Cure moje Nikak da vam se javim…. ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :(
On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško.
Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas!
A mc mouse,zao mi je sto i Toni nije kuci al bit ce sve ok,a srce malo slatko😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
McMouse bas mi je zaonza Tonija,ali bit ce sve ok. Izdrzat cete, drzi se. 😚
Mc Mouse, jaaaaaoooo zaaaao mi je radi Tonija Brz oporaaaavaaaak... A kako to da te nisu pustili s njime? Vjerujem da ti je tesko..
Aurora, cure su ti sve rekle za dojenje i ne dojenje.. 😘😘😘😘😘😘 Dvoje moje frendice su hranile bebe ADom i bome se njihova povezanost nije smanjila.. A zasto pijesi lijekove??? Ne da mi se citati tooookiko unazad...
Barbs ne daju da budem Non stop s njim :(
Ma srce mi je pucalo kada su ga odvodili. Užas ljudi :(
Mc_mouse - joooooj. Baš mi je žao. Držim fige da sve dobro prođe i da uskoro budete skupa. :*
McMouse - bas mi je zao!! Mislim da nema gore nego kad moras ic kuci bez svog djeteta. Jesu ti sta rekli koliko dugo ce morat bit? Nadam se da ce se sta prije oporavit!!
Barbs- da bome, velika beba, mislim da cu pola robice moc poklonit, pogotovo ono br 50🙈
Mamuka- super za micicu!! Neki dan kad je bila kod nas totalno nas je ignorirala po pitanju brata. Mozda joj i nije ni jasno bilo sta je to, al eto vidis kako ga je brzo prihhvatila 😀
Druge cure kako ste, hedgehog,luce,yel,mrvica?
Stize vikend morala bi koja se pokrenit😀 ja se dobrovoljno javljam😀
url=https://daisypath.com]
Jutro cure...
McMouse,zao mi je zbog Tonija ali proci ce to brzo pa ce te za koji dan zajedno ici doma maziti se i uzivati i sve ce biti iza vas...
Ostale,jos nema novih bebica??
Ja danas u 13h imam pregled nakog tjedan i nesto sitno i bas me zanima dali se ista promijenilo...
Odlucila sam se sama odvesti u bolnicu pa ako me odluce zadrzati morati cu im reci da cu se vratiti za sat vremena jer moram odvest auto i uzeti torbu...
Neda mi se tlaciti nikoga jos dok mogu sama...
Mc_mouse bas mi je zao sto je morao toni ostati u bolnici... Zelim mu sto brzi oporavak tako da uzivate s njim kuci.... Vjerujem da ti je tesko....
Kod mene nema jos uvik nikakvih trudova u 12.20 imam pregled, pa cemo vidit, bas me ubija ovo iscekivanje.... Ne mogu spavat normalno, non stop cekam kad ce krenit ti trudovi, i tako... Jedva cekam bebicu uzet u ruke da znam da je dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji