Evo cure ako kojoj treba 😊
Nisam bas zadovoljna s njima,jesi ih probala?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic iskreno nisam, kolegica mi se zalila da joj je svaki put popucao onaj cicak sto se lijepi! Tak da mislim da necu riskirati bas 😂 do sad sam probala:
-pampers premium care-uzas su mi
-pampers active baby-mogu proci
-helen harper-super pelene i cesto na akciji
-babylove-muce me malo njihovi brojevi
-pampers new baby dry- za mene najbolje od svih sto sam nabrojala, nikad promocile, sve se lijepo rasporedi, ne smrde maaa ja sam odusevljena njima
Hej ženske,izvinjavam se nisam pročitala o čemu se radi ali želim vam ispričati nešto jer vidim da skoro svaka od vas ima decu,ja ih nemam pa sam želela da vam ispričati nešto kratko što mi se dešava zafnjih nedelju dana. Ja i moj dragi trudimo se imati bebu ali pre 2 meseca otkrili su mi policistričan jajnik i insulinsku rezistenciju s tim doktor mi je prepisao tri veste tableta i rekao mi je da ne šteti začeću..Zadnja menstruacija mi je bila 24. Oktobar s tim da je meni neredovna mens. Ali ovog meseca od prestanka mens. Nismo se pazili već smo išli ka tome da ostanem u drugom stanju. Zadnjih nedelju dana,su mi naduvene grudi,imam bol u levom jajniku čak me i stomak ponekad zaboli,mučnina,leđa me otkidajuod bolova i imam gorušicu.. Mestruaciju očekujem 24. Novembra,za 7 dana recite mi vi kao mame,imali mogućnosti da sam ja ostala u drugom stanju? Ne bih da radim test pre izostanka menstruacije,ali želela bih vaš savet jer ne bih da pričam o tome sa svekrvom ili majkom iz prostog razloga da se ne bi poradovale i posle razočarale,i da nagovestim udala sam se Juna ove godine a pokušavam ostati trudna vec 3 meseca. Hvala vam unapred,pozdrav očekujem vaš savet :) ♥
Draga Jovana,
Sve smo mi različite i sve smo imale različite simptome, no to što navodiš jesu jedni od prvih simtopa, meni je mučnina počela kad sam bila trudna 1mj, a simptomi prije toga, bolne grudi i plakala sam na gluposti! Imaj nade i vjeruj. Ja sam osobno napravila test 7 dana prije nego mi je men kasnila i bio je pozitivan ali mnogim zenama je i nakon kasnjenja men test pokazivao slabu crticu, tako sa zbilja nema pravila! Mozes li mi napisati koliko ti zna trajati između dvije menge, odnosno znas kako kazu da je vecini 28 dana, meni je bilo od 33 pa cak do 37 dana!
Meni je to išlo i do 40 dana,zato što sam imala policistričan jajnik,ali kada sam radila test hormona,sve mi je super zadnji pregled kod ginekologa mi je bio 19. Kktobra i tada ciste nisu bile i sve je u najboljem redu,sada samo da mi se stabilizuje ciklus,ali doktorka mi je rekla da mogu da zatrudnim nemam nikakvih prepreka,e sada jedino me ovo muči,jesam li trudna ili ne..
Zadnjih dve menstruacije razmak mi je bio 39 dana,to sam zaboravila napisati
Jovana, moj savjet ti je da pricekas ocekivani datum mjesecnice, kupis clearblue test i napravis ga s prvim jutarnjim urinom 😊
Bbrletic iskreno nisam, kolegica mi se zalila da joj je svaki put popucao onaj cicak sto se lijepi! Tak da mislim da necu riskirati bas 😂 do sad sam probala:
-pampers premium care-uzas su mi
-pampers active baby-mogu proci
-helen harper-super pelene i cesto na akciji
-babylove-muce me malo njihovi brojevi
-pampers new baby dry- za mene najbolje od svih sto sam nabrojala, nikad promocile, sve se lijepo rasporedi, ne smrde maaa ja sam odusevljena njima
Gdje kupis helen harper?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic u Mulleru sam ih kupila ali znam da i u kauflandu treba biti jer su par puta oni imali akciju! Te su mi pelene bas ok, samo pripazi Una je teska 4840 g a njihova dvojka mini od 3-6 kg joj je malo na knap, treba uzeti mozda od 4-7 kg!
Yel prekrasna si trudnica, izgledas mi kao one sto prikazuju na tv-u sto vjezbaju i fit su 😂
Evo ja nasla svoju sliku s trbuhom na dan termina kod kolegice
Sortiraj odgovore
Najstariji