bolje da si doma s trudovina i da mozes i hodati i sve kako god da ti je lakse nego da te za krevet prikuju.  Inace i u bolnici krvaris samo ti daju one njihove krpe medu noge😂
    Giovi...glavno da si ti spremna😊 tako treba!
    Yel...ta moja curka je sad super 6 i polgodisnjakinja😂 bez ikakvih teskoca i tegoba😂 cak nije nikad ni bolezljiva. Hvala Bogu! Nek je svo zlo bilo u tome sto smo prosle na pocetku😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    18. Studeni 2017. 15:31

Maca i Luce nazalost aktivnost nema veze s porodom. Da je po tom rodila bi bar 2 tjedna prije jer uz svo seljenje i razmistanje po kuci i nosanje stvari meni se isto nista nije minjalo.
    Hvala Bogu na doktoru koji je to uzeo u svoje ruke i istira malog van jer mislin da to cekanje ubija u mozak. A i fizicko stanje u obliku tuljana/kita brate ne pomaze nikako...
    Nadam se da il ce bebice uskoro vani il ce doktori odlucit prekinit tu agoniju. Drz’te se cure! 🤗🤗
    Yel super izgledas. Bas ti je sladak stomak. Preeee super mi je! 😊
    Dobit ces epi, ne brini se. Znam da nije lako al probaj mantrat da ce bit u redu jer ovako sebi stvaras pritisak i nabijas stres a mozda ce sve bit u redu i bez problema.
    Pozitivan stav je stvarno veliki plus. Vjerojatno si i sama toga svjesna al samo da te podsjetim. 😉😊😊
    Giovi ti mi tako dobro izgledas ko da si s nekig treninga dosla. Imas dosta veliki stomak al cini mi se da si ti bas dobro pokretna, ni malo kit mood. 😂😂
    Kleaiva slazem se da ipak beba odlucuje kad ce, ali meni je drago da je doktor pozurio jer svaki dan prelazit po 180 km i stalno cekanje bas nije fora.

Giovi
    18. Studeni 2017. 16:01

Mamuka to mi svi kazu... a sta cu kad sam hiperaktivna i nemam mira cijelo vrijeme...ja bi zaboravila da sam trudna dok me nebi nesto bocnulo ili stisnulo...sad kako me strah ici okolo sama dok su mi svi na poslu izmisljam gluposti po kuci...vec drugi dan zaredom radim generalku u kuci,mijesim tijesta,pecem pizze,hrenovke...ubijam vrijeme da brze prodje...

Barkleys
    18. Studeni 2017. 16:06

Hvala cure. Guram guram trudove. Za tu sukrvicu su rekli da je vjerojatno sluzni čep,odnosno da citiram:počeli ste se otvarati., ali i njih je malo zabrinuta boja krvi. 

luce <3
    18. Studeni 2017. 16:07

Mamuka uvik imas stogod lipo za rec... Hvala ti... Sto kazes ovo cekanje i psihicki i fizicki utjece... Al dobro svo zlo u tome... 

barbs
    18. Studeni 2017. 17:05

Hedgehog

Evo da se i ja javim. Od pola 7 ujutro sam u Petrovoj. Krenula mi je svježa krv. Otvorena 1 prst. Radili mi ctg. Par sati čekala. Opet ctg. Imam trudove. Nečkali se oće me primit ili ne. Poslali me doma. Kao počeo porod, krvarenje je zbog otvaranja. Ako krenu jače ili mi se javi opet svježa krv natrag u bolnicu. I evo sad idem doma. Uzbudljivo jutro.

Ti je pukao vodenjak???

barbs
    18. Studeni 2017. 17:10

Mamuka,slazem se s prvim djelom komentara 😊😊😊😊😊😊 I ja sam bika turbo aktiiivnaaa.. jos 1.9. djevojacka... 3.9. vjencanje... rodjendani razno razni.. izlasci na razne festove.... seljakanje.. itd itd itd... da mi vodenjak nije pukao pitanje kad bih rodila jer nakon svega ja sam TEKK jedan prst bila otvorena sa 38+5 a 4D prije toga su mi bila TUUURBOOOO...
    Nadam se da cete sto prije i bezbolnije roditiii 😘😘😘😘😘

barbs
    18. Studeni 2017. 17:12

Kako ste mi?
    Bas mi je zao sto nisam ovdje aktivnija al ponekad jedva da uspijem pohvatati drugu grupu.. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
    Cula sam da je.Mrvica rodila??
    CESTITKEEE 😘😘😘😘😘
    Mc Mouse, kako ste mi?
    Da li se HOPE javila???

Ivcy1306
    18. Studeni 2017. 17:30

Pozz cure! Hedge sretno. Kod mene je takoder krenulo sukrvicom i nakon 24.5sata trudova, dripa i muke na carski je rodjen decko 53cm i 3910g. Sretno svima, nista to nije strasno. Da boli, boli ali nista neizdrzivo.. 
    Yel, ne obaziri se na druge! Prst u uho i pjevaj! :-) 

Barkleys
    18. Studeni 2017. 18:33

Sad kužim ono "trudovi dolaze iz leđa" fakat dolaze. Sve češće i sve gadniji. Ali ne bih htjela još u bolnicu. Ako sam ujutro bila prst, bar da dođem na 3-4...inače će me opet poslat doma. A razmak, razmak je cca. 10min. Nekad 12, nekad 9, pa 11, pa 8... Svima savjet. Skinite si aplikaciju u. Nije mi pukao vodenjak... samo imam sukrvicu i trudove. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.