Curke mi smo ok. Ctg uredan, trudova nema, beba zivahna😂 non stop je one sonde sutala😂😂😂
Yel...bila je dr. Stasenko...predivna umirujuca osoba. Ja sam se nesto bila uznemirila😂😂😊 tlak mi je bio 128/83...u zivotu nikad vislji od 110/70 nisam izmjerila😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel…nije bila guzva uopce...jedino se nesto zakompliciraliou radaoni pa su morali na hitan carski pa smo zbog toga cekali da dr dode malo duze. Onda je dosla neka romkinja u trudovima a nije niti jedan pregled u trudnoci obavila😂 pa su je hitno primili u unutra na ctg pa na uzv da vide sto je i kako je😂
Ja bas velim muzu kak je njima sve to ko od sale...ostanu trudne i cekaju da rode bez brige i pameti...a mi se oko svake sitnice mucimo😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Kleaiva super za pregled. Sad lipo uživaj i odmaraj. 😊
U tim TA vidin veselje veliko. Mogu rec da mi je drago da ne moram tako ići u ambulante jer to je stvarno za izludit.
Yel ako ti traži samo ti jedi. Vjerojatno bebač raste pa ti apetit porastao. Nije da si se udebljala i nemaš razloga se pazit. Samo ti daj 😉😉
Za sve curke koje se pitaju kako trudovi bole i hoce li ih prepoznati. Mislim da ih ne mozes fulat jer toliko boli da sam ja mislila da cu se raspasti, eto, bar meni je bilo tako… dok nisam dobila epi. Nakon epi nis ne osjetis, samo lagani pritisak kao da moras na wc kako trud dolazi i prolazi.
OOOOOOOOO DAAAAAA
KleaIva, super za pregled!
Hope, predivno si sredila babin krevet
Kilaža - očito kod većine idu brzo dolje a kod mene ne ja sam u rodilište išla sa +14-15kg... došla sam doma sa +8kg i 3D kasnije bila na +6kg... sada i dalje stojim... stalno jedem i stalno Diego cika... A zašto kg ne idu dolje, ne znam...
Mamuka tako sam i pretpostavljala da taj jastuk nema bas nekog smisla... Meni je isto najlogicnije stavit tetru ispod glavice i to je to
Ajme cure, citam vas i.bas mi fali trudnoca.😊 obozavam biti trudna 😁
Sto se kg tice, dobila sam.ukupno 9.5 kg i kad sam dosla iz rodilista sam se vagwla i smao 4.5 kg je otislo dolje 😂 a bebac je bio 3965 g,ocekivala ssm da ce otici vise zbog posteljice,plodne vode itd....ja dojenjem nis ne izgubim kg jer sam gladna pa cesto jedem 😄
Hope, super je krevetic!
Nego...koja je sad sljedeca na redu? 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji