Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    07. Studeni 2017. 11:46

Espumisan- nama puuuno pomaze, dajem ga 3 puta dnevno! On sadrzi simetikon koji ide direkt u crijeva, izlazi sa stolicom, moze se davati po potrebi, nemre doci do predoziranja! 
    Homeopatija-mm i ja smo za too u potpunosti! Patila sam od uzasnih migrena i od kad sam popila homeopatske migrena bye bye😊
    Moraju se samo uzimati redovito, 15 min prije i poslije se ne smije jest, uzimaju se 3x3 kuglice dnevno! 
    A sto se tice ovih za kolike problem su zenama koje doje jer ih nemamo u cemu razmutiti, kolegica koja je davala AD je razmutila u tome kuglice i veli da suu puuuno pomogle!
    Homeopatski lijekovi tjeraju organizam da se sam bori protiv bolesti, ja uzimam cak i za prehladu 😊

Barkleys
    07. Studeni 2017. 11:49

Ajme sad sam vidla sliku Yel. Daaaaa. Kao da se spustio malo. 

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 12:00

Maca ja sam se skoro upisala od smija. Rekla sam muzu da mi mora jednom i naušnice poklonit pa da oporuku mogu i ja napisat. 😂😂
    Ajmeee i ja se prezderavam slatkiša. Ovo vrime me utuklo skroz. Jučer i danas.... majke mi u šećernu komu ću past. Sram me je iti napisat šta i koliko sam poila. 🤐🤐
    A stomak.... koliko se rastega sve se neke sitne žilice vide i posta je nekako crvenkast od napetosti. Pupak vise ne postoji, totalno se rastega i sad je samo crna mrlja 🤢
    Kile vise ne gledam da se ne bi onesvistila. 😅
    Sinoć muž prislagiva neke stvari i naša neke slike sa našeg vjenčanja. Ajme meni kako smo se smijali. Svi smo bili 15-20 kg lakši. Svi ko štapići neki, mršavih lica.... 😂😂
    Ja sam sad ravno +20 od vjenčanja (po zadnjem vaganju od prije neki dan). Nadam se da ću ko Sanjchi izgubit dosta kila. 8-9 najmanje jer inače mi se loše piše 😂

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 12:06

Aurora slažem se. Mislim bolje neke tako biljne pripravke nego kemiju. Uvik prvo pokušam s tim.
    Micica ima misec ipo vuče prehladu i kašlje i nikako prestat. 2 sirupa je popila s islandskim lisajem i opet ne prolazi. Onda sam ja napravila svoj sirupic od meda, limuna, djumbira i propolisa i dajem joj to. I dalje se prehlade nismo rješili skroz jer je u vrticu al kašalj je skoro nesta. A i od ovog znam da joj ne može biti ništa. Od onih sirupima punih šećera može.
    Za imunitet joj dajem matičnu mliječ i magareće mliko. Kupila sam bila sirup neki al sam odustala jer radije ću se malo pomucit s ovim nego je filat kemijom.

maca1510
    07. Studeni 2017. 12:22

Aurora1611

Espumisan- nama puuuno pomaze, dajem ga 3 puta dnevno! On sadrzi simetikon koji ide direkt u crijeva, izlazi sa stolicom, moze se davati po potrebi, nemre doci do predoziranja!
    Homeopatija-mm i ja smo za too u potpunosti! Patila sam od uzasnih migrena i od kad sam popila homeopatske migrena bye bye😊
    Moraju se samo uzimati redovito, 15 min prije i poslije se ne smije jest, uzimaju se 3x3 kuglice dnevno!
    A sto se tice ovih za kolike problem su zenama koje doje jer ih nemamo u cemu razmutiti, kolegica koja je davala AD je razmutila u tome kuglice i veli da suu puuuno pomogle!
    Homeopatski lijekovi tjeraju organizam da se sam bori protiv bolesti, ja uzimam cak i za prehladu 😊

Joooj spasi me i reci mi koje su to kuglice,kako doc do njih?? Sve sam spremna probat samo da mi se migrena smanji! Nisam ni cula za te homeopatske kuglice, sad cu odma googlat! 
    Mamuka- ja sam se udala prije godinu dana sa 30kg!!manje nego sad 😂😂😂 jadan moj organizam 😂😂 

url=https://daisypath.com]

Barkleys
    07. Studeni 2017. 12:26

Mamuka može recept za sirup?  :)
    Btw ja u TA, inače imam niski tlak, ali dok se tu izredaju svi koji su došli poslije mene ili preko veze, za čudo uvijek bude dobar tlak xD XD 

kleaiva
    07. Studeni 2017. 12:40

Hope…vidjela sam neki dan sliku iz Merkura...umrla od smijeha! 😂😂😂 pokazem muzu da vidi da nije tak strasno i onda naidem na neku gdje zena lezi u krevetu a muz spava na stolcu pa smo zakljucili da ce on ipak tako😂😂😂 a ja budem izvidila krobacije na lopti😂😂😂
    Nakon tih slika i kumovog iskustva s poroda je shvatio da moze izaci ako mu bude slabo😂 a i da ako ne zeli ne mora nista ni vidjeti posebno😂
    Mamuka...i moj bi mogao na infuziju a ja da njega tjesim😂😂😂 Mimoze nase😂
    Curke i mene od jucer jaaako prepone i leda rasturaju...jos danas odradim pilates a onda cu ostatak do poroda doma malo sama vrtit loptu pod guzom😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    07. Studeni 2017. 12:43

Sto se tice sirupa i homeopatije ja sam za malca sve isprobala i nista ne djeluje😞😞😞
    Inace moja seka svom sinu za kasalj radi sirup od meda i crne rotkve. Izdubi tu crnu rotkvu, unutra nakrca meda i ostavi preko noci, do jutra se med pretvori u sirup kad povuce iz te crne rotkve sastojke i onda mu to da i nakon 3 doze dijete ko novo!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Mamuka
    07. Studeni 2017. 12:47

Joj sinoć sam malo gledala onaj Život na vagi. Bas mi je za jadnih ljudi. Al nastavim li ovako jest mogla bi i ja k njima 🙈🙈
    Maca da, bome nije to lako za izgurat u jednoj godini. Najgore je sto kod tako velikih oscilacija može štitnjača proraditi pa si onda dobio problem za cili život. OK kod tebe je većina kila zbog trudnoće pa valjda će organizam to tako izgurat. Samo teško se i ti sam navikneš na te kile jer tijelo nije naviknulo toliku masu držat. 
    Moj tata ima stomak od kad ga ja znam. Al onako ne malo kao pivski nego ipak malo veći. Takve je neke glupe gradje da su mu svi kili u stomaku i rukama. I rekla san mu da mi nije jasno kako može tako funkcionirat sa onako velikim stomakom. Majke mi poludila bi jer ja se ne mogu sagnut normalno, ne mogu se ni obuc a ni obut bez nekog izvijanja i koprcanja. Srica stanje je privremeno pa ajd. Al tako zivit.... za ispalit na živce.
    Hedgehog ja sam na pola tegle meda iscjedila 2 limuna malo veća, jedno pola pedlja djumbira onom spravicom/nožem za guljenje narizala na tanke listiće i 7-8 čajnih žličica propolisa.
     S obzirom da je to za dite od 2,5god ne mogu bas previše propolisa i djumbira al koliko god sam mislila da će prolazit kod nje sam dodala. Ja ti manje vise sve radim odokativnom metodom i po okusu pa ako ti vidiš da bi mogla vise propolisa il djumbira slobodno dodaj. Mislim sve je prirodno i ništa ne može naštetiti organizmu. Plus ako možeš nabaviti domaće sastojke još bolje. pravi med od kadulje je najbolji za to. Nažalost jako je rijedak i one koje nadjes po dućanima su toliko razrjedili da od te kadulje nema ni K. Onda je bolje uzet onaj domaci od svih trava nego taj umjetni ko fol od kadulje.

• sretna
    07. Studeni 2017. 12:52

Eto nama espumisan ne pomaze ni malo, vecn10 dana ga dajem i nista.
    A homeopatija,eto mm istrazivao tada i svasta riznog je nasao o homeopatiji i nema sanse da dopusti to davat djetetu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.