Stigla nam je Nina.u 13.05. Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.
Cestitkeeee 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
Mamuka, naravno da beba ima odredjene faze.... samo mi novopecene mame o tome poooojma nismo znale jer osobno meni niti jedna frendica nije o tome pricala i ispada da je sveeee super itd itd otd i kad tek krenem pricati o svemu s njima shvatim da su sve to prosle aaaali bi mi bilo super da su me u startu upozorile 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Meni je super kad mi netko kaze: gle to tako mora biti i tocka i ja to prihvatim jer skuzim da je normalno
Jedan primjer: dok mi Treca sreca nije skrenula paznju da D mozda prolazi kroz skok u razvoju, ja bih pomislila da sam uzgunila mlijeko... i srecom pa sam o tome pisala na forumu pa na sve buduce znakove skokica mogu reci: proci ce...
Ugl... Nemoj misliti da te napadam samo kazem je meni pomogli pisati o tome sto me tisti.
*izgubila Zhahaha ne uzgunila...
Giovi, drago mi je sto znas na cemu si i sto si se opremilaaaa 😊😊😊😊
Yel...kak se osjecas? Imas li kakve trudove? Kakav ti je bio ctg?
Ja sam s malcem imala ujutro na pregledu neke nepravilne trudove i mlijecnu vodu, a navecer mi pukao vodenjak i krenulo sve brzinski.😊 drzim fige za najbolji svenarij na porodu😊
Joj Leder u cetvrtak😱 bacite se na keksanje😂😂😂 da prije krene.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
KleaIva, dok sam citala sam pomislila da si rodila a onda sam bolje procitala i skuzila da mislis na drugi porod
Barbs..ma sve 5...ja sam ostala jos jedina viserotka tu koja nije rodila😂
Ja cu zadnja u grupi sigurno😂 trenutno se nis ni ne dogada...danas 39. tj😂 bacili se na keks pa mozda malo pomogne al zbog mojih ciklusa duzih vjerujem da cu i ovaj put prenijeti koji dan😆
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Barbs..ma sve 5…ja sam ostala jos jedina viserotka tu koja nije rodila😂
Ja cu zadnja u grupi sigurno😂 trenutno se nis ni ne dogada…danas 39. tj😂 bacili se na keks pa mozda malo pomogne al zbog mojih ciklusa duzih vjerujem da cu i ovaj put prenijeti koji dan😆
Mozda se iznenadis 😂😂😂😂😂😂😂😂 A beba zna kad je njeno vrijeme 😍😍😍😍😍
Yel, sta te boli?
Sortiraj odgovore
Najstariji