Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    19. Studeni 2017. 16:29

Dolores, cestitke!! Super sto nisi rezana, oporavit ces se za cas! 

barbs
    19. Studeni 2017. 16:30

Dolores123

Stigla nam je Nina.u 13.05. Sve ok, nisam rezana al imam unutarnja 2 sava.Uglavnom vele da je super brzo proslo,al meni se nije tako cinilo i bas sam se namucila, al ajde imam svoju malu ljubav.

Cestitkeeee 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

barbs
    19. Studeni 2017. 16:39

Mamuka, naravno da beba ima odredjene faze.... samo mi novopecene mame o tome poooojma nismo znale jer osobno meni niti jedna frendica nije o tome pricala i ispada da je sveeee super itd itd otd i kad tek krenem pricati o svemu s njima shvatim da su sve to prosle aaaali bi mi bilo super da su me u startu upozorile 😁😁😁😁😁😁😁😁😁
    Meni je super kad mi netko kaze: gle to tako mora biti i tocka i ja to prihvatim jer skuzim da je normalno 
    Jedan primjer: dok mi Treca sreca nije skrenula paznju da D mozda prolazi kroz skok u razvoju, ja bih pomislila da sam uzgunila mlijeko... i srecom pa sam o tome pisala na forumu pa na sve buduce znakove skokica mogu reci: proci ce...
    Ugl... Nemoj misliti da te napadam samo kazem je meni pomogli pisati o tome sto me tisti.    

barbs
    19. Studeni 2017. 16:41

*izgubila Zhahaha ne uzgunila...
    Giovi, drago mi je sto znas na cemu si i sto si se opremilaaaa 😊😊😊😊

barbs
    19. Studeni 2017. 18:31

Yel, samoooo pozitivnooo 😍😍😍😍😘😘😘😘 Kad imas slijedeci pregled?

kleaiva
    19. Studeni 2017. 18:49

Yel...kak se osjecas? Imas li kakve trudove? Kakav ti je bio ctg? 
    Ja sam s malcem imala ujutro na pregledu neke nepravilne trudove i mlijecnu vodu, a navecer mi pukao vodenjak i krenulo sve brzinski.😊 drzim fige za najbolji svenarij na porodu😊
    Joj Leder u cetvrtak😱 bacite se na keksanje😂😂😂 da prije krene.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    19. Studeni 2017. 19:39

KleaIva, dok sam citala sam pomislila da si rodila  a onda sam bolje procitala i skuzila da mislis na drugi porod 

• Dolores123
    19. Studeni 2017. 19:48

Hedge cestitam, nadam se da si ok.
    Cure hvala svima.

kleaiva
    19. Studeni 2017. 19:58

Barbs..ma sve 5...ja sam ostala jos jedina viserotka tu koja nije rodila😂 
    Ja cu zadnja u grupi sigurno😂 trenutno se nis ni ne dogada...danas 39. tj😂 bacili se na keks pa mozda malo pomogne al zbog mojih ciklusa duzih vjerujem da cu i ovaj put prenijeti koji dan😆 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    19. Studeni 2017. 20:44

kleaiva

Barbs..ma sve 5…ja sam ostala jos jedina viserotka tu koja nije rodila😂
    Ja cu zadnja u grupi sigurno😂 trenutno se nis ni ne dogada…danas 39. tj😂 bacili se na keks pa mozda malo pomogne al zbog mojih ciklusa duzih vjerujem da cu i ovaj put prenijeti koji dan😆

Mozda se iznenadis 😂😂😂😂😂😂😂😂 A beba zna kad je njeno vrijeme 😍😍😍😍😍
    Yel, sta te boli? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.