*zaspao oko 11 i nesto... trudimo se da ranije zaspi al se ne da... bio on naspavan ili izmoren, s ocima na pola koplja, nece zaspar nikako haha
I spavao mi je skoro do 4... uuuu nikad preko 3 i pok h u komadu nije spavao... najeo se u rekordnom roku i eto ga. spava vec 40 min
A umjesto da ja isto spavam... visim na netu... hahaha
Laku noooooccc

Barbs- nisi jedina koja visi na netu. Hahahahahah
Pa to mi je jedino free vrijeme za net 😂😂😂 tih 2o min dok je mala prikopcana na sisu 😁
Cure, komentirale ste hranu u bolnicama. Ja sam rodila u pulu i hrana je bila odlicna. Nije bila slana al si se mogao fino najesti!
Sanjchi i yel-kakvi je stanje?

Jutro zene! Auuu Barbs, jadna ti i neispavana! :/
Sanjchi, mozda Lucija odluci danas bas na termin:)Ne znam ko je jos sta pisao napol spavam

Sanjchi, još si u komadu??
(omiljeno pitanje svake trudnice hehe)

Mi smo sinoc kupali P. Ajmeeeee, on je zaspao ko top nakon kupanja 😂 jedva je povukao par puta i gotovooo. Nikako ga probudit jer nije nis jeo i nekak ga rasplacem i cim sam ga primaknula da mu dam cicu,onesvijestio se 😂 mislila sam da ce se probudit za sat vremena jer je gladan, medutim spavao je 3.5h

Dobro jutro ženske,evo ja budna od pol 7,ispratila muzica na posao,malo napala na jogurt iz frižidera i vratila se u krevet (još uvijek se izlezavam u krevetu i neda mi se još dizat)
Danas sam planirala raditi neku tortu ili kolač,tako da malo ubijem vrijeme i dosadu dok muž radi,a i rekli su lijepo vrijeme oa bi mogla negdje na kavicu ☕️🌞
Sad ova zadnja dva dana kad je bila kiša totalno me uspavala i sad opet od jutra lijepo sunčano,i bas si sad razmišljam kako će još malo i Bozic i mi ćemo imat naše male smotuljke kraj sebe i niti ćemo bor,i slušati božićne pjesme,i Radit kolače i papat finu klopicu jooooj 🎄🌨☃️ Bas me to nekako veseli

Jutro cure ima li sta novog😆

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji