Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    29. Listopad 2017. 09:55

sanjchi255

Bila vizita…kaze doktor da cemo pricekat do punih 41 tjedan pa ako ne bude nista vjv ce inducirat…ak nece mala milom, ic ce silom😂😂😂 on je tu u utorak, za srijedu jos nema rasporeda (samo da ne bude srijeda😂😂😂😂)

I ja cu vjerojatno inducirani u utorak🙈🙈ni ja ne bih srijedu😄😄bio je dr danas,curi u sobi do je isto rekao inducirani u utorak,valjda nas hoce rijesiti prije svih svetih😄

Nina2512
    29. Listopad 2017. 09:58

Belle84

Cure ostajem u bolnici, inducirat ce mi porod, otvorena sam 3-4cm…. kaze da bi do kraja dana trebala rodit, sad moram na sve one pripreme….

Belle sreetno!!javi se kasnije da cujemo iskustvo sa induciranim😉😊😊

29. Listopad 2017. 10:09

Hvala ti Barbs,  nadam se da ce sad proraditi :) je, mazem se al onak malo se mucimo jos jer je na cici sat vremena a onda pocnd plakat pa su mu dali malo ad jer jos nije kakio! Jel to normalno????inace je predivan djecaci i dobar.
    Cure koje ceka porodaj, da bude sta prije i sta brze ;))) :*** ne uspijem vise sve pohvatat od njega svako malo me nes prekida.
    Yel ne znam sta bi ti rekla nije pametno da te rezu jer ako te budu ko mene u porodu (4 sava imam) plus to, nece ti bit lagano. Savovi malo zatezu al u kombinaciji s ovim tvojin mislim da ce bit nezgodno skroz... Ne bih ti bila u kozi.

Sad mi babica kaze da je kod nje na presvlacenju i adu kakio ...zasto meni nije kakio ne znam.ah...

mc_mouse
    29. Listopad 2017. 10:11

Belle sretno i javi kako je prošlo? 
    Mamuka na koliko si ti svoje zaštite za prečke prala? Ja htjela na 60, ali me strah bilo 😂

Aurora1611
    29. Listopad 2017. 10:17

Cure zasto meni neda to promjeniti, sve napravim, kopiram i zalijepim pod potpis i on meni opet vrati ovaj stari 😭😭😭

zelimobebu2701
    29. Listopad 2017. 10:18

Mamisita čestitke na bebici, sad se lijepo mazite i pazite znam da se sad posebno osjećaš 😊😊

[OBRISANO] 29. Listopad 2017. 10:30

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Nina2512
    29. Listopad 2017. 10:40

sanjchi255

Ana hahahha…mislim da nitko nebi srijedu…bilo bi cudno…al sta sad, Boze moj…bar nikad na rodendan nebi morali u skolu nit bi radile na rodendan😁😂😂😂

Hehehe,da ajde barem nesto dobro u tome😁al opet,bolje ne..haha..veli MM da cu ja sigurno pocet u utorak,a zavrsit tam iza ponoci 1.11.😁😁

[OBRISANO] 29. Listopad 2017. 10:42

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    29. Listopad 2017. 10:55

Belle, SREEEETNOOO!!!  Javi nam seeee!!! 😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI