Sanjchi - di je bušaaaa? Ajme, ajme, još si ti imala puno vode i sve, fakat dobro izgledaš! :D
Hope - sretno sutra, javi što kažu! Drži se! Mislim da će sve biti u redu! :*
Ja sam na početku trudnoće dosta dramila oko poroda, jer realno bila sam u strahu! Pogotovo kad kreneš čitati sva ta iskustva i sve. I cijelo vrijeme mi se vrtilo kako ću JA to preživjeti, kako će to MENE boliti, kako ću se JA oporaviti.... Ne znam, možda sam bila sebična, ili što, ali u jednom trenu mi se u glavi jednostavno promijenila ploča. Ne znam jel to bilo zato što mi je trbuh počeo rasti ili zato što sam bila na hitnoj...Ugl, postala sam puno "svjesnija" svoje bebe u trbuhu. I od tada, sam totalno zen. Mogu mi raditi što god žele, od dripa do ručnog širenja do skakanja po trbuhu i rezanja - samo da moja malena izađe živa i zdrava.
Naravno, uzet ću epiduralnu, nisam mazohist , nemam baš neki prag boli, prije bih rekla da sam plačip***a, ne bi htjela proći ovo što su neke cure prošle, jer svaka čast svima koji prežive porod
i realno svjesna sam da će biti gadno, ali neću dozvoliti da me taj strah paralizira, mislim pozitivno, brojim sitno, kad mi netko pošalje poruku: "ej" odmah odgovorim "Nisam još rodila" itd. I tako guram... vidjet ćemo.
Naravno, i dalje ne mogu garantirati da me neće uloviti panika pred sam porod ili u rađaoni. Lako je biti sada zen prije svega
Maca, osjecaj boli sam zaboravila, nemogu si ga sad predocit. Ali ovoga sto sam napisala se sjecam..sam osjecaj sam zaboravila, ali stvarno. Rekla mi je IvanaIvica (ona je bila u pripremi dok sam ja radala) da je nju bolilo samo dok me slusala😅
Yel…nema na cemu…
Al kao sto je netko napisao, svaka je od nas drugacija i imamo drugaciji stupanj tolerancije boli…
Evo mene danas, 5. dan nakon poroda…
Skoro 15 kg laksa…
Sanjchi super izgledas......nema busine😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi bome si puno kg izgubila. To je bas poprilična brojka. Super izgledaš 😉
Nadam se da ćemo i mi tako lako gubit kile 😂
Hope bit će to dobro. Sve smo različite i nikad ne znaš kako će proc tvoj porod. Možda ti stvarno bude sve dobro i porod bude bez problema. Samo hrabro! Nemoj se stresirat bzvz jer bebač sve to osjeti 😉
-kod nas je sve spremno za svaki slučaj ak sutra ostanem 🙈
Hedgehog hvalaa ti,i tebi sretno sutra na kontroli!! I svima vama koji su danas imali!
Ja vam obavezno javim sutra kak je prošlo ☺️☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji