Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    09. Studeni 2017. 22:07

Mamuka cestitke od srca!!! Drago mi je da si.imala ekspresan porod i sa samo 3 sava! I ja sam rekla da bi ovak uvijek mogla radat ko sa P 😄
    Ivan je prekrasan! 😍
    A za grijanje ne mogu vjerovat da.im ne radi, pogotovo na tom odjelu..

barbs
    09. Studeni 2017. 22:12

NAŠI TERMINI - kaj je koke? Malo smo se stisle? Hshahhahahhhaaa
    Dolores, ja sam ih osjecala jaaakooo dugooo... dok nisi u pravilnim razmacima, nema brige 

• Dolores123
    09. Studeni 2017. 22:22

Ma ne mislim ja da je vec vrijeme jer bi me vjerojatno boljelo, samo me zanima dal je normalno da  se tako cesto ponavljaju jer me hvata panika da nestonije u redu

Barkleys
    09. Studeni 2017. 22:30

Dolores123

Ma ne mislim ja da je vec vrijeme jer bi me vjerojatno boljelo, samo me zanima dal je normalno da se tako cesto ponavljaju jer me hvata panika da nestonije u redu

Ja ti mislim da je sve u redu. Pogotovo ako je samo tvrd/napet trbuh bez nekih bolova... Tako je meni na dnevnoj bazi barem 10x. Ako osjećaš bebicu normalno, to bi trebalo biti u opisu službe. Kad ti je pregled? 

mc_mouse
    09. Studeni 2017. 22:33

Mamuka čestitke tebi i muzu naravno hahaha heroj Nakon tvog posta dođe mi da odem s mojim odma roditi hahaha 

• Dolores123
    09. Studeni 2017. 22:47

Hedgehog

Dolores123

Ma ne mislim ja da je vec vrijeme jer bi me vjerojatno boljelo, samo me zanima dal je normalno da se tako cesto ponavljaju jer me hvata panika da nestonije u redu

Ja ti mislim da je sve u redu. Pogotovo ako je samo tvrd/napet trbuh bez nekih bolova… Tako je meni na dnevnoj bazi barem 10x. Ako osjećaš bebicu normalno, to bi trebalo biti u opisu službe. Kad ti je pregled?

Slijedeci tjedan.Onda ce mi vjerojatno raditi prvi ctg

• Barbi13
    09. Studeni 2017. 23:19

Mamuka,Ivan je prekrasan🤗

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

maca1510
    09. Studeni 2017. 23:30

Cure moje mwnw vec sat vremena trbuh toliko grci da je to koda mi neko stisce utrobu. Ali gornji dio i ledja, nekako pretpostavljam da nisu trudovi jer bi sigurno boljelo vise,iako ovo nije nimalo bezbolno,i trbuh tvrd ko kamen. Nisam pratila razmak jer me kao lagano krene grcit pa mislim ma nije to to i onda me stisne kao da mi sve unutra nesto pritisce. Pusti nakon minut-dva a do tad se uopce nemogu ispravit. 
    Jel moguce da su to ipak samo bh kontrakcije? 

url=https://daisypath.com]

• Mrvica
    09. Studeni 2017. 23:34

maca1510

Cure moje mwnw vec sat vremena trbuh toliko grci da je to koda mi neko stisce utrobu. Ali gornji dio i ledja, nekako pretpostavljam da nisu trudovi jer bi sigurno boljelo vise,iako ovo nije nimalo bezbolno,i trbuh tvrd ko kamen. Nisam pratila razmak jer me kao lagano krene grcit pa mislim ma nije to to i onda me stisne kao da mi sve unutra nesto pritisce. Pusti nakon minut-dva a do tad se uopce nemogu ispravit.
    Jel moguce da su to ipak samo bh kontrakcije?

Hm.. ako su u pitanju i ledja, moguce je da nisu laznjaci. Nemas sta nego smireno pratiti razmak . Tj pojavljuju li se pravilno. Da li te uopce popusti pa opet krene ili je konstantno neka bol/stiskanje?
    Iskusnije ce mozda znati bolje..

luce <3
    09. Studeni 2017. 23:34

Maca meni zvuci kao trudovi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.