Hahahahah akcija😂😂 rekla sam mu da mi zvadi pilates loptu vanka i da mu je akcija svaki dan dok ne rodim, jer nebi bas cekala termin ko zna koliki ce onda bit 😂
url=https://daisypath.com]
Ajme svašta pročitala a ne znan čega se sve sican....
Aurora uopće se ne slažem s tim da ako dojis da si povezaniji s bebon. Ima toliko načina da se povezete a dojenje je samo jedan od njih, ništa vise od toga.
Po tome bi značilo da sva Dica koja nisu dojena nisu povezana s mamom i obrnuto a po meni je to takvo sra..je, da prostite. Raspitajte se malo oko sebe pa ćete vidit da puno puno beba rodjenih 80ih i 90ih nije dojeno jer dolaskom umjetnog mlijeka je bio ko neki hit davat AD a ne dojit. I ne bi bas rekla da nisu povezani s mamama.
Zato pls izbaci to iz glave. Sretna mama znaci sretna beba. S dojenjem i bez njega. Učini sve da ti budeš dobro a onda će i Una bit dobro. Mazite se, ljubite, igrajte, .... sve je to povezivanje bas kao i dojenje.
Glavu gore i ne brini, ti već jesi super mama jer se trudiš svaki dan biti najbolja mama na svitu za svoju Unu.❤️
Hedgehog meni se beba bila zarotirala na porodu pa su je malo namještali ali stvarno ne mogu rec da je bilo nešto strašno. Isto su joj ledja u trudovima otišla na desnu stranu. 2 puta su mi stiskali stomak na vrhu i nešto doli okretali. Ako sam ja završila sa 3 sava uz to onda mislim da to stvarno nije tako strašno. No sikiriki. A možda se kad počnu trudovi vrati na livu stranu, ko šta je moj misko otisa na desnu. 😉😉
Netko je pita za streptokok. Ja sam ga imala. Pri porodu dobila antibiotik, kasnije misku izvadili krv i nema nikakvih simptoma zaraze tako da previše je price oko toga a ne bas opravdano. Sritno! 😉
Ajme Mamuka super. Ma iskreno briga me jel boli, koliko sam čitala sve ovisi o doktoru/babici. samo mi je ono, je eeej fun fact! Ne želim više ići na preglede jer svaki put saznam nešto novo. Hahaha.
Maca ti si visoka i mislim da za tebe to nije prevelika beba. Uz to ako je još i dug znaci da se težina rasporedila niz tijelo i neće bit previše “širok”. Najbitnije je da nije prevelika glava i ramena a ostalo ionako ne osjetiš. Uostalom u akciju pa ako to otvori željezna vrata može to bit porod nabrzaka i bez prevelike muke😂😉😉
To za sise još nisam čula ali sad polako masaža i bit će OK. Znaci da je proizvodnja već polako počela pa se ne moraš brigat oko toga hoćeš imat mlika. Vidiš nije sve tako loše 😉
Ja dok sam bila u predradjaoni jedna je trudnica čekala carski jer je bila velika beba. Nije bila bas neka ljubazna, samo sam joj rekla sritno kad sam skužila da ide na CR a ova me prostrijelila pogledom ko da sam joj rekla crkni. Požalila sam ikakvo javljanje 🤣🤣
Sanjchi Luca je bas slatka. Prava curica ❤️
Luce tebi sad slijedi vozikanje na dnevnoj bazi.
Meni je to bilo bas dosadno tj stres jer samo napeto čekaš kad ćeš i sve se vrti oko toga a tio bi se malo opustit.
Sritno i nadam se da vas Nera neće predugo vozat 😉🤗
Mamuka.. kako ti to sve lijepo srocis... ovo za dojenje potpisujem od rijeci do rijeci. Definitivno ne mora znaciti povezivanje..koliko znam primjera gdje zene doje ali nema tu neke povezanosti emocionalne. I obrnuto. Jednostavno, to nije pravilo.
Yel super da se otvaras, znaci da moze i krenut svaki cas.
Aurora potpisujem sve sta su ti cure rekle, pogotovo ono sretna mama sretna beba!
Mamuka- jeste isli kuci vas dvoje? A ovo za velicinu, malo me danas to malo uplasilo, bas zbog toga da nebi bilo satima prirodno onda na kraju carski, ali sta cu, ako i bude tako a hvala Bogu. Nemogu sad jos danima umirat od straha,nema mi smisla, saf se dajem u sve moguce akcije pa to sta mora bit neka bude sta prije😂
url=https://daisypath.com]
Curke imam za prodati nešto neotvorenih pelena jedinice. Ako koga zanima neka se javi na mail blackout0707@gmail.com dogovorimo se oko cijene samo da mi ne stoji.
Mi smo jucer dosli kuci tako da sam zauzeta malo vise nego u rodilistu.
Zasad je sve super. Malo sam se priforsirala pa su me pocele bolit kosti doli i onda sam danas prakticki prilezala cili dan jer me bolilo i dok sam lezala. Bolje da 2 dana lezin pa da san sljedeci tjedan pokretna.
Misko doji ko veliki. Bas je pravo musko. Prezderava se pa se muci sa kakanjem. 😂
Micica ga je dobro prihvatila. Bas sam iznenadjena. Ispocetka ga je ignorirala, ko da ga nema. Nit da ga pogleda. Ja i muz smo onda s njom se igrali a njega stavili su sobu pa valjda kad je vidila da se ne minja nista poslije je mazila ga i sve. Jutros prije vrtica je pitala di je brat i isla ga vidit. Bas sam iznenadjena.
Yel ja sam opet dobila dolatin jer se nisam dobro otvarala s dripom i uz njeg je islo brzi. Bez njeg bi se mucila jos satima.
Doktor mi je reka da on opusta misice pa valjda od stresa ako stane on opusti misice i poboljsava sirenje. Je da smanta ali ako je cijena brze otvaranje bome ja sam prihvatila.
Eto da imas info ako “zapne”
Mamuka vec mi je dojadilo vozikanje, jucer na pregled, danas ctg, sutra opet pregled... Al rekli smo ako ne rodim veceras od sutra stojimo u st u prijateljevom stanu, jer nam se ne da toliko vozat a otvorena sam 3prsta pa moze to brzinski krenit....
Bas mi je drago da ste kuci samo sada pomalo,uposli druge 😉 super sto je micica prihvatila bracu, a to ignoriranje iz pocetka je skroz normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji