Hedgehog možda su ti samo loše spojili one uređaje na stomak.
Meni na prošlom se izgubili otkucaji bebe. Onako prazno bilo, a micao se. I onda sam zvala sestru i onda mi je ponovo spojila. Ali da se nije on meni micao, dignula bi paniku samo tako.
Hope i Giovi, drago mi je što su pregledi super prošli!
Hedghehog, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... i ja bih se osjećala kao i ti... Ako osjetiš bebu je sve u redu, a i ako vide da se nešto događa, sigurna sam da će te poroditi prije nego te izmučiti. Sretno i javljaj nam seeeee!!!!!!!!!!
Meni su oko 140 - 150. Ma ja sam sama morala držati jako stisnutu na trbuhu onu slušalicu. Skoro sam se upišala. Ma da kao da mi u rađaoni ponove ctg.
Joj sinoć sam malo gledala onaj Život na vagi. Bas mi je za jadnih ljudi. Al nastavim li ovako jest mogla bi i ja k njima 🙈🙈
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
A jesi luda ahjahahahahaha
Ja sam mužu u subotu "plakala" da ja idem na trening što prije da se ne udebljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
I ja imam problema sa štitnjačom... U trudnoći sam išla redovno na kontrolu i u ponedjeljak idem zadnji put u ambulantu kod endokrinologice... u srijedu na uvz štitnjače (slijedeće srijede!) i trudim se redovno ići kod doktora tražiti uputnicu za krv... I ja imam problema sa mršavljenjem... teško gubim kg, a brzo ih gobivam zato sam sva u bedu što još nisam uspjela skinuti kg s poroda... ok, nije to puno kg... +6kg... ali ipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
Mamuka imas i za prehladu homeopatske, ja uzimam influcid i cinabsin, kad tek pocnes uzimati pojacaju se simptomi ali kad to krend van iz sinusa i grla brzo se rijesi, frendica ih daje svojoj kceri koja ima 4 god ali mislim da tu nema dobne granice jer nije kemija!
Maca posaljem ti sliku imam kutijicu jos za svaki slucaj ja sam ih se rijesila prije 4 godine, tek ove godine sam imala par i to u trudnoci! Ali kad sam raj put uzimala kako treba i redovito nisam nikakve glavobolje imala jaaako dugo
Hedgehog joooj, vjerujem da te panika sad hvata, koga ne bi... Al mislim ako osjecas bebu da bi trebalo biti sve uredu... Drzim fige da je u pitanju kakva greska 😘😘
Hope, ona slika koju si stavila gdje tata vježba na pilates lopti... eeee, tako je i moj muž HAHAHAHAHAHAHAHHA a ja sam ležala na krevetu dok su me počeli derati trudovi, a kad je babica došla ga je ljutito pogledala i rekla: što radite? idite ženi pomoći! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA žao mi je što ga nisam slikala ahahahahahahaha
Mamuka, preddobra slikica ahahahahahahha
Yel, baš si zgodna! ja sam u 4. mjesecu trudnoće izgledala k'o ti sada
Sortiraj odgovore
Najstariji