Mene lažnjaci hvataju opasno. Bar 10 puta dnevno. I isto kao ti Yel kad trebam na wc pomislim da ce malac izletiti 😂 Eeee i ovo komentiranje kad nas vide vani. Prvo pitanje i koliko jos? Mjesec dana? Ja kažem tjedan dana? A oni ajmeeee pa sta radis tu? Kako si super pokretna! A gle kak dobro izgledaš! 😂 Valjda sam treba podignuti šator ispred rodilišta 🙄🙄
Dobro jutro cure,jos ces morat dignut dva prsta i pitat da li smijes ici rodit......ja sam od pitanja bila luda tako da vise nisam isla u ducan u osam nego u deset da izbjegnem glupa pitanja😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Yel ne znam kako da ti pomognem jer jedino šta mogu rec je da boli, ali svi su izdržali pa ne znam zašto ne bi mogla i ti. Mislim da je to jednostavno tako “napravljeno” da svi to možemo izgurat. Nekom će bit malo teze, nekom lakse.... ali opet sve je to subjektivni dojam koliko je nekom lakse/teze jer ne podnosimo svi isto istu jačinu boli.
Uz to tijelo ima i svoj obrambeni mehanizam da kad za nas nešto postane previše bolno mozak se “isključi”. Mislim da se meni to dogodilo jer ja se izgona sa micicom bas i ne sican i mislila sam da sam se onesvistila al prijateljica (inače doktorica) mi je rekla da sam bila pri svjesti ali da mi se vjerojatno mozak malo “isključio” kad mi je postalo previše. Tako da u krajnjoj liniji imamo i mi neku vrstu osigurača koji iskoči kad je previše napona 😂
Maca nisi čudna, meni je isto tako. I prvi put sam tako bila, a i sad. Inače nisam paničar pa eto valjda to ima i svoj dobar manifest u ovakvim situacijama.
Znaci kod tebe ima nekih pomaka, stomak se spusta? Ajd super. Samo se stisni dok dodje tata. Nek i on plati “dug” šta ga nije bilo sad. 😂😂
Mc_mouse spakiraj se i sidi u čekaonici u rodilištu da nešto osjetiš jer sad možeš rodit svaki tren. 😂😂
Ljudi pričaju ko da je to 15min i gotovo. 😝
Evo curke ja u trudnickoj od 8 negdje...ibavila ctg druga po redu ali nema doktora jos da krenu s pregledima😂 sad se nakrcalo ljudi bas dosta i cekamo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamuka - a tako mi kazi da se spustio iako ja to bas i ne vidim,mozda malo, vise mi se vini da je to do robe koju obucem, usko/siroko pa drukcije izgleda. Neznam ali znam da nigdi ne idem dok muz ne dode,hahahaha bome to nece propustit,nek malo vidi kako je to 😂
Sanjchi- bas mi je zao sta si imala tako tezak porod. Grozno da u 21.stoljecu zenu toliko muce a moze joj se pomoc epiduralnom,ali ne, pusti zenu neka pati,moze ona to,ona je stvorena za to... Uhh, stvarno se nadam da ces to sta prije zaboravit!
url=https://daisypath.com]
Evo curke ja u trudnickoj od 8 negdje...ibavila ctg druga po redu ali nema doktora jos da krenu s pregledima😂 sad se nakrcalo ljudi bas dosta i cekamo.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Yel epi dobijes kad si 5cm otvorena....
Trud mi je bio nenormalno bolno stezanje donjeg dijela ledja i cijelog trbuha i pritisak na wc, kao da ti netko frce utrobu...al sva sreca pa to ima svoj vrhunac pa onda popušta (nije da boli tako cijelo vrijeme), ja sam pokusavala prodisati trudove al tesko mi se bilo koncentrirat od boli. Nije to ostra bol nego tupa al jaaaka, kao menga al na stotu potenciju...a ja imam visok prag boli... bar meni je tako bilo, netko drugi mozda ima drukcije iskustvo boli
Ja sam rekla, tko je izmislio epiduralnu skidam mu kapu.... ja pod epiduralnom neke trudove nisam ni osjetila UOPCE nego sam ih samo vidjela na ctg kako rastu...
Da se Luka uspio spustit u zdjelicu i da sam imala normalan izgon rekla bih da je to porod za pozeljeti...al stvarno...al s obzirom da sam morala na carski bas sam izmucena bila.
A da ne govorim o odnosu prema meni kao rodilji u rodilistu...ne samo prema meni nego svim zenama. Al dobro, necu sad ulazit u to. Samo cu reci, rodiliste-prijatelj djece, neprijatelj majki...
Kleaiva sretno na pregledu ☺️
Sanjchi ajme diiii je busa? 🙈 svaka čast
-ja sutra na pregled,sve me strah 😱
Do sad me čak nije bilo strah poroda,odlučila sam se za epiduralnu i zapravo bila slamu veselom iščekivanju,a sad od onog zadnjeg pregleda me strah jer ne znam kaj da očekujem!! Bojim se carskog ko vrag tamjana 😅
Sanjchi nikako mi ovaj ticker dolje ne uspijeva prikazat...jel ti znas kak se to mijenja? Ja sam ga kopirala al ne pokazuje se dobro...
Sortiraj odgovore
Najstariji