Sad vidim napisala si da te pusti. Ne znan, po meni lako mog7ce da su trudovi..
Maca prati stanje, mjeri, probaj nesto raditi pa ako se smire onda su lazni ako pojacavaju i imaju pravilan razmak moguce da su pravi😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Maca razmak i trajanje su ti najbolji pokazatelji. Kako koga trudovi bole je vrlo individualno.
Lezi i prati. Ako je traju duže od minut -minut ipo i ako imaju neke koliko toliko pravilne razmake to je to.
Nadam se da je samo priprema. Nije vam još prisa ❤️
Kleaiva zar nije bolje da lezi nego da nešto radi. Ako su lažni smire se kad se opustis, zar ne?
U teoriji navodno laznjaci prodju kad se kreces, dok pravi ne prolaze ma sta god radio... Tako sam negdi procitala... Nemam iskustva jos pa ne znam tocno 😂😂
Mene bi eto znalo stezat kad bi nešto radila a kad bi legla prošlo bi. Nekako mi je fizička aktivnost izazivala kontrakcije. A i u rodilištu te pošalju da hodaš da počnu trudovi pa nekom logikom.... ako tu ima ikakve logike... 😜
Maca javi nam stanje 😉
Ja nisam imala pravilan razmak, tak da to bas i ne mora biti! Vidi hoce li nastaviti, ako su lazni nece dugo trajati i lazni mene nisu boljelo uopce, samo mi se grcio trbuh odnosno osjetila sam zatezanje!
Zato i kažem. Previše sve individualno postaje.
Ovaj moj mali je zdero pravi. Već smo 3. dojenje obavili a on toliko poteze da je i mliko već dobro došlo. Sutra ću moć dilit po katu 😂
Ma samo neka on papa. Mene toliko boli zdijelica da jedva odem do WC-a piškiti ☹️☹️
Sortiraj odgovore
Najstariji