Sanjchu- drzim fige! Javi jel ima promjena!
Bbrletic - jeeej za pupak

Opet imam bas jace bolove u ledjima i trbuhu... ajde da oni nesto znaci, jos bi rekla nesto, super sto su tu... al znajuci da oni ne otvaraju uopce, za poludit 😩

Evo da vas i mi pozdravimo s punih 37tt... Taman idemo na pregled.... Bas mr zanima jesam li se jos otvorila....
Sanjchi tvoja Luce vec pocela zezat 😂 svi je jedva cekamo

Je, je ostejtim i po tome kako hodam, pocela sam se ko patka gegat, ne mogu normalno noge skupit 😂😂

Mi smo isto mislili Luka ali imamo ih i previse u obitelji, ja sam isto govorila da cu kratka imena od 4 slova max.i onda na kraju bude Nikola (zastitnik pomoraca) . Mozda Yel ti budes jedna od onih koja ce kad rodi i vidi dijete tocno znat kako se treba zvat.
Ajme predobro! Mislim, super je što za vas ime ima posebno značenje
Ej komadi,kak ste kaj?
Cure koje su imale preglede danas kak je prošlo?
Ja isto toliko osluškujem svoje tijelo i svaku promjenu registriram i pokušavam shvatit kaj ona znaci,meni je bol u leđima konstantna!! Kaj se tiče bolova i trbuhu dole nisko kao da trebam na wc al nije često,nego zna boljet al ne sa nekim razmakom nego copi pa boli neko vrijeme i onda prestane,tak da ja Neam pojma dal uopce imam te lažne trudove! Od tolikog osluškivanja svog tijela otupila sam i vise nis ne znam 😅
Bas me zanima u petak kaj će mi rec na kontroli!
Netko je pisao da osjeća bolove u zdjelici,također i ja,i Nemrem na jednom boku lezat duže od 10 min,bole me i prepone i osjećam pritisak dolje,pogotovo kad sjedim na wc-u
Eh sto muka 😂

Joj ti bolovi, nadam se da će uskoro prestatiiii. Svako jutro bol u zdjelici i preponama ko da je traktor prešao preko mene. Bude mi bolje čim se ustanem (a rijetko uspijem iz prve ) i ono malo prohodam. Ja za sad nemam nikakve bolove u leđima, niti menstr.bolove. Osjetim više puta tijekom dana kako mi se trbuh stvrdne i onda se malo prepadnem. Ali to brzo prođe i zapravo ne boli.
Danas idem napokon u DM po pelene, ne znam zašto sam s tim toliko odugovlačila....Koliko ste vi paketa pelena broj 1 ( 3-5 kg) uzeli za prvu ruku? Ne bih htjela se zatrpati zalihama... ali malo sam škicala po jesenskim bebama, one mijenjaju i po 10 pelena dnevno!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji