Yel - ako sam dobro razumijela dijete prijavljuješ na nekog od roditelja na poreznoj radi ono kao porezne olakšice na plaću... A ovo što se tiče jednokratne pomoći od hzzo to ide na tvoj račun na koji si dobivala i naknadu... A ovo za općinu, to stvarno ne znam, pretpostavljam da ako samo 1 roditelj ima prijavljenog prebivalište u gradu/općine od koje tražiš jednokratnu pomoć, onda on to prijavljuje ali mislim da i dalje može dati tvoj račun.. Barem sam ja to shvatila! :)
Cureee
Kakvi su vam tlakovi sad pred kraj?!
Meni do sad full nisko, a jucer i danas visi (sad mjerila imam 140/77 🤔🤔🤔 ) ... a jucer u jednom momentu ali niti sam odmarala i bila sam poprilicno uznemirena bio je 140/90 ... zvala sam ginekolosku kazu da izbacim sol,malo vise odmaram...
Da li nezko ima slicno iskustvo?!

Cure postala sam mamaaaa💕💕💕💕💕💕💕
Danas tocno u 00:00 stigla nam je Mila😍😍😍
Preedivna mala zdrava ljepotica,ljubav samo takva na prvi pogled😍😍😍
Bilo je brzo,ali bolnooo..uf..
Mi smo dobro,javim kad stignem sve detalje😊😊
Čestitam ti!!! Sad uživaj sa svojom curkom! 😘😘
Ana Čestitaaaam😘😘😘
Yel...da, ja isto idem na Merkur, sad cu u pon oko 7 se vec nacrtat gore i popit kavu u miru u cekaoni...taman ce mi bit okrugli 37. tj.
Napravit ce mi ctg sigurno i popiskit cu trakicu, moram napomenuti za streptokok i tak...
Sanjchiiiiii….aaaaaaaaa! DRŽ SE! Držim fige da brzo krene i još brže završi! SRETNOOOO❤️
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji