Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Studeni 2017. 08:47

Yel, saaamooo pozitivno.. Boljet ce... moraaaa ... ali proci ce i to 😘😘😘😘

barbs
    19. Studeni 2017. 08:48

Spavanje nskon poroda-taaakoooo lijepooo sam zaspala...  jos sam se prije toga najela i ia na wc piskiti i rokla tabletu protiv bolova 

kleaiva
    19. Studeni 2017. 08:51

Hedgehog cestitaaaaam i brz oporavak ti zelim!❤️
    Barbs…ma super ti je moja Lana...6 i pol godina i nije nikad ni bolezljiva bila kasnije😊
    Joj zene znaci opet 3 bebe u paketu isti dan...sigurno je i Luce vec u zagrljaju s bebom, a mozda i Dolores!😂😂😂
    Yel...mi Merkurasice cemo ostat zadnje😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

maca1510
    19. Studeni 2017. 08:59

Bome nema me pola dana i vec tri rodile/radaju 😱😀 
    Ja sam jucer da mi oprostite na izrazu cjeli dan i noc grlila skoljku,imala uzasan napad migrene, a nisam htjela na hitnu jer kod nas kad te vide s trbuhom peru ruke i salju na hitnu u rodiliste a stvarno mi se  nije dalo da me vozaju. Eto prezivila sam,jutros je prestala bol. Samo sam molila Boga da mi ne krenu i trudovi jer ja nebi imala snge popest se na stol a kamoli radjat. Eto hvala Bogu pa nisu krenuli. Znaci 3 bebice stigle/stizu,neznamo jos sta nam je sa lucom. 
    Hedgehog cestitam od srca i nek si ti to ekspresno obavila! Ko je jos ostao Yel,Giovi,Kleaiva, i ja? Jel ima jos ko? Jesmo mi na rwdu ovaj vikend ili cemo prije 😂

url=https://daisypath.com]

• sretna
    19. Studeni 2017. 09:01

Hedgehog, cestitaaam!!! Zao mi je za epi, ali eto, bar je brzo proslo 😊
    Dolores sretno! U ovoj grupi stavrno uvijek ide vise beba odjednom 😄

• Dolores123
    19. Studeni 2017. 09:02

Ja sam jos uvijek u komadu.trudovi svake 3 min otvorena bila prije 1 sat oko 3 cm.secem, jer mi je lakse ali boli me posteno

barbs
    19. Studeni 2017. 09:04

KleaIva, bitno da je to iza vas 
    Maca, uuuuuuuu.... Moja frendics ima opake migrene paaaa mogu vjerovati koliko ti je slabo bilo 
    Koliko vas jos ima za roditi??? 4-5????
    Luce i Dolores nadam se da se vec grle sa svojim strucama! 🤗🤗😍😍😍😍

barbs
    19. Studeni 2017. 09:05

Dolores123

Ja sam jos uvijek u komadu.trudovi svake 3 min otvorena bila prije 1 sat oko 3 cm.secem, jer mi je lakse ali boli me posteno

Jesi trazila epi kad budes mogla?? Saaamooo ti seci!!! kazu da vise pomaze... zao mi je sto meni nisu rekli za to 

maca1510
    19. Studeni 2017. 09:50

sanjchi255

Hegehog cestitam od srca❤😘😘😘😘 porod je bio super, brz! A bol..bolan je svaki! Jesu bili tvoji trudovi ili drio? Stiskanje trbuha😭😭 taj dio necu nikad zaboravit… Lena, dobro nam dosla😘😘
    Ajmo sad dalje…jos malo pa nestalo😂😂

Ahahahahahahha placem na ovo jos malo pa nestalo 😂😂😂😂😂

url=https://daisypath.com]

mc_mouse
    19. Studeni 2017. 09:53

Wohoooo evo bebaaaas. 😁😁😁 Hedgehog čestitke ❤️ Ajmo dalje, hoćemo jos 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.