Mamisita27 - kako si ovo lijepo i slikovito opisala - boli u mozak XD XD hahahha. I onda na kraju, ali preživjet ćete. Hahahha. Sad mi je to smiješno. Sjetit ću se te usporedbe kada me počne zatezanje. Meni sinoć ništa, ali zato večer prije, uh, jednom mi je tako bilo na ctg i baš su se vidi špičasti trudići koji idu i do 100. Ali je rekla sestra, nisu vam to pravi trudovi XD
Hedgehog,kako si?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel i ja imam ta probadanja al to mi je kao da rucicom ili necim ide po mjehuru jer odmah zacas moram na nuzdu😂
Ugl. sinoc sam samjala porod😂 to znaci da je moja psih priprema pocela u svakom slucaju😂 sve je bilo dobro…jedino su mjesta bila smjesna, skola, wc kod svekrve, neke stepenice iz rodilista…ono sve smiksano😂😂😂
Kleaiva bar u snu ne boli porod😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bok cure, drzite se jos samo malo.Ja jucer bila na prvom ctg-u, beba je zaspala pa mi sestra drmala trbuh, ja sam vec bila pomalo luda od lezanja na boku a nisam se usudila popraviti.Beba je ok i ovaj puta mi je dr rekla da po njenom uzv ima oko 2900 g o da nije mala, za te tjedne sve ok.A dajte mi recite, dali imate problema sa probavom? Meni vec 2 tjedna onako skroz mekano, a da ne govorim da nekad idem i po 3-4 puta na wc.Neznam jel to ok ili nije.
Bok cure, drzite se jos samo malo.Ja jucer bila na prvom ctg-u, beba je zaspala pa mi sestra drmala trbuh, ja sam vec bila pomalo luda od lezanja na boku a nisam se usudila popraviti.Beba je ok i ovaj puta mi je dr rekla da po njenom uzv ima oko 2900 g o da nije mala, za te tjedne sve ok.A dajte mi recite, dali imate problema sa probavom? Meni vec 2 tjedna onako skroz mekano, a da ne govorim da nekad idem i po 3-4 puta na wc.Neznam jel to ok ili nije.
Ej. Tak je i mojoj s 36.tjedana bila kilaža....Meni se čini da je to skroz prosječno, evo baš sam dns bila na UZV i ima 3,489kg. Meni je to čist taman za porod. Ne bi više hvala. Hahaha. A što se tiče kakanja, ja sam ti prošla sve od meke stolice do toga da nemam stolicu po 3-4 dana... Sve je to normalno. Tako su bar meni rekli.
E da. Majkom mila ja odbijam više ići na bilo koji pregled dok ne budem 100% sigurna da je to to. Danas sam radila uzv, sve okej, ali! Do sada mi je bebica bila glava dole, a leđa na mom lijevom boku, a sada je u dorzoposteriornijskom položaju. Što bi značilo da se mala krenula da su joj leđa na desnom boku. Zarotirala se na glavi. Nije to ništa strašno, samo mi je doktor na UZV rekao da će joj tijekom poroda narihtat glavu u pravilan položaj. :O :O I sad čitam kao nije ništa strašno, samo je porod teži jer se čeka dovoljna otvorenost da doktor/babica mogu gurnut ruku da zarotiraju glavu da može izaći pa tek onda kreće izgon. Hahahha. Mislim, briga me ako to boli itd. Samo da bude sve u redu. Ali opet ono, bolje da to nisam znala. XD
Hedge..da,bolje ne znati sve. Ali ne brini,sve je to ok.
Sanjchi kako je slatka Luce 😊😊😊
Imam pitanje.. je li koja kupovala s Ethereala pamucnu pletenu dekicu -- meni danas stigla.. ne mogu naci upute na koliko da ju operem.. mekana je, dosta se cini nekako rastezljiva pa se bojim da se ne razvuce u pranju. Pise da je 100%pamuk.
Na kojoj temp oprati? Je li 60 previse??
Evo i mene s pregleda. Beba 3900😰😰😰😰 a jos nista otvorena 😰 tj nepromjenjeno,za vrh prsta 😰
Koliko god sam bila cool za porod toliko vise nisam. Sam gin govori da tesko da je kriva procjena jer da je i po velicini duga beba tako da ni kilaza nece bit nista manja.
Pregledava mi i bradavice i dojke i vec se napravio zadtoj u lijevoj pa mi je pokaza kako to razbijat cim rodim. Bolilo je ko vrag. Aaaa a di jos 😰
url=https://daisypath.com]
Evo i mene s pregleda. Beba 3900😰😰😰😰 a jos nista otvorena 😰 tj nepromjenjeno,za vrh prsta 😰
Koliko god sam bila cool za porod toliko vise nisam. Sam gin govori da tesko da je kriva procjena jer da je i po velicini duga beba tako da ni kilaza nece bit nista manja.
Pregledava mi i bradavice i dojke i vec se napravio zadtoj u lijevoj pa mi je pokaza kako to razbijat cim rodim. Bolilo je ko vrag. Aaaa a di jos 😰
:O :O ma vjerojatno je kriva procjena. Hah. Držim fige. -. - Baš lijepo da ti je pregledao i cicke. Vidiš nije mi palo na pamet, ali ima smisla. Znam da neke žene tak pred kraj već počnu piti čaj za dojilje...a nekima zna i pred kraj već početi curkati mlijeko...pa pretpostavljam da onda dođe i do zastoja...
Maco.. ma ja mislim da bez obzira na duz8nu, moze biti odstupanja u procjeni .. tako su frendici fulali. Rodio se dugacak ali kilaza prosjecna. A ako i bude kako je receno, ne sekiraj se. A za otvorenost...pa muz je stigao,nakon 3 mj..... akcijaaaaaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji