Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    24. Listopad 2017. 04:50

*zaspao oko 11 i nesto... trudimo se da ranije zaspi al se ne da... bio on naspavan ili izmoren, s ocima na pola koplja, nece zaspar nikako haha
    I spavao mi je skoro do 4... uuuu nikad preko 3 i pok h u komadu nije spavao... najeo se u rekordnom roku i eto ga. spava vec 40 min 
    A umjesto da ja isto spavam... visim na netu... hahaha
    Laku noooooccc 

I_me
    24. Listopad 2017. 05:54

Barbs- nisi jedina koja visi na netu. Hahahahahah
    Pa to mi je jedino free vrijeme za net 😂😂😂 tih 2o min dok je mala prikopcana na sisu 😁
    Cure, komentirale ste hranu u bolnicama. Ja sam rodila u pulu i hrana je bila odlicna. Nije bila slana al si se mogao fino najesti! 
    Sanjchi i yel-kakvi je stanje? 

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 07:01

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

24. Listopad 2017. 07:29

Jutro zene! Auuu Barbs, jadna ti i neispavana! :/
    Sanjchi, mozda Lucija odluci danas bas na termin:)Ne znam ko je jos sta pisao napol spavam

Suncokretica
    24. Listopad 2017. 07:51

Sanjchi, još si u komadu?? 
    (omiljeno pitanje svake trudnice hehe)

[OBRISANO] 24. Listopad 2017. 07:58
  • sretna
    24. Listopad 2017. 08:01

Mi smo sinoc kupali P. Ajmeeeee, on je zaspao ko top nakon kupanja 😂 jedva je povukao par puta i gotovooo. Nikako ga probudit jer nije nis jeo i nekak ga rasplacem i cim sam ga primaknula da mu dam cicu,onesvijestio se 😂 mislila sam da ce se probudit za sat vremena jer je gladan, medutim spavao je 3.5h

Hope
    24. Listopad 2017. 08:38

Dobro jutro ženske,evo ja budna od pol 7,ispratila muzica na posao,malo napala na jogurt iz frižidera i vratila se u krevet (još uvijek se izlezavam u krevetu i neda mi se još dizat) 
    Danas sam planirala raditi neku tortu ili kolač,tako da malo ubijem vrijeme i dosadu dok muž radi,a i rekli su lijepo vrijeme oa bi mogla negdje na kavicu ☕️🌞
    Sad ova zadnja dva dana kad je bila kiša totalno me uspavala i sad opet od jutra lijepo sunčano,i bas si sad razmišljam kako će još malo i Bozic i mi ćemo imat naše male smotuljke kraj sebe i niti ćemo bor,i slušati božićne pjesme,i Radit kolače i papat finu klopicu jooooj 🎄🌨☃️ Bas me to nekako veseli 

Hope
    24. Listopad 2017. 08:39

Kitit bor*

• Barbi13
    24. Listopad 2017. 08:39

Jutro cure ima li sta novog😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI