Bila vizita…kaze doktor da cemo pricekat do punih 41 tjedan pa ako ne bude nista vjv ce inducirat…ak nece mala milom, ic ce silom😂😂😂 on je tu u utorak, za srijedu jos nema rasporeda (samo da ne bude srijeda😂😂😂😂)
I ja cu vjerojatno inducirani u utorak🙈🙈ni ja ne bih srijedu😄😄bio je dr danas,curi u sobi do je isto rekao inducirani u utorak,valjda nas hoce rijesiti prije svih svetih😄

Cure ostajem u bolnici, inducirat ce mi porod, otvorena sam 3-4cm…. kaze da bi do kraja dana trebala rodit, sad moram na sve one pripreme….
Belle sreetno!!javi se kasnije da cujemo iskustvo sa induciranim😉😊😊

Hvala ti Barbs, nadam se da ce sad proraditi :) je, mazem se al onak malo se mucimo jos jer je na cici sat vremena a onda pocnd plakat pa su mu dali malo ad jer jos nije kakio! Jel to normalno????inace je predivan djecaci i dobar.
Cure koje ceka porodaj, da bude sta prije i sta brze ;))) :*** ne uspijem vise sve pohvatat od njega svako malo me nes prekida.
Yel ne znam sta bi ti rekla nije pametno da te rezu jer ako te budu ko mene u porodu (4 sava imam) plus to, nece ti bit lagano. Savovi malo zatezu al u kombinaciji s ovim tvojin mislim da ce bit nezgodno skroz... Ne bih ti bila u kozi.
Sad mi babica kaze da je kod nje na presvlacenju i adu kakio ...zasto meni nije kakio ne znam.ah...

Belle sretno i javi kako je prošlo?
Mamuka na koliko si ti svoje zaštite za prečke prala? Ja htjela na 60, ali me strah bilo 😂

Cure zasto meni neda to promjeniti, sve napravim, kopiram i zalijepim pod potpis i on meni opet vrati ovaj stari 😭😭😭

Mamisita čestitke na bebici, sad se lijepo mazite i pazite znam da se sad posebno osjećaš 😊😊
Ana hahahha…mislim da nitko nebi srijedu…bilo bi cudno…al sta sad, Boze moj…bar nikad na rodendan nebi morali u skolu nit bi radile na rodendan😁😂😂😂
Hehehe,da ajde barem nesto dobro u tome😁al opet,bolje ne..haha..veli MM da cu ja sigurno pocet u utorak,a zavrsit tam iza ponoci 1.11.😁😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji