Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrvica
    09. Studeni 2017. 23:35

Sad vidim napisala si da te pusti. Ne znan, po meni lako mog7ce da su trudovi..

kleaiva
    09. Studeni 2017. 23:53

Maca prati stanje, mjeri, probaj nesto raditi pa ako se smire onda su lazni ako pojacavaju i imaju pravilan razmak moguce da su pravi😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    10. Studeni 2017. 00:15

Maca razmak i trajanje su ti najbolji pokazatelji. Kako koga trudovi bole je vrlo individualno.
    Lezi i prati. Ako je traju duže od minut -minut ipo i ako imaju neke koliko toliko pravilne razmake to je to.
    Nadam se da je samo priprema. Nije vam još prisa ❤️

• Mamuka
    10. Studeni 2017. 00:18

Kleaiva zar nije bolje da lezi nego da nešto radi. Ako su lažni smire se kad se opustis, zar ne?

luce <3
    10. Studeni 2017. 01:13

U teoriji navodno laznjaci prodju kad se kreces, dok pravi ne prolaze ma sta god radio... Tako sam negdi procitala... Nemam iskustva jos pa ne znam tocno 😂😂

• Mamuka
    10. Studeni 2017. 01:27

Mene bi eto znalo stezat kad bi nešto radila a kad bi legla prošlo bi. Nekako mi je fizička aktivnost izazivala kontrakcije. A i u rodilištu te pošalju da hodaš da počnu trudovi pa nekom logikom.... ako tu ima ikakve logike... 😜
    Maca javi nam stanje 😉

Aurora1611
    10. Studeni 2017. 01:28

Ja nisam imala pravilan razmak, tak da to bas i ne mora biti! Vidi hoce li nastaviti, ako su lazni nece dugo trajati i lazni mene nisu boljelo uopce, samo mi se grcio trbuh odnosno osjetila sam zatezanje! 

luce <3
    10. Studeni 2017. 01:52

Mamuka u ovim tjednima nema vise nikakve logike 😂😂😂

• Mamuka
    10. Studeni 2017. 03:13

Zato i kažem. Previše sve individualno postaje.
    Ovaj moj mali je zdero pravi. Već smo 3. dojenje obavili a on toliko poteze da je i mliko već dobro došlo. Sutra ću moć dilit po katu 😂

mc_mouse
    10. Studeni 2017. 03:33

Ma samo neka on papa. Mene toliko boli zdijelica da jedva odem do WC-a piškiti ☹️☹️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.