Uhh Sanjchi takve se ne sjecam, ugl pazi se samo crvenokose, znala je biti neugodna malo

Ta starija je super, i jedna plave kratke kose srednjih godina, jaca zenskica, zove se Jasmina ona je meni bila preeedobra

Po meni, nebi trebala, nek ti bude kao meni i sutra navecer ces roditi, moja Una se rodila u 18:18 haha precizno xD

Vrijedni su cekanja ❤️
Moja cimi u rodilistu je plakala cijeli dan jer je morala ostati dan duze s bebicom, leukociti su bebi bili poviseni, samo sam joj rekla da znam da joj je tesko, svi bi voljeli biti doma ali za njih cemo sve napraviti i to je za dobro njezinog djeteta!
To je nista kakvi nas sve izazovi u zivotu cekaju!
Nego, Yel se vise ne javlja, da nije u rađaoni 😂😂

Sanjchi, osjecaj je neugodan kad ti daju klistir aaaaaliiii nista nasprem onoga sto slijedi HAHAHAHA...
Aurora, ahaaaaaaaaa.... kuzim... ima logike

Barbs, da sutra sam za pregled u TA pa cemo vidjet... Ja nemam sad bas neke velike znakove, imam osjecaj da nece nikad :/
Sanjchi, bome je tebi veselo na kvadrat! Al barem ti nije dosadno! Ja nisam jedna od omih trudnica koju smeta da ju se dira po trbuhu al brate mili da diras u bolnici osobu koju ne znas i da tebe tak diraju, pa uzas! Svasta ima na ovom svijetu!
Aurora, potpisujem zadnji post!
Yel, drzis li se?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji