Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    17. Studeni 2017. 19:46

Yel

Evo i nas na finalu

Ljepotice😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• JovanaP
    17. Studeni 2017. 20:47

Fotkice su vam divne😍 Hvala Vam na savetu ženske,sačekaću i javljam rezultate,pozdrav😊

Aurora1611
    17. Studeni 2017. 20:50

Jovana iscekujemo pozitivan rezultat 😉

• Mrvica
    17. Studeni 2017. 21:47

Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh... ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
    Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!! 

dzenny
    17. Studeni 2017. 21:51

Cestitke,Mrvica.. sad odmaraj i uzivaj uz svoju bebicu.. sve je sad iza tebe.. 😍😘😘

Barkleys
    17. Studeni 2017. 21:53

Mrvica

Zenske, preskocila sam par stranica nemam vremena citati . Rodila sam. Sve ok. Ukratko: dosla na redovni pregled, otv 5cm i doktprica kaze da mogu ici roditi. Malo sam se opirala jer sam htjela cekat prirodne trudove. Probusili videnjak,dali drip i uzela epi u zadnji cas , mislim da sam bila 7 - 8 otvorena tada. Uz epi se odmorila, i onda izgon uh… ali dobro. Sve skupa 6 sati trajalo. Za prvorotkinju ja zadovoljna.. 😊
    Nisam citala zadnje postove pa ne znam jel ima novosti. Svima sve naj!!

Predobro. Ajme čestitam! Bravo!  Dobro, što si ti radila da si sama dogurala do 5 cm??? Otkrij nam tajnuuuu! 

Barkleys
    17. Studeni 2017. 21:56

Yel jel sve okej? Sukrvica? 

Aurora1611
    17. Studeni 2017. 21:58

Mrvica cestitam ti od ❤️ Bebice dobro dosla na svijet 😇👶🏻👼🏻

luce <3
    17. Studeni 2017. 22:28

Mrvice cestitam ti, zvuci da si dobro prosla... Cestitam ti i sve najbolje tebi i bebici...
    Yel, ti si isto bila rekla da te dr na pregledu sirila... Moguce ti je da je od toga.... Meni je tako bilo, al ako si zabrinuta ajde na hitnu da ti vide sta je u pitanju... 

• Barbi13
    17. Studeni 2017. 23:30

Mrvice iskrene cestitke od srca😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.