Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Studeni 2017. 12:35

Hope - Preslatko jeeee! <3

Belle84
    06. Studeni 2017. 12:42

Lady N nisu, on se koristi kod izgona a ja do tog dijela nisam dosla.
    Hope carski je laksi od vag.poroda samo zato sto ne osjecas bol i sve je gotovo za 15min...ALI poslije boli rez i tesko ustajes prvih tjedan dana. To je ipak operacija. Mene sad nakon tjedan dana ne boli vise, osjetim zatezanje tu i tamo kad ustajem al ni priblizno bol kak je bila. Tako da sve ima svoje prednosti i mane.... imala sam cimericu u bolnici koja je nakon vag.poroda imala takve bolove od epiziotomije da je svaku noc plakala od bolova i pila tablete. Tako da i vag.porod nije uvijek bas tako bezazlen sto se tice oporavka... sve ovisi od zene do zene...

luce <3
    06. Studeni 2017. 12:55

Hope super izgleda krevetic 😍
    Nas je jos uvik razmontiran u kutiji jer muz i moja sestra zele to pripremit dok sam ja u rodilistu 😂

luce <3
    06. Studeni 2017. 12:59

E da sad kad sam kod Hope vidila sliku sitila sam se, jel bebe spavaju na tom jastuku koji se dobije kad se kupuje posteljina za bebe? Svugdi pise na ravnom onda dobijem i taj jastuk, i uz svu posteljinu jastucnicu pa mi nije bas jasno... 

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 13:44

Hope super ti je krevetić 😍
    Luce jastučić koji ja imam tj dobila san uz posteljinu je toliko tanak da ne znam ima li bas neke veze ako ga i staviš. Vise mi to ko ukras nego nešto konkretno. Sa micicom sam ga makla ca jer stvarno nisan vidila svrhu a pod glavu sam stalno stavljala tetre da ako bljucne prominen samo tetru a ne cili onaj donji lancun. Plus kad se počnu okretat u krevetiću bzvz im se naguzva a i da si ne pokrije lice s njim slučajno.
    Kod nas stvarno taj jastučić nije ima upotrebu.
    E i nama je patronazna  odman prvi put kad je došla pogledala krevetić i podigla madrac u gornjem dijelu tako sto je srolala veliki ručnik za plažu tako da bebe u principu lezi na nagibu od nekih 30-45 stupnjeva jer kao to umanjuje rizik da se uguši kad se zaključne i još nešto šta sam zaboravila. Još nisam podrolala ručnik ispod madraca ali ocu i ovaj put jer tako leže i u rodilištu u svojim kreveticima pa valjda je to nešto stvarno korisno.
    Sanjchi to ti sad sigurno ona pusta voda odlazi. Super da je tako. Samo pij dosta tekućine i zbog mlika i zbog izbacivanja te vode. 😉

Belle84
    06. Studeni 2017. 14:13

Meni kile idu nenormalno dolje. Evo danas je 8 dana od poroda i na nuli sam. Dobila 8kg i toliko izgubila. Dojenje fakat crpi dosta. Vjerojatno cu i u minus otici...

Barkleys
    06. Studeni 2017. 14:36

Belle84

Meni kile idu nenormalno dolje. Evo danas je 8 dana od poroda i na nuli sam. Dobila 8kg i toliko izgubila. Dojenje fakat crpi dosta. Vjerojatno cu i u minus otici…

Ti si imala gesta vojskom dijabetes jel da? Znam da je bilo teško držat dijetu i sve, ali ovo "dobila 8 kg" zvuči kao bajka. XD XD
    Drago mi je da si se snašla s dojenjem, ja polažem isto sve nade u dojenje za skidanje kila :D

• Mamuka
    06. Studeni 2017. 14:58

Belle s obzirom na gestacijski i veličinu bebe ti nisi ništa ni dobila. Sve je to bilo zbog bebe, posteljica, plodna voda, povećanje volumena krvi i sl.
    Ne znam koliko sad jedeš ali vjerojatno mjeseci dijete zbog dijabetesa su učinili svoje i želudac ti se smanjio pa ne jedeš toliko puno. Inače kažu da kod dojenja žena treba 500kcal vise unositi od svoje neke normale tako da ako ne unosiš dovoljno topis se sad ti.
    Hedgehog nadam se da će tebi dojenje pomoć u gubljenju kila al meni nije. Ni kilo nisam dojec izgubila u svih 7 mjeseci. Naravno da nisam niti pazila šta jedem tj inače sam ovisnik o slatkom a kad sam dojila sam imala bas veliki želju za slatkišima i bome sam je ispunjavala 😂😂
    Navečer bi sigurno poila vise od pola čokolade i još nešto uz to kad bi micica zaspala. A po danu naravno da sam isto jela slatko, kuća puna kolača i keksa bila tako da je to stršalo sa svih strana a ja karakter nikakav 😂😂
    Jooj te babine su koma jer stalno nešto pripremaš, de večere de kolače.... i onda kad već spremaš naravno spremaš nešto sto svi vole.... i eto ti problema😝

kleaiva
    06. Studeni 2017. 14:58

Curke mi smo ok. Ctg uredan, trudova nema, beba zivahna😂 non stop je one sonde sutala😂😂😂
    Yel...bila je dr. Stasenko...predivna umirujuca osoba. Ja sam se nesto bila uznemirila😂😂😊 tlak mi je bio 128/83...u zivotu nikad vislji od 110/70 nisam izmjerila😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    06. Studeni 2017. 15:04

Belle84

Meni kile idu nenormalno dolje. Evo danas je 8 dana od poroda i na nuli sam. Dobila 8kg i toliko izgubila. Dojenje fakat crpi dosta. Vjerojatno cu i u minus otici…

Ti si imala gesta vojskom dijabetes jel da? Znam da je bilo teško držat dijetu i sve, ali ovo "dobila 8 kg" zvuči kao bajka. XD XD
    Drago mi je da si se snašla s dojenjem, ja polažem isto sve nade u dojenje za skidanje kila :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.