Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    06. Studeni 2017. 10:30

Sanjchi pa super izgledaš 😁

LadyN
    06. Studeni 2017. 10:34

Belle
    Jesu li ti na lraju koristili onaj gel sta si kupila?!

Hope
    06. Studeni 2017. 10:50

Belle kak je prošao carski? Kako se osjećaš?

Barkleys
    06. Studeni 2017. 11:20

Sanjchi - di je bušaaaa? Ajme, ajme, još si ti imala puno vode i sve, fakat dobro izgledaš! :D
    Hope - sretno sutra, javi što kažu! Drži se! Mislim da će sve biti u redu! :*

Barkleys
    06. Studeni 2017. 11:35

Ja sam na početku trudnoće dosta dramila oko poroda, jer realno bila sam u strahu! Pogotovo kad kreneš čitati sva ta iskustva i sve. I cijelo vrijeme mi se vrtilo kako ću JA to preživjeti, kako će to MENE boliti, kako ću se JA oporaviti.... Ne znam, možda sam bila sebična, ili što, ali u jednom trenu mi se u glavi jednostavno promijenila ploča. Ne znam jel to bilo zato što mi je trbuh počeo rasti ili zato što sam bila na hitnoj...Ugl, postala sam puno "svjesnija" svoje bebe u trbuhu. I od tada, sam totalno zen. Mogu mi raditi što god žele, od dripa do ručnog širenja do skakanja po trbuhu i rezanja - samo da moja malena izađe živa i zdrava.

Naravno, uzet ću epiduralnu, nisam mazohist , nemam baš neki prag boli, prije bih rekla da sam plačip***a, ne bi htjela proći ovo što su neke cure prošle, jer svaka čast svima koji prežive porod  i realno svjesna sam da će biti gadno, ali neću dozvoliti da me taj strah paralizira, mislim pozitivno, brojim sitno, kad mi netko pošalje poruku: "ej" odmah odgovorim "Nisam još rodila"  itd. I tako guram... vidjet ćemo. 

Naravno, i dalje ne mogu garantirati da me neće uloviti panika pred sam porod ili u rađaoni. Lako je biti sada zen prije svega 

• Barbi13
    06. Studeni 2017. 11:36

sanjchi255

Maca, osjecaj boli sam zaboravila, nemogu si ga sad predocit. Ali ovoga sto sam napisala se sjecam..sam osjecaj sam zaboravila, ali stvarno. Rekla mi je IvanaIvica (ona je bila u pripremi dok sam ja radala) da je nju bolilo samo dok me slusala😅
    Yel…nema na cemu…
    Al kao sto je netko napisao, svaka je od nas drugacija i imamo drugaciji stupanj tolerancije boli…
    Evo mene danas, 5. dan nakon poroda…
    Skoro 15 kg laksa…

Sanjchi super izgledas......nema busine😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 11:39

Sanjchi bome si puno kg izgubila. To je bas poprilična brojka. Super izgledaš 😉
    Nadam se da ćemo i mi tako lako gubit kile 😂
    Hope bit će to dobro. Sve smo različite i nikad ne znaš kako će proc tvoj porod. Možda ti stvarno bude sve dobro i porod bude bez problema. Samo hrabro! Nemoj se stresirat bzvz jer bebač sve to osjeti 😉

luce <3
    06. Studeni 2017. 11:57

Sanjchi - 15 pa ro je super 👍👍👍

Hope
    06. Studeni 2017. 12:31

-kod nas je sve spremno za svaki slučaj ak sutra ostanem 🙈
    Hedgehog hvalaa ti,i tebi sretno sutra na kontroli!! I svima vama koji su danas imali!
    Ja vam obavezno javim sutra kak je prošlo ☺️☺️

mc_mouse
    06. Studeni 2017. 12:34

A Hope preslatko je 😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.