Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giovi
    14. Studeni 2017. 10:23

Jutro cure...
    Mene bole samo prepone...valjda se sire-bo...sutra mi je termin a pregled mi je u cetvrtak ako nista ne krene do tad,sto nece...
    Na Seriju sam se ja bila zakacila pred kraj ljeta kad nisam imala sta raditi pa sam bila luda cekati svaki dan novu epizodu tako da sam preko neta gledala i sve sam ih pogledala...znala sam ih po 6h gledati..

Giovi
    14. Studeni 2017. 10:26

Meni sad ovo iscekivanje i nije toliki problem koliko to sto me strah ici negdje dalje da me ne uhvati. Jucer sam cijeli dan svejedno bila okolo ali mi nije ugodno jer mi je stalno u glavi sta cu ako krene...
    Cak sam se sa curom u banci jedno 5 min zafrkavala kako cu se nasred ceste poradjati...

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 11:26

Yel

Bbrletic,

Ok sam, hvala :)
    Ceeeekam pregled sutra…neda mi se vise iscekivati ove zadnje dane, jedva cekam da prodje porod pa je i s tim panika manja

Kak si ti? Jel se uspijes sta odmoriti, odspavati?

Dobro samo,Petra je stalno na ciki a kad zaspi gledam pocistit kucu,oprat i opeglat slabo se odmaram a nisam od onih da cu pitat pomoc jer mi se par puta obilo o glavu pa pomalo sama al nema veze kad vidim moju bebu dobijem snagu💪💪💪

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 11:35

Yel

Bbrletic,
    Thats the spirit 💪🏻💪🏻
    I ja sve gledam da pocistim, prije neg bebach dodje, al toliko dlaka ima da mogu svakih sat vrem to skupljat 😅
    Brrr
    Grublja ciscenja sam odradila, ovo samo odrzavanje sad…dlake, kupaona, sudje….

Najgore mi je bilo prvih tjedan dana od poroda zbog rane,dodje patronazna pa gledas da bude cista kuca,jako se ljutila na mene al takva sam nemam vremena za kukanje a mogla bi i te kako kukat i plakat😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 11:36

Giovi,je li znas kod kojeg doktora ides u polikliniku?

Leptirica.com

luce <3
    14. Studeni 2017. 11:48

Evo mene s pregleda, 
    Beba je dobro, glava joj je skroz nisko, plodna voda je bistra i otvorena sam 3prsta....opet me malo sirio cak sam malo i krvarila, al nije strasno (s obzirom sta me tek ceka 😂😂) sutra opet moramo na ctg, prekosutra opet gleda plodnu vodu i pregled 

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 12:16
    Dobar dan tete,cekamo nestrpljivo vase bebice🤗
    Dobar dan tete,cekamo nestrpljivo vase bebice🤗

Leptirica.com

Giovi
    14. Studeni 2017. 12:21

Bbrletic,idem kod Finderlea...on me gledao nakon prometne nesrece,upoznat je sa situacijom i ima iskustva sto je meni najbitnije zbog mioma. Gledala sam ici u smjenu nekog iskusnijeg bas zbog toga pa zato i ne idem sutra na dan termina nego tek u cetvrtak... jer mene iskreno nije strah poroda,bio on prirodan ili cr,strah me toga sto se nezna kako ce se miom ponasati a ne zelim komplikacije,mucenje bebe,nepotrebna krvarenja i sl. Rizike koje on dodatno nosi.

Giovi
    14. Studeni 2017. 12:33

Bbrletic,preslatkiiiiii steeeee....
    Evo Luce je prva,mi ostale cemo joj se pridruziti u hodu...🤣

Barkleys
    14. Studeni 2017. 12:38

luce <3

Evo mene s pregleda,
    Beba je dobro, glava joj je skroz nisko, plodna voda je bistra i otvorena sam 3prsta….opet me malo sirio cak sam malo i krvarila, al nije strasno (s obzirom sta me tek ceka 😂😂) sutra opet moramo na ctg, prekosutra opet gleda plodnu vodu i pregled

Jeeej. 3 prsta! Joooj, super. Znači, vikend, ha? Ja sam vršak prsta. Vršak. I tako već mjesecima. Ko da mi je netko ulio cementa u cerviks. XD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.