Maca jesi ti isla ikako u rodiliste na ctg…. Ja moram sutra na ctg a moj dr ne radi pa me zanima je li se triba narucivat ili?
Nisam isla dole na ctg, ali koliko znam ne treba se narucivat. Najbolje ti je zazvat njih pa pitat. Joooj mislim da nema gore kad ti kaze nikakvih promjena a ti jedva cekas da to krene , auf suosjecam s tobom! Sve mislim da ce i kod mene bit tako, da cu prenit 😰
url=https://daisypath.com]
Sad smo sve u istim mukama 😂😂
Zvala sam ih al se ne javljaju.... Probat cu jos koji put... Hvala ti
Evo da se i ja javim. Od pola 7 ujutro sam u Petrovoj. Krenula mi je svježa krv. Otvorena 1 prst. Radili mi ctg. Par sati čekala. Opet ctg. Imam trudove. Nečkali se oće me primit ili ne. Poslali me doma. Kao počeo porod, krvarenje je zbog otvaranja. Ako krenu jače ili mi se javi opet svježa krv natrag u bolnicu. I evo sad idem doma. Uzbudljivo jutro.
Yel,da predloze inducirani rekla bi da...radije cu stisnuti zube i istrpiti nego se pitati svaki dan dali se ne otvaram i dali sve to stoji zbog mioma ili jer tako treba biti...mene je najvise strah da on koci sve i da se nebi cekalo predugo,ostalo me uopce nije briga jer znam da ce boljeti i ovako i onako...pa idem radjat a ne u wellnes...
Hedge,zao mi je zbog stresa koji prozivljavas ali nesto je ipak krenulo...jos jako jako malooo...
Dobar dan,uzbudljivo kod vas😆😆😆😆dosta vas je prenjelo,jos malo i bebice su pored vas.....mi smo do dva ujutro imali sisa party i jedva cekamo da nam se pridruzite😎😎😎
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jesam ja vama rekla da se ustvari malo djece rodi prije termina i da vecina zena prenese? To vam je tako!
Zene moje nemojte se zuriti jer beba zna kad ce ako je sve ok...ja sam rodila prvo dijete na 41+3 i to je bila indukcija koju ja nisam zeljela...na kraju mi se curka rodila s nerazvijenim sfinkterom koji zadrzava hranu u zelucu, bljuvala je u mlazu do 8. mjeseca starosti, zbog tog bljucanja prve dane je bila na infuziji i inkubatoru i nije ni imala prvu stolicu dok 5. dan nije dosla na cicu tek tako da samo polako. Da je bila 2 dana samo duze u busi nista od toga ne bi prolazila. Isle bi doma ta dva dana a ovako je s danom starosti ostala bez kisika, isla na 3 uzv mozga, na gastro i kolonoskopiju a o broju vadenha krvi da i ne pricam😒
Nije tako kod svih ali dogada se...tijelo i beba znaju zasto ne krece jos...a mi se ne trebamo igrati onog gore ako je sve ok. Vjerujte svome tijelu❤️
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Da, da krenulo oo. Imam trudove ali se još ne usudim upaliti aplikaciju. Da, boli. Hahaha, znam samo da može jedino još više bolit. Ali šta sad. Bebicu osjećam. Da nema ove krvi koja me paranoizira bilo bi podnošljivo.
Yel,miom je sa desne strane na ulazu ili cerviksu...bio je lijevo ali kako je rastao tako se prebacio desno. Bio je nekih 2×3 ili 3×4cm prije trudnoce a sad je 7×8,5cm.
Hedge ti do sutra imas svoju bebicu u rukammaaaaaaaaa...vjerujem da te krv strasi ali ako su te pustili iz bolnice znaci da je njima to normalno pa se probaj opustiti koliko mozes i prezivljavati trudove...biti ce sve u redu...
Yel,bilo je u pocetku samo carski spominjan,prvih par mjeseci trudnoce...onda su vidjeli da on raste na van pa kao mozda nece smetati kod prirodnog pa mozda bude prirodni...i sutra cemo nadam se vidjeti dali smeta ili ne. Sada su glavica i on bili u ravnini pa doktor nije mogao procjeniti jel se glavica ne spusta u zdjelicu zbog njega ili jer nije spremna. Ako je zbog njega onda ide carski a ako nije spremna onda cu prirodno...budem vidjela sutra,nadam se... ja sam se psihicki jos na pocetku trudnoce pripremila na carski i kasnije kad su rekli mozda prirodno sam se psihicki i na prirodan porod pripremila tako da...samo da krene...
Sortiraj odgovore
Najstariji