Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    15. Studeni 2017. 13:07

Hahahahah akcija😂😂 rekla sam mu da mi zvadi pilates loptu vanka i da mu je akcija svaki dan dok ne rodim, jer nebi bas cekala termin ko zna koliki ce onda bit 😂

url=https://daisypath.com]

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 14:58

Ajme svašta pročitala a ne znan čega se sve sican....
    Aurora uopće se ne slažem s tim da ako dojis da si povezaniji s bebon. Ima toliko načina da se povezete a dojenje je samo jedan od njih, ništa vise od toga.
    Po tome bi značilo da sva Dica koja nisu dojena nisu povezana s mamom i obrnuto a po meni je to takvo sra..je, da prostite. Raspitajte se malo oko sebe pa ćete vidit da puno puno beba rodjenih 80ih i 90ih nije dojeno jer dolaskom umjetnog mlijeka je bio ko neki hit davat AD a ne dojit. I ne bi bas rekla da nisu povezani s mamama.
    Zato pls izbaci to iz glave. Sretna mama znaci sretna beba. S dojenjem i bez njega. Učini sve da ti budeš dobro a onda će i Una bit dobro. Mazite se, ljubite, igrajte, .... sve je to povezivanje bas kao i dojenje. 
    Glavu gore i ne brini, ti već jesi super mama jer se trudiš svaki dan biti najbolja mama na svitu za svoju Unu.❤️
    Hedgehog meni se beba bila zarotirala na porodu pa su je malo namještali ali stvarno ne mogu rec da je bilo nešto strašno. Isto su joj ledja u trudovima otišla na desnu stranu. 2 puta su mi stiskali stomak na vrhu i nešto doli okretali. Ako sam ja završila sa 3 sava uz to onda mislim da to stvarno nije tako strašno. No sikiriki. A možda se kad počnu trudovi vrati na livu stranu, ko šta je moj misko otisa na desnu. 😉😉
    Netko je pita za streptokok. Ja sam ga imala. Pri porodu dobila antibiotik, kasnije misku izvadili krv i nema nikakvih simptoma zaraze tako da previše je price oko toga a ne bas opravdano. Sritno! 😉

Barkleys
    15. Studeni 2017. 15:15

Ajme Mamuka super. Ma iskreno briga me jel boli, koliko sam čitala sve ovisi o doktoru/babici. samo mi je ono, je eeej fun  fact! Ne želim više ići na preglede jer svaki put saznam nešto novo. Hahaha. 

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 15:54

Maca ti si visoka i mislim da za tebe to nije prevelika beba. Uz to ako je još i dug znaci da se težina rasporedila niz tijelo i neće bit previše “širok”. Najbitnije je da nije prevelika glava i ramena a ostalo ionako ne osjetiš. Uostalom u akciju pa ako to otvori željezna vrata može to bit porod nabrzaka i bez prevelike muke😂😉😉
    To za sise još nisam čula ali sad polako masaža i bit će OK. Znaci da je proizvodnja već polako počela pa se ne moraš brigat oko toga hoćeš imat mlika. Vidiš nije sve tako loše 😉
    Ja dok sam bila u predradjaoni jedna je trudnica čekala carski jer je bila velika beba. Nije bila bas neka ljubazna, samo sam joj rekla sritno kad sam skužila da ide na CR a ova me prostrijelila pogledom ko da sam joj rekla crkni. Požalila sam ikakvo javljanje 🤣🤣
    Sanjchi Luca je bas slatka. Prava curica ❤️
    Luce tebi sad slijedi vozikanje na dnevnoj bazi.
     Meni je to bilo bas dosadno tj stres jer samo napeto čekaš kad ćeš i sve se vrti oko toga a tio bi se malo opustit.
    Sritno i nadam se da vas Nera neće predugo vozat 😉🤗

• Mrvica
    15. Studeni 2017. 16:34

Mamuka.. kako ti to sve lijepo srocis... ovo za dojenje potpisujem od rijeci do rijeci. Definitivno ne mora znaciti povezivanje..koliko znam primjera gdje zene doje ali nema tu neke povezanosti emocionalne. I obrnuto. Jednostavno, to nije pravilo.

maca1510
    15. Studeni 2017. 17:13

Yel super da se otvaras, znaci da moze i krenut svaki cas. 
    Aurora potpisujem sve sta su ti cure rekle, pogotovo ono sretna mama sretna beba! 
    Mamuka- jeste isli kuci vas dvoje? A ovo za velicinu, malo me danas to malo uplasilo, bas zbog toga da nebi bilo satima prirodno onda na kraju carski, ali sta cu, ako i bude tako a hvala Bogu. Nemogu sad jos danima umirat od straha,nema mi smisla, saf se dajem u sve moguce akcije pa to sta mora bit neka bude sta prije😂

url=https://daisypath.com]

zelimobebu2701
    15. Studeni 2017. 18:29

Curke imam za prodati nešto neotvorenih pelena jedinice. Ako koga zanima neka se javi na mail blackout0707@gmail.com dogovorimo se oko cijene samo da mi ne stoji. 

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 19:26

Mi smo jucer dosli kuci tako da sam zauzeta malo vise nego u rodilistu.
    Zasad je sve super. Malo sam se priforsirala pa su me pocele bolit kosti doli i onda sam danas prakticki prilezala cili dan jer me bolilo i dok sam lezala. Bolje da 2 dana lezin pa da san sljedeci tjedan pokretna.
    Misko doji ko veliki. Bas je pravo musko. Prezderava se pa se muci sa kakanjem. 😂
    Micica ga je dobro prihvatila. Bas sam iznenadjena. Ispocetka ga je ignorirala, ko da ga nema. Nit da ga pogleda. Ja i muz smo onda s njom se igrali a njega stavili su sobu pa valjda kad je vidila da se ne minja nista poslije je mazila ga  i sve.  Jutros prije vrtica je pitala di je brat i isla ga vidit. Bas sam iznenadjena.

• Mamuka
    15. Studeni 2017. 19:29

Yel ja sam opet dobila dolatin jer se nisam dobro otvarala s dripom i uz njeg je islo brzi. Bez njeg bi se mucila jos satima.
    Doktor mi je reka da on opusta misice pa valjda od stresa ako stane on opusti misice i poboljsava sirenje. Je da smanta ali ako je cijena brze otvaranje bome ja sam prihvatila.
    Eto da imas info ako “zapne”

luce <3
    15. Studeni 2017. 19:30

Mamuka vec mi je dojadilo vozikanje, jucer na pregled, danas ctg, sutra opet pregled... Al rekli smo ako ne rodim veceras od sutra stojimo u st u prijateljevom stanu, jer nam se ne da toliko vozat a otvorena sam 3prsta pa moze to brzinski krenit....
    Bas mi je drago da ste kuci samo sada pomalo,uposli druge 😉 super sto je micica prihvatila bracu, a to ignoriranje iz pocetka je skroz normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.