Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    19. Studeni 2017. 01:39

Mamuka u redu je da imas svoje misljenje o svemu...  i tvoje je pravo iznijeti ga.. 
    Ali slazem se sa Sretnom... 
    Boze moj, nije svaki dan bajan i sjajan... 😁😁😁😁😁😁😁😁 
    Hedgehog, kakoooo jeeee???

• Dolores123
    19. Studeni 2017. 01:43

Cure meni puko vodenjak.jurim u rodiliste

barbs
    19. Studeni 2017. 01:44

luce <3

Cure, meni je ima pola sata puka vodenjak… Neman nikakvih trudova ni bolova… Na putu smo za splitsko rodiliste… Javim vam se kasnije… Bas sam uzbudjena 😀😀😀

Sreeeetnoooo 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍

barbs
    19. Studeni 2017. 01:46

Dolores123

Cure meni puko vodenjak.jurim u rodiliste

Uuuuu SREETNOOOO I TEBIII!!!! 
    WEEEEE 😍😍😍😍😍😍😍
    Stizu nam nove beeeebiiiiceeee 😍😍😍😍😍
    Ne znam tki sve sutra ima pregled, ali SRETNOOOO 😍😍😍😘😘😘😘😘😘

barbs
    19. Studeni 2017. 01:51

Meni je vosenjak puknuo oko 3-4ujyteo sa sukrvicom a poooojma nisam znala da je to to... ocekiva sam da ce to biti onako AZ ko u filmovima hahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 a u 6.30 smo krenuki u bolnicu provjeriti i u 7 su nas primili...
    Umjesto da iskoristim priliku za spavanje kad D spava ja nadoknadjujem i ciiiitaam hahahaha
    Gladna saaaammmmm ...... 😂😂😂😂😂😂
    Jucer je D imao 2mj... aaaajmeeee vec tolikoooo....

barbs
    19. Studeni 2017. 01:51

*MLAZ a ne AZ  steka mi tipkovniva 😂😂😂😂😂

Barkleys
    19. Studeni 2017. 01:57

Samo da javim da se noćas u 0.21 rodila Lena. Duga 49 cm i teška 3,100 kg! :) <3 

barbs
    19. Studeni 2017. 01:59

Jucer sam dobilila kompliment od tatinog bratica da mi majcinatvo super stoji a ja si mislim: s gustom "pobjegnem" na kavu sa frendicom bez njega na sat vremena HHahahahahhahahahahahhahahaha
    I frendice mi je rekla na jucerasnjoj kavici da me bas vidi relaxiranu... 😂😂😂😂😂😂😂 Rekla sam joj: JUUUTROOO JE ahahahhahh
    Inace, mi dok nismo skuzili taktiku uspavljivanja Diega i kad bi bilo u redu da ide spavati smo izludjeli ahahahhahahahaa ok, vise ja nego muz... on fino uzme torbu za trening a ja bih se spackala s Diegom par sati... iiii kako je 

barbs
    19. Studeni 2017. 02:01

Hedgehog

Samo da javim da se noćas u 0.21 rodila Lena. Duga 49 cm i teška 3,100 kg! :) &lt;3

CEEESTITKEEEE OD SRCAAAA!!! 😘😘😘😘 dobro naaaam dosla LENA i novopecena mamaaa 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘 Idi odmoriti sada... nadam se da si dobro i da je sve u redu proslo!! Kad dodjes i u se i na se nam ispricaaaaaajjj😘😘😘😘

barbs
    19. Studeni 2017. 02:04

Da se nadovezem na gornji komentar... i uglavbom, necu lagati, ja izludim jer moje uspavljivanje traje sat-sat i pol... (i to samo navecer ahahahhaha) a muz ga preuzme i uspava... tako da, u 90% slucajeva je on taj koji ga navecer uspava  a ja iskoristim priliku da idem na kavu bez njih svaaaaakiiii vikeeeend 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
    I kako smo skuzili tu taktiku uspavljivanja, muz i ja uzivamo na drugi nacin... odnosno, imamo vremena i za nas dvoje... i sve je puno ljepse i opustenije i lakse... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.