Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maca1510
    07. Studeni 2017. 12:57

Mamuka- ja imam sa stitnjacom vec godinama problema, tj ok je uz tablete i kontroliram svaki mjesec tako da sam na to navikla, ali ja sam inace sklona naglom debljanju pa naglom mrsavljenju. Ali da definitvno neznam kako ljudi sa stomakom mogu ista , imam osjecaj da legnem na pod da se nebi mogla vec dignut koliko mi smeta 😂 

url=https://daisypath.com]

kleaiva
    07. Studeni 2017. 13:02

Yel...busa ti je zakon! Malo kao da se spustila izgleda ali je i narasla😂
    Ja muku mucim sto cu u subotu na svadbu obuci😔 u haljinama sam si ogromna, hlace mi se neda sad kupovati, tunike kupim vece pa su mi oko ruku velike da bi mi oko trbuha bile ok😒 najrade bih usla u trapkama i kosuljici i bok😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 13:08

Sretna bas koma. Ajd valjda će ovaj drugi bit bolji. Ako ništa probajte sab simplex. On je bas kemija al čuj kad ne ide nećeš pustit dite da se tako muci. S vrimenom će to proc samo da crijeva malo ojacaju. 
    Ima svašta i kod homeopatije ali svaki lijek skoro jedno liječi a drugo nešto uništava. Jednostavno tako ide. No od ovih Baby ljekica mislim da se ništa strašno ne može dogoditi jer svi se organi razvijaju i rastu pa ako bude nekih tragova to izidje. Ne mislim da se bas tako lako prodaju po ljekarnama ako nisu dobri. Uz to ako su dopušteni tipa u Njemačkoj meni je to dovoljno da bi ga kupila jer mislim da kod njih ta kontrolna tijela ipak nadziru tržište.
    Maca a onda je tebi dio kila i zbog štitnjače. Pa ti ćeš se lakse rjesit svojih nego ja. 😉
    Nemoj pokušavat lec na pod jer morat ćeš puzat do nečeg da se uhvatiš i dignes. Probala sam nešto dohvatit neku igračku mislim pa sam morala kleknut i onda vise se nisam mogla dignut pa sam puzala do trosjeda da se uhvatim i dignem. A jedva se i tako digla 😂😂

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 13:15

Kleaiva ja nosim maminu robu sad 😂😂
    Imam 1 rabatinke trudničke a majice, tunike i haljine nosim mamine. Po kući mogu svoje trenirke i majice al za vani ništa mi ne pase a nisam tila kupovat bzvz.
    Za zadnju svadbu sam nosila maminu haljinu/tuniku. Evo sad mi je izvadila jednu svoju haljinu za izaći iz rodilišta jer ništa nisam pripremila a u svoje teško da ću ista moć stat. 😂😂
    Jesu te počele prepone i ledja bolit nakon sto si prestala sa Mg?
    Mene je to počelo odmah nakon sto sam prekinula Mg. Doduše ledja me ne bole nego samo prepone. Al dok sam pila Mg to je bilo nestalo. Al i uz tu bol nisam se otvarala tako da samo uživaj.
    Ja sam mislila da to možda znaci da se otvaram al ne. Ništa od toga😅

Giovi
    07. Studeni 2017. 13:23

Cure evo mene sa pregleda...kilaza ista,tlak dobar,plodne vode ima,ctg isto u redu,zabetonirana i dalje i sljedecu srijedu na dan termina idem na pregled u bolnicu...ovo je bio zadnji pregled kod mog doktora..i to je to...ja se nadala da ce uraniti ali nista...tako da se mogu naruciti kod frizerke...

• sretna
    07. Studeni 2017. 13:41

Mamuka

Sretna bas koma. Ajd valjda će ovaj drugi bit bolji. Ako ništa probajte sab simplex. On je bas kemija al čuj kad ne ide nećeš pustit dite da se tako muci. S vrimenom će to proc samo da crijeva malo ojacaju.
    Ima svašta i kod homeopatije ali svaki lijek skoro jedno liječi a drugo nešto uništava. Jednostavno tako ide. No od ovih Baby ljekica mislim da se ništa strašno ne može dogoditi jer svi se organi razvijaju i rastu pa ako bude nekih tragova to izidje. Ne mislim da se bas tako lako prodaju po ljekarnama ako nisu dobri. Uz to ako su dopušteni tipa u Njemačkoj meni je to dovoljno da bi ga kupila jer mislim da kod njih ta kontrolna tijela ipak nadziru tržište.
    Maca a onda je tebi dio kila i zbog štitnjače. Pa ti ćeš se lakse rjesit svojih nego ja. 😉
    Nemoj pokušavat lec na pod jer morat ćeš puzat do nečeg da se uhvatiš i dignes. Probala sam nešto dohvatit neku igračku mislim pa sam morala kleknut i onda vise se nisam mogla dignut pa sam puzala do trosjeda da se uhvatim i dignem. A jedva se i tako digla 😂😂

Upravi tako i ja razmisljam. Vjerujem da su kontrole stroze i da se ne bi tako lako prodavalo pogotovo jer je za bebe.

Hope
    07. Studeni 2017. 13:44

Cure moje evo mene,ja sam vam domeka!! Nisu me ostavila a nekak sam imala osjećaj da budu 😂
    Ugl obavila sam CTG i vaganje i tlak,trebala sam Radit i bris na streptokok al je doktor Herman rekao da nek onda to rade kod Zlopase napravim u petak da me ne maltretiraju 2 put,ja reko dobro!! I sad ja pričam s njim i pitam ga za veličinu bebe kaj misli,i on mene gleda i kaže da je i jako puno puta došlo do greške jer ini ne mogu točno izračunat al da se ne brinem,da u petak će meni doktor moj sve objasnit (i dok mi je pričao cijelo vrijeme me mazio po buši 😂😂) Ugl nis novog nisam saznala!!
    Osim da je Herman simpa skroz i opušten totalno

Bublica123
    07. Studeni 2017. 14:08

Hope

Cure moje evo mene,ja sam vam domeka!! Nisu me ostavila a nekak sam imala osjećaj da budu 😂
    Ugl obavila sam CTG i vaganje i tlak,trebala sam Radit i bris na streptokok al je doktor Herman rekao da nek onda to rade kod Zlopase napravim u petak da me ne maltretiraju 2 put,ja reko dobro!! I sad ja pričam s njim i pitam ga za veličinu bebe kaj misli,i on mene gleda i kaže da je i jako puno puta došlo do greške jer ini ne mogu točno izračunat al da se ne brinem,da u petak će meni doktor moj sve objasnit (i dok mi je pričao cijelo vrijeme me mazio po buši 😂😂) Ugl nis novog nisam saznala!!
    Osim da je Herman simpa skroz i opušten totalno

Meni je herman vodio prvu trudnocu a kad sam radjala bio mi zlopasa...odlicni su i jedan  i drugi🤗🤗🤗

Barkleys
    07. Studeni 2017. 14:11

Meni je ctg nalaz loš. Tj. Nereaktivni. Tek je pred kraj bio uredan. Ali su mi rekli da u 4 ponovim ctg u rađaoni. Sad su mi rekli da se odem prošetati do 4. Sjela sam na kavu. Očajna sam. Čekam muža. Beba se miče. 

Nina2512
    07. Studeni 2017. 14:39

Hedgehog

Meni je ctg nalaz loš. Tj. Nereaktivni. Tek je pred kraj bio uredan. Ali su mi rekli da u 4 ponovim ctg u rađaoni. Sad su mi rekli da se odem prošetati do 4. Sjela sam na kavu. Očajna sam. Čekam muža. Beba se miče.

Salju te u radaonu??mene su bili ostavili jer je i ctg bio los,otkucaji su bili izmedu 120 i 130..koliko su kod tebe?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.