Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    14. Studeni 2017. 19:16

Ajme to mi je grozno vidjeti, i sto je najgore znam da ju je boljelo cjepivo 😩
    Kako si ti Sanjchi inace? Kako se snalazis?

Aurora1611
    14. Studeni 2017. 19:47

Super je to kad se tate ukljuce, tak je i nama nisam se nadala da ce toliko htjet sudjelovat, pelene također ne mjenja znam da mu se gadi xD moja je jutros u 5 zaspala a cinjenica je (sto sam skuzila sama) da uopce nema veze koliko je spavala s tim koliko ce spavati! Zna mi cijeli dan bit budna i onda svejedno zaspe tek u jutro oko 3-4 a zna spavati cijeli dan i opet navecer super odspava! 
    Bitno je da je sve ok! Ja sam danas bila na prvom pregledu poslije poroda, napravila papa test! Ginicka je rekla da joj sve izgleda ok, rana zarasla i tak.. 
    ja sam ok, i dalje imam PA ali nekako se nosim s tim, sta cu, tesko je ali guramo! Moram rjesit to na farmakologiji na rebru pa poceti ponovno s terapijom, onda ce sve biti bolje 😊 
    Jesi izabrala pedijatra?

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 19:47

sanjchi255

Aurora, relativno dobro sam…danas sam opet bila u bolnici, na kontroli nakon onih bolova u petak…danas je Jaksic bio…radio mi je vaginalni UZV..sve je OK, oporavak tece super😅 samo sam zaradila hemice na porodu pa nemogu sjest, nit lec na leda..😣 a miskica…snalazimo se..i tajo nam se ukljucio puno, nisam ga mogla uopce zamislit u toj ulozi al se super snasao😄 pelene jos ne mijenja, premala mu je😅 a i mislim da mu je to malo fuj😂😂😂😂 nekad se naspavamo, nekad se ustajemo rano, ko jutros, ali dobro, privikavamo se jos mi na nju, i ona na nas i sve oko sebe…danas bi samo jela i spavala (odspava max sat vremena) i opet jelo…sad spava vec sat i malo vise…budila bi ju jer nece nocas spavat al zao mi je dirat ju kad tako slatko spava😅

Sanjchi,Luce ti je slatkica a kosica je prekrasna vec je vidim s crvenom masnicom na glavi😘zao mi je zbog hemica ma proci ce to.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    14. Studeni 2017. 19:51

Sanjchi luce ti je prekrasna 😍 

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 20:07

Aurora1611

Super je to kad se tate ukljuce, tak je i nama nisam se nadala da ce toliko htjet sudjelovat, pelene također ne mjenja znam da mu se gadi xD moja je jutros u 5 zaspala a cinjenica je (sto sam skuzila sama) da uopce nema veze koliko je spavala s tim koliko ce spavati! Zna mi cijeli dan bit budna i onda svejedno zaspe tek u jutro oko 3-4 a zna spavati cijeli dan i opet navecer super odspava!
    Bitno je da je sve ok! Ja sam danas bila na prvom pregledu poslije poroda, napravila papa test! Ginicka je rekla da joj sve izgleda ok, rana zarasla i tak..
    ja sam ok, i dalje imam PA ali nekako se nosim s tim, sta cu, tesko je ali guramo! Moram rjesit to na farmakologiji na rebru pa poceti ponovno s terapijom, onda ce sve biti bolje 😊
    Jesi izabrala pedijatra?

Hvala Aurora,danas nam je 4 tjedna,mase rukicama ma sva je razigrana,danas cijeli dan nije spavala😣stalno je na cici......

Leptirica.com

Aurora1611
    14. Studeni 2017. 20:39

Bbrletic to je sigurno skok u razvoju, Una nijedan nije preskocila 😂
    Sanjchi to je bio muzev djed, njezin pradjed xD ni ne dolazi, zakacili smo se s njim i sa suprugovom mamom jer su se petljali tamo di ne treba pa nam je prekipilo 😂😂 sta ces, moras biti đubre ako zelis svoj mir i odgajati dijete onako kako zelis!
    Mi smo isto kod dr Dragojevic, mozda se jednom i sretnemo! Ides kod nje nakon mjesec, pa nakon dva, pa onda nakon 4, mi smo sad mirne do 1.mj 

Aurora1611
    14. Studeni 2017. 22:07

Sanjchi super su i ona i sestra koja radi kod nje, mozes sve pitati, uvijek ti lijepo objasni, kaze sve sto te zanima, kaze ti i neke stvari koje mozes ocekivati! Ljubazne su, mozes se i nasaliti s njima a opet super obavljaju posao! Od mene imaju sve pohvale! 
    Evo cure da vam se sad malo pojadam, odlucila sam bebu svoju prebacit na adaptirano mlijeko i nastaviti s terapijom! Zasto? Zato sto ne zelim svoje dijete trovati lijekovima koje pijem, opterecivati njezinu malu jetru! Sad placem vec pola sata jer se osjecam kao smece zato sto cu svom djetetu uskratiti nesto jako vazno, bojim se da ce to utjecati na nasu povezanost i ponovit cu, osjecam se GROZNO (blago receno) 

• Mrvica
    14. Studeni 2017. 23:53

Yel

Poslije cu komentirat sta ste pisale
    Jel imala neka ta ‘zaletavanja’ ‘dolje’??
    Poludio je evo vec par sati!
    Kao da glavicom hoce proc??

Nisam takve pokrete bebe bas osjecala..moj gore nogicama udara .. 
    A da to nisu kontrakcije a ne micanje glave..ne znam... 

• Barbi13
    15. Studeni 2017. 00:03

Yel,a da ti ne radi pritisak na mjehur?

Leptirica.com

dubek89
    15. Studeni 2017. 00:09

Pozdrav curke, upadam kao padobranac ali evo, imam pitanjce za mame koje su rodile i eventualno imale ovakvu situaciju. Naime, danas sam dobila nalaz u kojem imam prisustvo beta hemolitickog streptokoka grupe b, pa sam sad malo prestrasena. Stoga, ukoliko ima koja mama da je to prosla i s bebom je sve bilo okej pri porodu (ili ima taj bhsb a porod tek slijedi pa joj je bolje objasnjeno nego meni) da mi kaze jel primila profilaksu za vrijeme poroda i kak je sve to zavrsilo ? Hvala! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.