Mamuka cestitke od srca!!! Drago mi je da si.imala ekspresan porod i sa samo 3 sava! I ja sam rekla da bi ovak uvijek mogla radat ko sa P 😄
Ivan je prekrasan! 😍
A za grijanje ne mogu vjerovat da.im ne radi, pogotovo na tom odjelu..
NAŠI TERMINI - kaj je koke? Malo smo se stisle? Hshahhahahhhaaa
Dolores, ja sam ih osjecala jaaakooo dugooo... dok nisi u pravilnim razmacima, nema brige
Ma ne mislim ja da je vec vrijeme jer bi me vjerojatno boljelo, samo me zanima dal je normalno da se tako cesto ponavljaju jer me hvata panika da nestonije u redu
Ma ne mislim ja da je vec vrijeme jer bi me vjerojatno boljelo, samo me zanima dal je normalno da se tako cesto ponavljaju jer me hvata panika da nestonije u redu
Ja ti mislim da je sve u redu. Pogotovo ako je samo tvrd/napet trbuh bez nekih bolova... Tako je meni na dnevnoj bazi barem 10x. Ako osjećaš bebicu normalno, to bi trebalo biti u opisu službe. Kad ti je pregled?
Mamuka čestitke tebi i muzu naravno hahaha heroj Nakon tvog posta dođe mi da odem s mojim odma roditi hahaha
Ja ti mislim da je sve u redu. Pogotovo ako je samo tvrd/napet trbuh bez nekih bolova… Tako je meni na dnevnoj bazi barem 10x. Ako osjećaš bebicu normalno, to bi trebalo biti u opisu službe. Kad ti je pregled?
Slijedeci tjedan.Onda ce mi vjerojatno raditi prvi ctg
Cure moje mwnw vec sat vremena trbuh toliko grci da je to koda mi neko stisce utrobu. Ali gornji dio i ledja, nekako pretpostavljam da nisu trudovi jer bi sigurno boljelo vise,iako ovo nije nimalo bezbolno,i trbuh tvrd ko kamen. Nisam pratila razmak jer me kao lagano krene grcit pa mislim ma nije to to i onda me stisne kao da mi sve unutra nesto pritisce. Pusti nakon minut-dva a do tad se uopce nemogu ispravit.
Jel moguce da su to ipak samo bh kontrakcije?
url=https://daisypath.com]
Cure moje mwnw vec sat vremena trbuh toliko grci da je to koda mi neko stisce utrobu. Ali gornji dio i ledja, nekako pretpostavljam da nisu trudovi jer bi sigurno boljelo vise,iako ovo nije nimalo bezbolno,i trbuh tvrd ko kamen. Nisam pratila razmak jer me kao lagano krene grcit pa mislim ma nije to to i onda me stisne kao da mi sve unutra nesto pritisce. Pusti nakon minut-dva a do tad se uopce nemogu ispravit.
Jel moguce da su to ipak samo bh kontrakcije?
Hm.. ako su u pitanju i ledja, moguce je da nisu laznjaci. Nemas sta nego smireno pratiti razmak . Tj pojavljuju li se pravilno. Da li te uopce popusti pa opet krene ili je konstantno neka bol/stiskanje?
Iskusnije ce mozda znati bolje..
Sortiraj odgovore
Najstariji