Ja bila na pregledu. Jao opet je spavao na CTG-u... pa sam ga budila kažiprstom sam ga bola 😂 Da bi onda toliko lupio da su mi sve trake od Ctg-a frknule pa sam morala rukama držati da nalaz bude dobar (sestre nije bilo na vidiku) a njemu je vec umemorirao otkucaje srca na 60 jer je sve poremetio s tim udarcem. Pa dok sam ja pohvatala to sve na mjesto, vec sam mislila da ćemo morati ponoviti nalaz. Kakav bandit 🙈 Zatvorena sam. Mjerili su mi zdjelicu: 25/27/30 - sta god to značilo. Za tjedan dana opet kontrola. Bolove isto imam kao i vi. Em sve škljoca kad se okrećem. Bole prepone. Kukovi. Uh. Proci ce 😃 E Sanjchi vec sam navikla da si tu. Sve ce mi bit čudno kad napišeš da si rodila 😂😂😂😂

Hedgehog ja sam za pocetak uzela 2 paketa pampers premium care br 1 lako mi se muz zaleti kad zafali

Hedgehog ja sam uzela jedinicu jedno ono veliko pakiranje od 88komada i dva mala od 22.

Ne pada mi ih na pamet kupovati po punoj cijeni.
Sad sam vidjela u plodinama da su po 94/5kn. Tak nešto. Moram vidjeti sta je to 😂 Pa cu uzet jos koji paket. A ako Nedo Bog da mu ne pase nek svaki paket prodam za 100kn ja sam u plusu jos 😂😂

Mc mouse, super zaliha 😄
Inace cure, moj P kaka svaki, znaci svaki put kad jede! Ja samo prek noci promjenim po 5 pelena 😂 nekad se pokaka i bez obzira sto pricekam da vidim dal ce se pokakat jos, promijenim mu pelenu i opet se pokaka, za poludit!
Sanjchi, ti nikako da rodis 😄

Mc mouse, super zaliha 😄
Inace cure, moj P kaka svaki, znaci svaki put kad jede! Ja samo prek noci promjenim po 5 pelena 😂 nekad se pokaka i bez obzira sto pricekam da vidim dal ce se pokakat jos, promijenim mu pelenu i opet se pokaka, za poludit!
Sanjchi, ti nikako da rodis 😄
No krasno , koliko ti pelena promijeniš u danu? cca? Hahahahah...
Ma ne bi ja sad neke velike zalihe uzimala, nit imam mjesta, a i nadam se babinju ali, bar da sam prvih tjedan dana mirna.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji