Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Studeni 2017. 21:05

Aurora je javila da je headgehog na putu u bolnicunpa sam dosla brzo da ti zazelim svu srecu draga i brziiii porod! Luceeee ajmeee i ti ides u bolnicu, sreeeetno!!!
    Cure, ajde se prebacite kod nas, falite mi, ali jednostavno ne stignem oratit i tu i tamo kao i vecina mama.Yel nitko te nece spotat, mi se ionako stalno zalimo na svasta 😂

• Mamuka
    18. Studeni 2017. 21:05

Hedgehog nema sanse da to potraje sad bas danima nakon sto imas krvarenje i trudove. Mislim da ces ti to poprilicno brzo rjesiti 😉😉
    Yel mojoj prijateljici koja nije bila otvorena nit ista pregled plodne vode potaknuo porod. Taj dan isla na pregled a navecer zavrsila u rodilistu. Tako da moguce je al sve je od organizma do organizma.
    Luceeee sritno!!! 🤗🤗
    Moj prvi porod je tako poceo. Samo ja nisam imala jako curenje i isla sam u rodiliste tek nakon 3 sata. A trudove neke lagane dobila tek nakon 4 kad sam dosla u rodiliste. I onda drip jer se nisam otvarala i trudovi su bili lagani.
    Jel tebi samo curi ili ti je bas dosta isteklo?
    Ako ti samo malo curi mozda ti je prebrzo za rodiliste jer sa pucanjem vodenjaka oni salju direkt u radjaonu.
    U slucaju da ti samo lagano curi a ne vidis da je plodna voda neke cudne boje savjetujem ti malo setanja oko
    bolnice prije ulaska u bolnicu. Cisto da potaknes otvaranje u trudove jer ce ti onda bit lakse.
    Sritnooo! 😉

• Mamuka
    18. Studeni 2017. 21:22

Evo meni ovaj forum drazi jer stignem pratit a i tamo sam bila malo citala pa sam pred porod imala osjecaj da cu puknit od stresa kad beba dodje jer ne jede, sise se upale, ne kake, bljucaju.... svi imaju nekih problema a pred porod mi to bilo opterecenje.

Nemojte me sad kamenovat al malo mi previse sve zvucalo ko velika zalopojka a ja to ne volim. Sorry cure, nista osobno al nije sve tako strasno. Ima dobrih dana, ima losih (kao u svemu) al to su nase bebe koje smo svi misecima cekali i znamo da dica traze 150% od nas i ne bi se tribali previse zalit. Sve dok su zdravi mislim da mozemo bit sritni i uz otezano kakanje, bljucanje, precesto budjenje i ostale sitnice...
    Ponavljam, ne zelim uvrijedit nikoga ali to je moj dojam nakon par dana pracenja foruma.
    OK, meni je sad druga beba i kao sve mi je poznato ali nisam tako davno bila novopecena mama pa nisam zaboravila sve strahove..... samo znam da sam stvarno sritna jer su oboje zdravi. Ostalo cemo vec nekako izgurat... 

• sretna
    18. Studeni 2017. 21:31

Mamuka

Evo meni ovaj forum drazi jer stignem pratit a i tamo sam bila malo citala pa sam pred porod imala osjecaj da cu puknit od stresa kad beba dodje jer ne jede, sise se upale, ne kake, bljucaju…. svi imaju nekih problema a pred porod mi to bilo opterecenje.

Nemojte me sad kamenovat al malo mi previse sve zvucalo ko velika zalopojka a ja to ne volim. Sorry cure, nista osobno al nije sve tako strasno. Ima dobrih dana, ima losih (kao u svemu) al to su nase bebe koje smo svi misecima cekali i znamo da dica traze 150% od nas i ne bi se tribali previse zalit. Sve dok su zdravi mislim da mozemo bit sritni i uz otezano kakanje, bljucanje, precesto budjenje i ostale sitnice…
    Ponavljam, ne zelim uvrijedit nikoga ali to je moj dojam nakon par dana pracenja foruma.
    OK, meni je sad druga beba i kao sve mi je poznato ali nisam tako davno bila novopecena mama pa nisam zaboravila sve strahove….. samo znam da sam stvarno sritna jer su oboje zdravi. Ostalo cemo vec nekako izgurat…

Ma joj, nije to zaljenje jer smo ljuti na djecu nego samo preoricavamo sto nam se dogada. Jbg, nece nitko pisat da mu je dijete bez ikakvih tegoba ako ga jadnog muci probava itd...i to sto kazes za cice, bkjucanje...jbg sve se to dogada i cure to pisu da se olaksaju, zatraze savjet itd...meni L recimo uooce nije imao problema sa probavom dok ovaj ima. Zasto to ne bi napisala..prepricavaju se dani i noci kakve jesu, a ne se skriva istina.
    Ne znam kako sad zvuci sve ovo sto sam napisala, ali samo ne zelim da mislis da te napadam jer mi to nije namjera 😊

luce <3
    18. Studeni 2017. 21:35

Cure hvala vam....
    Mamuka, a nije bas da mi curka, u par navrata mi je bas dosta iscurilo... Imam osjecaj kao da pisam u gace da izvinite

• Mamuka
    18. Studeni 2017. 21:41

Aha. A meni je onako pomalo islo. Nit da bi ulozak bas namocilo. Tek kad sam u bolnicu dosla bilo je par velikih izljeva.
    Moj savjet ako mozes malo prosetat da to ucinis jer u bolnici niti ne odradjuju sve pripreme ako imas puknuce vodenjaka. Jel to zato da ne moraju cistit za tobom ili sta ne znam al  ona “tvoja”😝 je isto dosla sa puknucem pa ko ni meni nisu sve predradnje obavljali.

kleaiva
    18. Studeni 2017. 23:17

Mamuka...slazem se s tvojim stavom oko djece. Glavno da su nam zdravi a ostalo je ionako prolazno. 
    Curke sretnooooi!😘

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    18. Studeni 2017. 23:18

Mamuka...slazem se s tvojim stavom oko djece. Glavno da su nam zdravi a ostalo je ionako prolazno. 
    Curke sretnooooi!😘

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Aurora1611
    18. Studeni 2017. 23:24

Hedgehog, luce javljajte nam se 😊

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 00:25

Nove bebice stizu,cure sretno i neka bude brzo gotovo😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.