Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 29. Listopad 2017. 06:56
    [OBRISANO] 29. Listopad 2017. 07:09
  • Bebushka
    29. Listopad 2017. 07:55

Yel nemoj cekat do sutra ako tako boli, odi odmah na hitnu, reci im da umires od bolova, brze ces dobit trrapiju i sve, ja sam tako usla prosle nedilje s hemicima spasila sam se da sam cekala jos jedan dan prosvikala bi

[OBRISANO] 29. Listopad 2017. 08:07
    [OBRISANO] 29. Listopad 2017. 08:08
    29. Listopad 2017. 08:31

Curke zao mi je jer ste bolesne. Tolko sam uspjela pohvatat vise ne znam ko je sta pisao. I hvala svima na cestitkama od srca :))
    Yel, odi na hitnu svejedno, ako ne zbog sebe zbog bebana. Nikad ne znas ....:*
    Mi smo inace super, sisamo i spavamo ko vejiki (a i jesmo veljiki i debeli) :))

barbs
    29. Listopad 2017. 08:31

Juuutrooo 
    Joooojjjj i ja sam svaaaaa osamucena  I Diego se cesto budio   

29. Listopad 2017. 08:32

Barbs kak da stavim ovaj dole ukras Baby is born hahah nemam ppjma kaj trebam stisnut

• Barbi13
    29. Listopad 2017. 08:33

Jutro curke,a sanjchi bas te ulovilo,Yel mogu mislit koji su to bolovi a sra...kad krene krene i sad da te ulovi trud na tu upalu katastrofa cuvaj se Yel i zovi doktoricu ipak si u 37 tjednu.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

29. Listopad 2017. 08:33

Zao mi je sta atalno zeza i budi, moj se isto cesto budi al ni ja nemrem soavat od adranlina samo zurim u njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI