Mrvica cestitam! Brz oporavak mami i bebici!😊
Drago mi je da je tako dobro proslo. To za prvi porod stvarno je super.
Hedgehog bit ce to super. Bitno da se ti dobro osjecas. Znam da boli ali ako osim toga ne osjecas nista lose ne brini za krv. Krvi mora biti samo u bolnici lezis pa ne vidis.
Jos maaaaloooo i eto bebice! Sritno 😊😊
Hedgehog ja sam nakon 6 sati trudova bila otvorena za dlan i rodila za dva sata pa si otprilike vidi, koliko dugo sad vec imas trudove? Te sam i ja imala iz leđa prema naprijed, neke imaju samo naprijed i ti su kao manje bolni
Ja citam pa pocnem pisat pa me prikine nesto pa komentar 1 pisen cili dan. Zato sam malo pobrkana😂😂
Evo da se malo nasmijemo dok cekamo....
Yel ako te tjesi i mene danas suze peru... Cilu trudnocu nisam imala promjene raspolozenja i napad hormona al me danas sastavilo 😂😂
Joooj a da vidite poslije poroda 😂 ja Uni pjevan uspavanku i placem pa se onda smijem tome jer ne znam zasto placem 😂😂😂😂
Hedgehog ja sam nakon 6 sati trudova bila otvorena za dlan i rodila za dva sata pa si otprilike vidi, koliko dugo sad vec imas trudove? Te sam i ja imala iz leđa prema naprijed, neke imaju samo naprijed i ti su kao manje bolni
Ajme. To zvuči optimistično. Ti si isto prvorotkinja? Imala sam neke žnj ujutro, ali ovi iz leđa su krenuli oko 2. Sad sam se otuširala i obukla pa ću valjda uskoro krenuti u bolnicu. Držite fige da me zadrže i da noćas rodim. Jer ne bih htjela da to potraje danima... :(
Hedgehog da prvorotka sam 😊 na koliko su ti sad trudovi?
Želim ti i brži porod od mog ❤️
Cure jeste za da se svi prebacimo na forum mame, tak da opet budemo sve zajedno? Ionako ce te svd uskoro roditi pa da vas mozemo pratiti 😍
Cure, meni je ima pola sata puka vodenjak... Neman nikakvih trudova ni bolova... Na putu smo za splitsko rodiliste... Javim vam se kasnije... Bas sam uzbudjena 😀😀😀
Luceee bas sam happy zbog tebe 😊 sretno zelim ti brz i lagan porod 💋
Sortiraj odgovore
Najstariji