Antibiotik za streptokok se daje trudnicama prije izgona, tj. prije nego što dijete prođe kroz porođajni kanal jer tamo ga može pokupiti. Ako je njoj nađen u urinu moguće da su joj brisevi bili negativni pa nije dobila antibiotik. Ne bih htjela nagađati. Inače, streptokok kod novorođenčeta nije baš bezazlena stvar. Ali danas u 21. stoljeću se sve otkriveno na vrijeme može liječiti. Koliko ja znam dijete se mora pratiti 2-3 dana i ako je sve u redu pušta se doma. A u većini slučajeva je sve u redu.
Hedgehog,
Da, u merkur idem..
Ma znam da si se raspitivala za epiduralnu nešto još prije, pa sad gledam di ono rađaš, ako sad ne bi, jer znaš kako su neke cure pričale da njihove bolnice ne daju...pa sam se pogubila. Sori. Predomislila si se za epiduralnu?
Yel,hvala...nego,steraj ti njih sve u k....!
Vidjeti ces kada dodje bebica kako ce ti samo od sebe doci da im pokazes zube...nemoj se sad zamarati s tim... to je vase dijete a ne od svekica i oni nemaju pravo glasa...zatvoriti ces se u sobu i vas troje ce te uzivati...😉
Kod nas npr. Svekar pusi u kuci kao turcin,i prvo je bilo da ce se prestati kad beba dodje,onda je mjesec dana nakon bilo da ce se zraciti na sta sam ja rekla da najbolje da stavimo stol sa pepeljarom pored kreveetica pa neka uzivaju. Cak i to sto on pusi se jos moze nekako,ali kada njemu dodju frendovi pa krenu u 5 kvadrata kuriti to brate ne da nemozes disati nego ih ne vidis.Na kraju sam rekla da nema problema,ako ce se kuriti u kuci mi necemo izlaziti iz sobe a onda cemo otici doma... pa nisam beskucnik.
I ja se vise ne opterecujem time,kada dodje beba vidjeti cemo sta ce napraviti i prema tome cu ja reagirati,nema mi smisla nervirati se prije. Tako isto i ti napravi. Posveti se sebi ove zadnje dane a kad dodje beba vidjeti ces kako ces se postaviti instiktivno i zastitnicki bez puno razmisljanja.
Dobro jutro cure,sretno na pregledima.Yel kako si mi?Ja sam nocas pukla a dragi je pobrao sve😆😆😆😆nisam vise znala sta cu sa Petrom ljeva cica pa desna pa je pljune pa je trazi a jeb....ti skokovi u razvoju su zajeb......a tek je prvi😴😴😴😴😴😴
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana...
Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno. Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂
Meni je otkriven streptokok u urinu i prilikom poroda sam dobila klimicin jer sam na peniciline i cefalosporine alergična. To očito nije bio dovoljno jak antibiotik a jedini je koji ga smijem pa ga je Toni pokupio. Bit ce na neonatologiji desetak dana…
Ajmo cure rađajte :) meni je jos uvijek sve apstraktno.Ne mogu vjerovati da sam rodila. da je to raslo u meni i izaslo iz mene. I kak je to stalo u mene 😂 i kak ja sad imam mlijeka i on sisa ko pravi. Skroz mi sve druga dimenzija 😂
Super za mlijeko, ako je Toni imalo na mamu prvo se čovjek ide najesti pa onda u borbu sa streptokokom. (lignje jel) Sretno s oporavkom, samo da to sve prođe, pa onda domeka i uživanja. :*
Ja bi rado rodila, ali šta ću ja preko reda, ima ovdje ekipe koja je i po 3 cm otvorena. Dame, vikend je vaš! :) :) :)
Evo da vas pozdravimo mi debeli 😂😂
Moja Nera ce bit prava tatina cura, nije se ni rodila a vec me zeza... Tatino dite
Luce je bas preslatka!!! 😇
Maca mene nakon jutrosnje akcije sve dolje boli... bas jako... ako se javljas za ovaj vikend onda ti se pridruzujem i ja (iako su na redu Luce i Hedge,..)
Ipak smo terminuse,ako ides ti idem i ja hahhaha
Sutra imam pregled, mozda cu imati vise informacija.
Sortiraj odgovore
Najstariji