Cure ja u mjesec dana nisam dobila ni deku,a kamoli kilu,se trebam zabrinut? Cijelo vrijeme mislim da beba dobiva najviše u zadnjih mjesec dana pa kak se to onda ne reflektira i na moju kilažu? Joooj 😶

Cure ja u mjesec dana nisam dobila ni deku,a kamoli kilu,se trebam zabrinut? Cijelo vrijeme mislim da beba dobiva najviše u zadnjih mjesec dana pa kak se to onda ne reflektira i na moju kilažu? Joooj 😶
Hope ni ja nisam dobila na tezini zadnja dva tjedna tako da nemas brige😉

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ma Sanjchi ne mislim da će te pustit duže kraja tjedna. To sto je taj doktor danas reka ne znaci da će sutra i tvoj potvrdit isto i micat taj datum termina. Meni to stvarno blesavo skroz jer termin se računa po datumu mjesečnice bas zbog pustih varijacija u začeću.
Čekaj sutra svog doca i ovog zanemari.
Hope ne znaci da ako ti stojiš na kilaži beba stoji. Te dvije stvari uopće nisu povezane. Beba ima svoj ritam dobivanja na kilaži bez obzira na mamu.
U 1T zadnji mjesec sam izgubila kilo a beba je dobila u 3 tjedna 300g. Sad sam u zadnjem mjesecu valjda već u plusu neka 3 kg a beba u 16 dana samo 150g. U 8. mjesecu sam dobila isto neka 3kg a beba 1400g.
Znaci ne stoji ni to da bebe dobivaju najviše zadnji misec.
Koliko sa sican tvoja beba je imala dobru kilažu i bit će OK kad se rodi, neće morat u inkubator ili topli krevetić i ti je najvažnije. Tvoji kili nisu nikakav smjerokaz za bebine.
A sto je beba manja lakši je porod. Manje bebe obično brzo dobivaju na težini i brzo rastu pa za par miseci neće se ni skužiti jel rodjena malo manja ili malo veća.
Samo nek je zdrava a kile lako nabacite. 😉
Razumin te skroz jer se brineš. Evo meni je drugo i kili su mu skroz OK za porod (sad valjda 3200g) ali eto malo me kopka sto sad vise skoro i ne raste a zadnji je misec. Al doktor kaže da je sve u redu i da to nije nikakav problem pa ajd nastojim to tako gledat i brigu smanjit na minimum jer ja tu stvarno ništa ne mogu učiniti.

Bbrletic i mamuka hvala kaj ste me malo utjesile,sad mi je malo lakše,mislila sam da ak beba dobiva da moram i ja 😂 ahh... u petak je ultrazvuk pa ću ga bas pitat koliko je težak odprilike,Uff jako sam radoznala 😎😎 u 34tt mi je bio 2610,bucko moj ❤️

Hope ahhh pa on je sad sigurno preko 3kg i znaci po kilaži spreman za porod bez ikakve bojazni da će ma kolik god izgubio na toj kilaži morat bit odvojen od tebe. Stvarno se nemaš oko čega brigati. 😉
Inace kg nisu nikakav pokazatelj zdravlja, nek te to ne brine. Moja micica se rodila sa 3160g i stvarno je zdravo dite. Skupimo tu i tamo virozu neku i prehladu al Boze moj to je sasvim normalno. Najgore je bilo sto smo prošle jeseni skupili upalu pluća vjerojatno u vrticu i doktor je nije prepoznao pa smo se s tim mučili 2 miseca al inače to je to. I koliko se sican poslije te upale nismo nijedan antibiotik popili, a to će krajem miseca bit godinu dana.
Dok od muževe sestre sin koji je 5 mj mladji od micice se rodio sa 4200g, bas obožava jesti i stvarno je debeljuco je stalno bolestan. Ima problema i sa dermatitisom i sa bronhitisom. Svaki misec je na antibiotiku, a nekad i 2 popije. Mislim da evo u ovoj godini samo u 7. mjesecu nije popio nijedan antibiotik dok je sad u 9. I 10. čini mi se čak po 2 popio.

Cure postala sam mamaaaa💕💕💕💕💕💕💕
Danas tocno u 00:00 stigla nam je Mila😍😍😍
Preedivna mala zdrava ljepotica,ljubav samo takva na prvi pogled😍😍😍
Bilo je brzo,ali bolnooo..uf..
Mi smo dobro,javim kad stignem sve detalje😊😊

Anaaaaa, cestitkeee!!! Bas je znala izabrati tocan sat za roditi se!! ZIVJELA MILA I MAMA!! Kako si??? Kako je prosao porod? Koliko je trajao??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji