Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    07. Studeni 2017. 14:47

Hedgehog možda su ti samo loše spojili one uređaje na stomak. 
    Meni na prošlom se izgubili otkucaji bebe. Onako prazno bilo, a micao se. I onda sam zvala sestru i onda mi je ponovo spojila. Ali da se nije on meni micao, dignula bi paniku samo tako. 

barbs
    07. Studeni 2017. 14:49

Hope i Giovi, drago mi je što su pregledi super prošli!
    Hedghehog, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... i ja bih se osjećala kao i ti... Ako osjetiš bebu je sve u redu, a i ako vide da se nešto događa, sigurna sam da će te poroditi prije nego te izmučiti. Sretno i javljaj nam seeeee!!!!!!!!!! 

Barkleys
    07. Studeni 2017. 14:50

Meni su oko 140 - 150. Ma ja sam sama morala držati jako stisnutu na  trbuhu onu slušalicu. Skoro sam se upišala. Ma da kao da mi u rađaoni ponove ctg. 

barbs
    07. Studeni 2017. 14:54

Mamuka

Joj sinoć sam malo gledala onaj Život na vagi. Bas mi je za jadnih ljudi. Al nastavim li ovako jest mogla bi i ja k njima 🙈🙈

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
    A jesi luda ahjahahahahaha
    Ja sam mužu u subotu "plakala" da ja idem na trening što prije da se ne udebljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
    I ja imam problema sa štitnjačom... U trudnoći sam išla redovno na kontrolu i u ponedjeljak idem zadnji put u ambulantu kod endokrinologice... u srijedu na uvz štitnjače (slijedeće srijede!) i trudim se redovno ići kod doktora tražiti uputnicu za krv... I ja imam problema sa mršavljenjem... teško gubim kg, a brzo ih gobivam zato sam sva u bedu što još nisam uspjela skinuti kg s poroda... ok, nije to puno kg... +6kg... ali ipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 

Aurora1611
    07. Studeni 2017. 14:54

Mamuka imas i za prehladu homeopatske, ja uzimam influcid i cinabsin, kad tek pocnes uzimati pojacaju se simptomi ali kad to krend van iz sinusa i grla brzo se rijesi, frendica ih daje svojoj kceri koja ima 4 god ali mislim da tu nema dobne granice jer nije kemija! 
    Maca posaljem ti sliku imam kutijicu jos za svaki slucaj ja sam ih se rijesila prije 4 godine, tek ove godine sam imala par i to u trudnoci! Ali kad sam raj put uzimala kako treba i redovito nisam nikakve glavobolje imala jaaako dugo

Aurora1611
    07. Studeni 2017. 14:56

Barbs dojis??

luce <3
    07. Studeni 2017. 14:59

Hedgehog joooj, vjerujem da te panika sad hvata, koga ne bi... Al mislim ako osjecas bebu da bi trebalo biti  sve uredu... Drzim fige da je u pitanju kakva greska 😘😘

barbs
    07. Studeni 2017. 15:01

Hope, ona slika koju si stavila gdje tata vježba na pilates lopti... eeee, tako je i moj muž HAHAHAHAHAHAHAHHA a ja sam ležala na krevetu dok su me počeli derati trudovi, a kad je babica došla ga je ljutito pogledala i rekla: što radite? idite ženi pomoći! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA žao mi je što ga nisam slikala ahahahahahahaha
    Mamuka, preddobra slikica ahahahahahahha

barbs
    07. Studeni 2017. 15:02

Aurora1611

Barbs dojis??

Dojim dojim...
    Zašto? :) 

barbs
    07. Studeni 2017. 15:03

Yel, baš si zgodna! ja sam u 4. mjesecu trudnoće izgledala k'o ti sada 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.