Jeeeej super!!!!
Mamuka cestitamo vam!!!! Zelimo ti brz oporavak i puno zdravlja i srece tebi i bebanu!!!!
Hvala cure! ❤️
Maca ne ljutim se, naravno. 😉
Mislila sam na vas al nisam se stigla prije javit.
Uglavnom 3 sata od uključenja dripa sam rodila.
Trudovi počeli nakon par min dripa i odman na 2 min bas jaki i pravi. Trudovi me vidali jako a nikako se nisam otvarala tj išlo je presporo za tu bol pa su mi dali dolatin jer on potiče otvaranje. Doktor me širio i ručno al jednostavno nije pomagalo.
Nakon neka 2 sata takvih trudova počelo je ono stiskanje doli tj nagon za kakanje al lagani. I brzo su se pojačavali pretpostavljam zbog dolatina. U 14:55 smo već gotovi. SAMO 3 sava. Cure moje ja sam prezadovoljna jer me toga bilo stra vise nego poroda.
Ekipa u radjaoni za 10. Babica od 1. poroda i moj doktor plus neka Predraga sestra mlada koja mi je pomagala disat.... ja nisan mogla virovat da je tako brzo prošlo.
OK trudovi su bili bolni bas. Al nije predugo potrajalo pa ajd.
Uglavnom ja bi mogla opet ovako.😂😂
Bebač je 3620 i 50cm. Nije se puno namučio.
Luce ona žena na koju si ljuta mi je cimerica 😂😂😂😂😂😂
Kad su je doveli nakon 3 riči sam znala da je to ta. Hahaha 😂😂😂
Daaa i muž je bio. Osta je na nogama. 😂😂😂😂
Nakon po ure sto je bio s menom izjavio je : vise nećemo imat dice 😂😂😂😂😂
Izdrza je ali nije mu bilo lako. Bas je bio ukomiran. Briše me, masira, al jedva je disa.
Mislin da mu nije najdraže i najlipše iskustvo al kaže da mu nije za.
Babica ga pitala oce pririzat pupcana vrpcu al je reka da ne bi ipak. I babica pa daj ajde, zašto nećeš, ajde dodji..., i onda sam ja rekla nemojte ga molim vas. Jedva je i ovo izdrza 😂😂😂
Bas mi je drago da je brzo proslo,pa koliko bolno bilo samo da je brzo! Ekspresno si ti to obavila. Super za savove,oporavit ces se prije ti nego muz! 😂😂 cestitam od srca, i javi sta micica kaze na bracu 😀
url=https://daisypath.com]
Mamuka bas mi je drago da je sve brzo proslo i da nemas puno savova! Jadan muz i on se napatio😂😂
Sram je bilo kako me preduhitrila s porodom 😂😂😂 nadam se da ces imat malo mira u sobi 😂😂😂
Mamuka cestitam od srca i brz oporavak zelim😘bravo za muza😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ovaj moj mrgud krmi već uru ipo. Dojili smo još u boxu jedva su ga sa sise skinuli kad su nas spremali za sobe.
A u rodilištu ne radi grijanje! Hahaha 😂😂
Bebe smo grijale na sebi i onda su ih tako umotali da mogu i na -30vani. Tragikomično 🙈
Luce cimi je cila 300 na sat. Neće mi bit dosadno 😂
Micica je kupila bratu auto i ljubila sliku al mislin da je to njoj sve još ko neka priča. Vidit ćemo kad kuci dodjemo kako će bit 😁
Poslali smo selfi iz boxa prijateljima pa se rugaju da ja dajem krivi dojam da je ic rodit ko otic na kavu. 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji