Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    06. Studeni 2017. 17:26

Yel, dojenje ide dobro 😊 malca muci trbuh, napuhnut je pa zna plakat kad treba kakat ili prdit, bas se namuci jadan.
    Baby blues nisam imala ni nakon L ni sada. Jedino.kad sam rodila prvo sam bila dosta zivcana i plakala prva 2 tj jer sam bila neispavana, on je plakao, nisam znala zasto itd, a sad s drugim sam naviknuta na nespavanje pa sam totalno smirena 😄
    Mcmouse vidjet cemo za trece 😂 sad mi se tesko oriviknut na besane noci jer sam se taman naviknula da kolko tolko prespavam noc uz starijeg, kazem kolko tolko jer sa svoje 3.5 g se i dalje zna budit nocu.
    Kad bi znala da ce trece dijete naaaapokon biti ono koje ce spavat, odmah bi potpisala 😂

• Barbi13
    06. Studeni 2017. 17:59

Yel

Sretna,

Malo su dobila kila!
    Kako ide s bebicom, dojenjem?
    Cure koje ste rodile, jel mozda netko prosao taj ‘baby blues’ nakon poroda sto zna uhvatit?

Yel kako si mi?Ja sam se bojala tog baby blues ali toliko imam posla po danu da se ni ne sjetim malo mi je 24 sata....nemoj se bojat Yel jer si jaka i toliko ces bit okupirana bebicom neces se ni sjetit i nemoj razmisljat o tome......ne sjetim se ni svog panicnog napada😆😆😆😆😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

kleaiva
    06. Studeni 2017. 18:49

Yel…nisam nikad za epi pitala u trudnickoj vec su na porodu pitali zelim li...tako da vjerujem da nema potrebe najavljivati...jedino ne znam kako je kad nocu radas npr. postoji li dezurni anesteziolog...kad sam drugo dijete radala jisu ni nudili niti sam pitala😂
    Baby blues koji je prerastao u postporodajnu depru sam imala s prvim djetetom...najvaznije je da potrazis pomoc ukucana i bliznjih ako vidis da te nesto cudno obuzima. Inace to nema veze kakva je osoba...to se jednostavno poseremete kemijski procesi u mozgu...ja sam inace jaka realna osoba i svi su bili u soku jer su mislili da se to dogada “slabima”. Kad je dr rekla da to nema veze s jacinom i karakterom vec je jednostavno kemija u pitanju i moze se svakome dogoditi... ja sam prosla s blagim oblikom depre koji srecom nije razvio svoju patologiju do kraja pa nisam ni trebala nista osim povremeno normabela. Ukucani su mi bili podrska  i pomoc i trazila sam da me ne ostavljaju s bebom kad place samu i za nekoliko tjedana sve se smirilo. Obicno se cesce dogada pri stresnim porodima i komplikacijama sto sam ja prosla...s drugim djetetom sam bila skroz kontra😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dolores123
    06. Studeni 2017. 19:34

Kako izgleda taj ctg? Ja se slijedeci tjedan moram javiti u bolnicu pa me zanima sto me ocekuje na tom pregledu, jel se trebam nesto posebno pripremat?

luce <3
    06. Studeni 2017. 19:46

Ma ne trebas, stave ti dvi sonde na trbuh koje ucvrste nekakvim kao pojasem i lezis nekih 20-tak min. Jedna sonda ti prati bebine otkucaje srca a druga trudove... Negdi ti i ne stave ovu za trudove nego samo za bebine otkucaje

luce <3
    06. Studeni 2017. 20:00

Mene danas glava boli za poludit 😫
    Malo mi je i bebica danas mirnija, osjecam je al nije zivahna ko inace, valjda ova kisa i juzina na nju utjece 😂

Hope
    06. Studeni 2017. 20:10

Klokanice moje hvala na komplimentima za kindac 😍 ja sam jastuk stavila da stoji u kindacu al bebu ne znam dal da stavljam na jastuk,kak vi? Ne ispočetka jelda? Prvo pajki skroz ma ravnom ili?
    Hedgehog- posto si ti utorkom u TA a onda je Herman dežuran,kak ti se on čini? On mi je trebao bit u petak na ultrazvuku al je bio spriječen pa ću ga tek sutra upoznat 🤗
    Dolores- samo digneš majicu i legnes na krevet,oni ti priključe te Sondice na bušu u prate,traje 20-ak min!! Meni pasu oni kreveti u Petrovoj sa mekanim madracom,ko na oblaku da ležiš 😂😂
    -ja sam si lijepo danas oprala kosu,isfenirana se i sve!! Spremna za sutra 💪🏻💪🏻
    Barbs- i mene preplašila fotka 😂😂 

Hope
    06. Studeni 2017. 20:12

Mene sam zanima ak se odluče na carski dal će me porodit ranije il će cekat termin ili trudove,ajme kak sam nestrpljiva,al ono skroz 😎

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 20:40

Sretna drago nam je sto si navratila! 😊
    Da, virujen da ti nedostaje trudnoća. Lakse je nego s bebom u rukama sigurno 🤣
    Jeste se uigrali? Kako je L prihvatio malog bracu??
    Ja sam sljedeća po datumu al kako smo sve u par dana nikad se ne zna koja će prva 😅
    Luce mislim da danas svi mi na jugu smo smantani. Bas je neki sok. Ne boli me ništa al do večeras sam bila ko trut, samo sidila i ležala.
    Al sad sam lipo oribala oba kupatila i obrisala cilu kuću tako da sam sad već krepana. Muž je usisa sve, moram ga pohvalit😂
    Sve je čisto i mirisno pa sad mogu sve i večeras u rodilište 😅
    Hope meni je micica prva misec-dva skoro stalno bila u tom jastucicu. Nisu neki debeli bili, tako ko u tebe slični, pa ne vidim da im je to neki problem veliki za kralježnicu. A ni patronažna nije ništa govorila pa eto. A mislim da će tako bit i ovaj put jer ako nije u jastucicu mislim da će mu bit hladno u običnim pamučnim hlačicama a hulahopkice mu ne mislin oblačiti za po kući jer navlačit to na one sitne nogice i nije bas nešto zabavno. Ovako kad je u jastucicu znam da mu nije hladno. Prejako grijat ne mislim da mu se nos ne začipa i ne suši grlo. Bebe koje borave u pregrijanim prostorijama a uz to ide i suh zrak često imaju problema sa respiratornim sustavom i razvijaju alergije tako da stvarno triba pripazit na to.

Barkleys
    06. Studeni 2017. 20:49

Hope - ja sam ti utorkom, ali od 12h, kada je Starčević. Ali mi je bio jednom Herman. Onako mlad, djeluje simpatično, ali čula sam dosta preporuka za njega da je super. MOžeš ga pitati što god želiš i slično. Ja se tek sad idem tuširati i depilirati  Isto sam uzbuđena jer mislim da će mi sutra napokon! raditi ctg. Prošli tjedan su rekli kao da od 38.nadalje....pa da vidimo jel oće. Hope, jel prvo idem na pregled pa onda ctg. Skužila sam da je ctg tako u onim zadnjim sobama. Joj, baš sam i ja uzbuđena....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.