Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    15. Studeni 2017. 00:21

Aurora, mislim da je puno bolje da ti budes svoja i pribrana kako bi u pravom smislu bila tu za svoju curu i tako ostvarila prisnost i prijateljstvo sa svojom curom nego to da budes nikakva i da dojis!!! Dojenje ima svoje prednosti ali ako ne dojis to te ne cini manje majkom, zapamti to!!! Bitno je da svom ditetu pruzis ljubav, sigurnost i potporu a ostalo je manje bitno!!! Nemoj bit tuzna zbog tog sto neces dojit, probala si i ne ide, ne uskracujes joj nista strasno jer ces joj bit mama kakvu ona treba!!! 

luce <3
    15. Studeni 2017. 00:24

Dubek ja ti stvarno ne znam nista o tome, znam da su neke mame bile imale pozitivan bris na streptokok i da su tokom poroda primile antibiotik i da je s bebom bile sve super, sad je li tocno taj streptokok bas se ne razumim... 

15. Studeni 2017. 07:38

Hej curke, evo upadam ko padpbranac! Nadam se da ste mi sve dobro. Citam postove od Yel pa sam da uskocim, ja sam isto imala probadanja i feeling ko da "okrece glavicu" kod izlaza dolje. Al kad te uhvate pravi trudovi ( ko munjevite amplitude bole), neces se moci ni ispraviti a kamoli tipkati. Ja nisam mogla od kreveta do vrata. Samo sam se odgurnula od kreveta i uhvatila za stok od vrat i to sagnuta jer velim nemres od boli nis, ja se ni ispravit nisam mogla. Ali svatko je razlicit, meni to nije bila bol kao probada nego ona bol di je skrgut zubi i u mozak ide bol. Eto ta bol! Al nemoj se plasit, sve se prezivi. Sretno!

15. Studeni 2017. 07:45

Aurora, nemas se sta osjecat grozno, ja osobno mislim da super postupas jer ne zelis trovati njen mali organizam. Ja bi isto postupila da sam u tvojoj situaciji. Pa nije adaptiranog mlijeko otrov, radis najbolje sta mozes za svoje dijete i Una ce izrasti u zdravu i pametnu curicu, vidi je sta je medena na profilnoj

kleaiva
    15. Studeni 2017. 07:56

Aurora…drzi se draga. Beba treba pribranu mamu i ako je za to pptreban lijek koji ne ide uz dojenje nemoj se vise s tim opterecivati. Opcenito se nemoj opterecivati odlukama koje vec doneses jer u zivotu ce ih biti milijun za koje ces se zapitati jel moglo drugacije i ovako i onako. Kad odlucis nek to bude to...u svojoj glavi slozi film i vodi se svojim osobnim osjecajem...bit ce ti bolje od lijekova, a bebici jos puno bolje...a koje mlijeko pije u danasnje vrijeme je svejedno. Sto se tice povezanosti i dalje mozes koristiti kontakt kozu na kozu i kad hranis na bocicu...vjeruj mi beba ce biti zadovoljna😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    15. Studeni 2017. 07:58

Aurora - slažem se s curama, pa nije AD otrov. Ti lijepo misli i na svoje zdravlje jer jedino tako možeš i najviše pomoći svojoj Uni. A što se tiče povezanosti, pa i dalje ćeš ju nositi, maziti i grliti. Tako da ne vidim to kao nešto što ćeš joj uskratiti. Svi govore da raspoloženje mame jako utječe na bebicu. Prema tome... Drži se. :*

kleaiva
    15. Studeni 2017. 07:59

Btw. netko je potao za streptokok...ja fa imam sad u 3. trudnoci i u trudnickoj ambulanti su mi objasnili da cu dobiti na porodu injekciju i da ce biti sve ok...kasnije ce provjeravati bebici krv isto ako slucajno prede na bebicu a mala je vjerojatnost, onda i bebica dobije antibiotik i bude se nesto duze u bolnici. 
    Isto me bilo jako strah al sad sam se umirila.

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 08:03

Jutro cure,Yel je li ti bolje?Aurora slazem se sa curama,tvoje zdravlje je sad najvaznije jer Una treba mamu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys

Mamisita27 - kako si ovo lijepo i slikovito opisala - boli u mozak XD XD hahahha. I onda na kraju, ali preživjet ćete. Hahahha. Sad mi je to smiješno. Sjetit ću se te usporedbe kada me počne zatezanje. Meni sinoć ništa, ali zato večer prije, uh, jednom mi je tako bilo na ctg i baš su se vidi špičasti trudići koji idu i do 100. Ali je rekla sestra, nisu vam to pravi trudovi XD 

kleaiva

Yel i ja imam ta probadanja al to mi je kao da rucicom ili necim ide po mjehuru jer odmah zacas moram na nuzdu😂
    Ugl. sinoc sam samjala porod😂 to znaci da je moja psih priprema pocela u svakom slucaju😂 sve je bilo dobro...jedino su mjesta bila smjesna, skola, wc kod svekrve, neke stepenice iz rodilista...ono sve smiksano😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.