Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    06. Studeni 2017. 21:47

Hedgehog- sutra ćeš ziher na CTG!! U pravilu prvo ideš na vaganje i tlak,pa pregled pa tek onda CTG!! Al meni je prošli petak bio tlak i vaganje,pa CTG oa tek onda pregled,al pretpostavljam zato kaj nije bilo doktora pa da nema praznog hoda su nas tak slali!!
    Sretno sutra na pregledu,i lijepo se zavali na onaj mekani krevet na CTG-u i uživaj dok slušaš otkucaje ❤️

Aurora1611
    06. Studeni 2017. 21:54

Mislim da je ovo definitivno istina 😂

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 21:55

Yel ja sam imala lagani Baby blues. Ništa posebno al ono uvatila bi me malo tuga i nostalgija za stomakom, pokretima bebe unutra i tako tih nekih stvarčica. A još kad bude veselja oko grčića i kad se malo izbezumis jer si još cili neuigran, nesiguran i zbunjen poželiš da je opet u stomaku na sigurnom i bez previše brige jel dobro....
    Kažem uvatilo bi me tako malo, al ništa posebno. Čitala sam o tome dosta pa sam nekako pazila da ako me uvati malo žešće pričam sa mužem.
    Al mislim da je tu najvažnije pričati sa ljudima oko sebe i naići na razumijevanje.
    Nema tu pravila koga će to copit a koga ne.
    Al samo pozitivno i bit će to dobro. Nemoj se previše oko toga brinut jer možda će sve proc super.😉😉

Hope
    06. Studeni 2017. 21:56

Yel 
    Kleaiva

Evo našim curama koje se spremaju na Merkur kak je tam opušteno 😂😂

Hope
    06. Studeni 2017. 21:57

Kak je na Merkuru opušteno 😂😂

• sretna
    06. Studeni 2017. 21:58

Yel, kod njega nisu grcevi nego ga bas nadutost mico. Grcevi se javljaju obicnunu ksto doba dana i traju par sati. A njega ovo muci kroz cijeli dan. Evo sutra mu narucujem iz zg lefax kapi. Rekla mi je sogi koja je patronazna sestra i jos par ljudi da su te kapi najbolje.
    Mamuka pa evo lagano hvata neki ritam,ide...sve je ustavri bilo super dok ga nije u nazad 10 dana poceo trbuh mucit :(
    Brat ga je super prihvatio,bas sam se iznenadila. Prva 3 dana je bilo malo cupavo i bas se vidjelo na L da je ljubomoran i tuzan, valjda se.osjecao zapostavljeno. A sad jw bas super! Ne dozivljava ga bas previse jer mu nije zanimljiv kad nis ne moze radit 😂 ali npr cim pocne plakat daje mu dudu i pali muziku koja ga smiruje. Kad god dode iz vrtica pita kako je braco..
    Sretno onda svima koja god bila prva, a mozda ce te sve na isti dan rodit 😁

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 22:59

Hope ovo je urnebes 🤣🤣😂😂😂😂😂
    Mislim da bi kod mene moglo bit ovako slično. Možda muz bude leza na krevetu sa infuzijom a ja ću stajat pored njega u trudovima i držat ga za ruku i tješit ga😂😂😂
    Sretna znaci braco je to lako prigrmio. Ajd valjda će i kod nas brzo to proc. Samo micica je godinu mladja od L pa mislin da će njoj tribat malo vise od 3 dana. Samo sam rekla muzu da ću ja pokušat sto vise oko nje a on će morat bebu priuzet tih par dana dok ona to ne prihvati. Samo me stra da ovi oko nas neće bit taktični pa da će je vise možda pogodit njihovo ponašanje nego naše.
    E kakve su to kapi koje spominješ? Di ih ima za kupit?
    Nekad bacin pogled na forum mama pa vidim svi pišu da bebe imaju problema sa kakanjem. Nekako mi to čudno jer od svih bebica jedino znam da bi ponekad muževe sestre sin ima problema s tim. Al on je jaaaako halapljivo i jako puno jeo (sa 10 dana mjeru za 2 mjeseca je jeo). Plus odmah je bio na AD pa sve je to pomalo doprinijelo tome ali opet nije bilo tako da je svaki dan bio problem sa kaknjem.
    Sa micicom nikad nisam imala problema s tim jer je ta kakila u prosjeku 5 puta dnevno. Mene je to živciralo koliko kaka. Zvali smo je protočni bojler 😂😂

Barkleys
    06. Studeni 2017. 23:55

Protočni bojler   
    Ajme, da, brace i seke, joj Sretna drago mi je da je to dobro prihvatio, Mamuka ma bude i micica. Vidjet ćeš. 
    Baby blues - meni je frendica pričala da je ona tek kasnije skužila da bi to moglo biti to. Kaže da je prva 2 tjedna bila izgubljena, em prvi put roditelj, em hormoni. Nije se dogodilo ništa strašno, i prema van je zvučala skroz okej, ali sad kad su prošli mjeseci od toga priznala je da se prva 2 tjedna od rođenja bebe uopće ne sjeća. Ne sjeća se prvih buđenja, boli od rane, prvog kupanja bebe, gostiju....ničega. Kao da joj je izbrisana memorija. 
    Hope - sretno sutraaaa. Javiiiii!

• sretna
    07. Studeni 2017. 00:26

Mamuka mojnkakka bas cesti, skoro poslije svakog podoja, ali u nazad 10 dana unatoc tome, dogada se da tesko ispusta vjetrove i bas mu je trbuh tvrd.onda :( kapi ima ljekarna zagreb s dolca. Moze se dorektno njih mazvat pa ti posalju doma kapi ili.narucis preko.neke ljekarne i svom gradu da oni narice od njih pa ti dostave doma ili ih ti pokupis u ljekarni

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 07:55

Sretna Bas neobično. Jer kad često kakaju onda najčešće se i tada isprde pa ne bude problema. Al očito je neki problem u tankom crijevu koji ga napuhuje. Možda još crijeva nisu dovoljno sazorila. Pretpostavljam da mu daješ i bio gaia?
    Nadam se da će ove kapice bit dobre. Ja ću poslije pitat prijateljice koje su farmaceutkinje u ZG jel slučajno kod njih ima. Ako ne netko će skoknut do Dolca.
    Moje sestre žive u ZG tako da to lako nabavimo. A iz te ljekarne sam naručivala granulice osanit za zubice. Mi smo se sa zubima pošteno namučili al bez njih bi to bila kalvarija prava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.