Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    19. Studeni 2017. 14:35

Hedgehog cestitam! Sve najbolje mami i bebici!🤗🤗
    Dolores sritno! 😊
    Luce di si? Cekamo te! 😉
    Yel mislim da kad sve pocne da ce te uhvatit mir. Nisan ni ja bas bila spremna (ako sinza to ikad spreman) al ono kad pocne znas da nema nazad i jednostavno se pustis. Go with the flow😉
    Ne razmisljaj previse o tom sta ce bit i kako ce bit. Ne mozes ni znat ni pogodit tako da bespotrebno se opterecujes.
    Ako te pak panika bas uhvati na porodu, koliko znam da onda ide carski. Ako vide da nisi u stanju suradjivat i proc kroz cili porod mislim da salju na carski bez previse razmisljanja jer nema smisla forsat prirodni ako misle da neces tiskat i pratit upute.
    Za sve postoji rjesenje pa i za paniku za vrime poroda. Tamo ima puno strucnjaka i sigurno im nisi prva sa panikom tako da poooolakooo. Bit ces dobro!!! 😉😉

• Dolores123
    19. Studeni 2017. 14:53

Stigla nam je Nina.u 13.05.  Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.

• Barbi13
    19. Studeni 2017. 14:55

Cestitam od srca,Nina dobro dosla😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Aurora1611
    19. Studeni 2017. 15:15

Hedgehog i Dolores cestitam vam od srca ❤️ Bebice dobrodosle 💋

kleaiva
    19. Studeni 2017. 15:17

Yel ne daj se! Bit ce sve dobro! Ja sutra idem u trudnicku opet😂 imam one inicijalne trudice iz leda jos od proslog pregleda.
    Dolores…cestitke na curki! ❤️

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Nina2512
    19. Studeni 2017. 15:26

Dolores123

Stigla nam je Nina.u 13.05. Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.

Ceeestitam😊😊😍

Nina2512
    19. Studeni 2017. 15:27

Hedhehog ceestitke i tebi😊😊

• Mamuka
    19. Studeni 2017. 15:39

Dolores cestitke! Super je to proslo s obzirom da je prvi porod. Sad odmarajte i uzivajte! 😊

• Mamuka
    19. Studeni 2017. 15:52

Sretna Barbs ma ne ljutim se , naravno. Samo nekako mi je bzvz zaliti se na nespavanje ili probleme s kakanjem, visesatnim navlacenjrm sise,.... jer sve je to normalno. Manje vise sve bebe to prolaze jer to je dio odrastanja i tesko da ce nekoga to preskociti.
    I mi imamo problema sa svim time, ali prihvacam da je to tako i da su sve to faze koje moramo proc i ne pada mi toliko tesko ni spavanje 5 sati koje zbrojim u 3-4 navrata, ni tapsanje po guzi da se isprdi i pokaki, i sta ja znam sta sve ne jer eto zdrav je i to mi je najvaznije od svega. Onaj dan kad sam izlazila iz bolnice u moju sobu je dosla beba kojoj su rekli da ima sum na srcu. To mize bit samo prolazno stanje jer ipak se radi o tek rodjenoj bebi ali ono.... cak sam se i ja pripala a ne mogu ni zamislit kako je toj mami bilo.
    Imamo malo kumce koje ima problem s 1 okom od rodjena i tako sam panicno pokusavala vidit misku oci prvih dana da vidim je li mu sve OK.
    Zato kazem da ne mogu se zaliti na sve te sitnice jer je zdrav.
    Mozda je malo grubo s moje strane, zvuci strogo i bez suosjecanja ali kazem sve to prolazimo samo to gledam na drugi nacin - faza koja ce proc.

Giovi
    19. Studeni 2017. 16:25

Hedge i dolores,cestitam na curkama....uzivajte i brzo se oporavite...
    Yel,biti ces spremna jer si jaka puno vise nego sto mislis i vidis... da nisi,pod br.1 nebi trpila svekice...

E sad ja...na pregledu sve po starom...dolje beton,trudova nista valjda,bebina glavica nije u zdjelici i izgleda da joj miom ne dopusta da se spusti...sutra ujutro se vracam u bolnicu i zadrzavaju me,rade dodatne pretrage i dogovaraju carski u skladu sa nalazima... ja sretna jer ima pomaka i vise nisam u iscekivanje kako,kad i sta...u torbu sam dodala laptop,cosmo i sad trazim neku knjigu po kuci koju nisam procitala...opskrbila sam se grickalicama slanim i slatkim i to je to...😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.