Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    30. Listopad 2017. 18:59

Ljudiiii 😂😂 Ethereal je dobio nove uzorke za bambusove tetre 😂 Znaci... odlijepila sam 😂 Ima i mali princ 😁

Nina2512
    30. Listopad 2017. 19:02

Cure ja sam dobila prave trudove,otvorena ukupno 3cm,cekam da dodem do 5cm da mi daju epiduralnu..boli uzaaasno,bas jakooo..al sam jos u svojoj sobi sto mi je super,tu se vec osjecam ko doma pa mi je lakse,malo hodam malo lezim..za 2h imam opet pregled

• Barbi13
    30. Listopad 2017. 19:18

Ana2711

Cure ja sam dobila prave trudove,otvorena ukupno 3cm,cekam da dodem do 5cm da mi daju epiduralnu..boli uzaaasno,bas jakooo..al sam jos u svojoj sobi sto mi je super,tu se vec osjecam ko doma pa mi je lakse,malo hodam malo lezim..za 2h imam opet pregled

Bravo Ana znam da boli ajde jos dva cm i stize epiii....pa tvoja bebica😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    30. Listopad 2017. 19:26

Anaaaaa, sreeeetnooo!!! Brrrrz porod zelim i sto bezbolnijiii!!! 😍😍😍😍😍😍

[OBRISANO] 30. Listopad 2017. 19:52

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 30. Listopad 2017. 19:59

[OBRISANO] 30. Listopad 2017. 20:02
    [OBRISANO] 30. Listopad 2017. 20:04
    Giovi
    30. Listopad 2017. 20:22

Ana sretnooooooooo....
    Sanjchy,zasto te ne puste doma ako nece nista poticati??

Ja obavila pregled i jos prozujala malo i sad odmor...kaze doktor-beton! 
    Ctg odlican,kilaza nepromijenjena i pregled za tjedan dana... taman mi u petak stigao auto sa popravka pa ga sad odvezem na dubinsko ciscenje,sasiti navlake,ispeglam robicu i mogu ici roditi...

[OBRISANO] 30. Listopad 2017. 20:54

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI