Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Studeni 2017. 19:52

Aurora1611

Sanjchi super su i ona i sestra koja radi kod nje, mozes sve pitati, uvijek ti lijepo objasni, kaze sve sto te zanima, kaze ti i neke stvari koje mozes ocekivati! Ljubazne su, mozes se i nasaliti s njima a opet super obavljaju posao! Od mene imaju sve pohvale!
    Evo cure da vam se sad malo pojadam, odlucila sam bebu svoju prebacit na adaptirano mlijeko i nastaviti s terapijom! Zasto? Zato sto ne zelim svoje dijete trovati lijekovima koje pijem, opterecivati njezinu malu jetru! Sad placem vec pola sata jer se osjecam kao smece zato sto cu svom djetetu uskratiti nesto jako vazno, bojim se da ce to utjecati na nasu povezanost i ponovit cu, osjecam se GROZNO (blago receno)

Aurora, budi bez brige! Vjeruj mi, neces nikakvu manju povezanost osjecat jer ne dojis, to su gluposti samo takve! Moj L je od treceg mjeseca bio samo na AD. Sada ima 3.5 g i mislim da povezaniji ne mozemo biti 😄 s djetetom se povezujes na milion drugih nacina! Tako da, nemoj se osjecat grozno.nego uzivaj u majcinstvu i mazi se i voli sa svojom Unom

Barkleys
    15. Studeni 2017. 20:11

Yel - ti rađaš u merkuru? ako zapneš na 5 cm, traži epiduralnu i bokić bol. Navodno.  Nema mantanja. Navodno  
    I mc_mouse i Hope se nisu javile od kad su rodile....a nisam skužila ni na bebe/mame forumu da su aktivne :(
    Mamuka - baš mi je drago za micicu, baš lijepo, a trebalo joj je malo vremena 
    Plodna voda - e jesu vama sad na zadnjem pregledu gledali plodnu vodu, ono jel bistra ili mliječna? Mislim da to rade tek kad se prođe termin -.- a to je realno veći pokazatelj jel kreće ili ne nego otvorenost. Barem koliko sam ja shvatila svog doktora.

luce <3
    15. Studeni 2017. 20:17

Hedgehog meni je doktor jucer gledao plodnu vodu i sutra ce opet... 

Barkleys
    15. Studeni 2017. 20:40

luce <3

Hedgehog meni je doktor jucer gledao plodnu vodu i sutra ce opet…

Ne znam jel za taj pregled trebaš biti bar malo otvorena ili kaj. Meni su samo jednom radili ono da vide jel curi voda... I nije curila... Ali čitala sam kao da to najčešće rade na termin ili nakon... Mliječna je kao super znak, kao bude uskoro. Spremni ste za porod. Itd. XD XD XD 

barbs
    15. Studeni 2017. 21:04

Hej heeeejjjj Evo i mene kod vaaaassss 😍😍😍😍😘😘😘😘😘
    Kako steee miii???
    Je neka rodila u medjuvremenuuuu???
    Mc Mouse i Hope nam se jos nisu javile ali budu...😊😊😊

barbs
    15. Studeni 2017. 21:05

Plodnu vodu mi nisu provjeravali... tj. boju nisu...

• Mrvica
    15. Studeni 2017. 21:21

Yel

Al ok. ‘Proci ce i to’
    Malo me trema svega skupa. Iskreno se nadam da cu postati i ostrija na jeziku i zastitnicki nastrojena/ija pa ce me i shvatit ozbiljno (ja sve na finjaka govorim, al ne fermaju)
    Morat cu opet plasit patronazom…

Eto…izazovi sa svih strana!

Cula sam za dolantin, po sastavu malo zesca drogica, hm…
    Cure, jel boli pregled plodne vode?

Pregled plodne vode ne boli. Samo nekom baterijicom posvijetli. Barem mene nije boljelo. Meni je u petak na pregledu gledala i bila je lagano mlijecna..a 38+2 sam bila.. 

luce <3
    15. Studeni 2017. 21:55

Ne boli pregled plodne vode,  a to jel trebas bit otvorena za to stvarno ne znam... 

Aurora1611
    15. Studeni 2017. 23:00

Cure hvala vam na podrsci, puno mi to znaci ❤️ Znam da to nece umanjiti nasu povezanost ali ne mogu se rjesiti tuge dok ju sad gledam kako lijepo cica, kad znam da je uskoro gotovo s tim :(
    Yel beba ti se nece naviknuti na lajanje, Una je skoro 10 tjedana s nama i sad kad pocnu lajati se sva scima, onako se trzne!
    Pregled plodne vode prosla 3 puta, mene je malkoc boljelo, u biti malo nelagodan osjecaj, gura ti cijev nekakvu, tako nesto xD ali mi je prvi put plodna voda gledana na termin i onda jos dva puta 

mc_mouse
    15. Studeni 2017. 23:15

Cure moje Nikak da vam se javim.... ja sam jučer puštena doma, a Toniju su nalazi briseva pokazali pozitivno na streptokok koji sam ja imala u urinu :( 
    On je na neonatologiji. Ja sam bila prvo van sebe, samo sam plakala. Užasno.. i jos uvijek mi je teško. 
    Idem svaka tri sata tamo da ga hranim s tim da preko noći ne. Oporavila sam ragade i Papa preko šeširića. Stvarno su spas! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.