Mamuka ni kod mene nema nikakvih naznaka, a ja bas nestrpljiva... Ti komentari su mi najjaci, tako ja pricala jednoj kako smo za vikend bili na veceri u sestrinoj i zetovoj konobi i s njima zasili i zapricali se do 3.30 a ona meni sad moras lezat i mirovat.... Mislim ja u sebi cerce bozja di cu sad mirovat i lezat, ne bi da san ne znam ni ja sta radila, ko da sam tek na pocetku pa se tribam cuvat... A ako cujem jos jednom ajme vidi koliki ti je stomak ili jos uvik si u komadu moga bi kogo dobit po usima 😂😂😂
Hope kazu da boli nisko u trbuhu i ledjima ja nemam pojma nisam ih imala, cak nisam puno puta ni bh kontrakcije imala
Ja ne znam kaj je ovo kod mene onda bilo 😂😂 znaci u 22:30me uhvatilo u trbuhu Tj u sredini trbuha i toliko se trbuh stvrdnuo (trajalo je 40-sek) i onda opet u 22:50 identično,i onda u 23:14 opet,i sad nistaaa 25 minuta tak da nemam pojma koji je vrag ono bio 😂😂 a i bebi mi je bio nemiran u tim trenutcima,nije se umirio ni nis!!! O boze malo sam se splasila 😂
Ja nikad nisam imala BH kontrakcije do sad,ako i jesam nisam ih prepoznala 😎 bas sam tulavac
Hope a ne sican se da me bolilo oko pupka. Vise je to niže u zdjelici.
A ma sad prid kraj ko to vise zna šta boli i zbog čega.
Ja osim prepona ništa ne osjećam a s obzirom da me to već tjednima boli s tim da se nisam ni otvorila vise ne obadavam.
Mene je bebač večeras isterorizira maximalno. Cili dan nisam legla i večeras kad sam legla nastala je ludnica. Ne razumin kako uspije mi nogu zatrat do rebara i šta radi s rukama doli da poželim rodit isti sekund samo da to pristane. Od muke sam jaukala pa me muž pita šta mi je i da zašto jaučem kad s micicom nikad nisam, al ovaj je takav divljak da je ona naspram njega cvjetić pravi😵
Ma Luce samo uživaj. Šta ti ne smeta radi slobodno. Pa bar sad se nemamo čega paziti. OK, nećeš ic penjati se na Biokovo ali šetnje i druženja Iskoristi. Triba malo energije se napunit i mislit o nečem drugom osim o porodu. 😁
Mi smo danas bili kod mojih na ručku i poslijepodne su došle i tete. 2 govore kao kako super izgledan i da se nisan bas nešto udebljala i dodje treća i kaže dobro si se udebljala 😂😂😂
Strina koja je inače rodila 4 mi kaže stomak ti je još dosta visoko, nećeš ti bas tako skoro.
Bili smo prije podne u gardu na kavi pa mi se čude da di ja izlazim a mogu rodit “svaki tren”.....
Svi puni komentara😖
Cure drage laku noc....sretno na pregledima😘Yel se nije javila danas ili mi je nesto promaklo........
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ma Luce samo uživaj. Šta ti ne smeta radi slobodno. Pa bar sad se nemamo čega paziti. OK, nećeš ic penjati se na Biokovo ali šetnje i druženja Iskoristi. Triba malo energije se napunit i mislit o nečem drugom osim o porodu. 😁
To i ja kazem...
A sto se tice komentara po njima najbolje da se zatvorimo u kucu dok ne rodimo i onda opet tamo negdi dok dite ne krene na faks jer mater nema sta radit van kuce dok ima dicu 😒😒😒 selo veselo
Za sve curke koje se pitaju kako trudovi bole i hoce li ih prepoznati. Mislim da ih ne mozes fulat jer toliko boli da sam ja mislila da cu se raspasti, eto, bar meni je bilo tako... dok nisam dobila epi. Nakon epi nis ne osjetis, samo lagani pritisak kao da moras na wc kako trud dolazi i prolazi.
Mene lažnjaci hvataju opasno. Bar 10 puta dnevno. I isto kao ti Yel kad trebam na wc pomislim da ce malac izletiti 😂 Eeee i ovo komentiranje kad nas vide vani. Prvo pitanje i koliko jos? Mjesec dana? Ja kažem tjedan dana? A oni ajmeeee pa sta radis tu? Kako si super pokretna! A gle kak dobro izgledaš! 😂 Valjda sam treba podignuti šator ispred rodilišta 🙄🙄
Ka se nekad stvarno zapitam jesam li ja normalna jer nemam niti malo strah od poroda. 🙈 kad ono kazu pripremi se na najvecu bol, a kako se to priprema? Sta da lupama sama sebe 2 dana i vidim prag boli 😂😂 mislim stvarno ne kuzim, to je nesto sta jos nisam iskusila i na sta se nemogu pripremit. Pripremit se mogu na nesto sta sam vec prosla pa odprilike znam al ovo neznam niti blizu kako je i nemam se na sta pripremat. Ja iskreno jedva cekam, vise me ovo iscekivanje ubija, oce danas /sutra/za 10 dana, a kad krene onda znas da je to to i da izlaza nema. Ulovis se u kostac s tim pa u Bozje ruke. Kazem Vam ja se stvarno zapitam jesam li ja normalna kad se ne zamaram s tim😂 ali ako nista bar zadnje tjedne provodim u totalnom miru, uopce se ne opterecujem sta ce bit. Mozda me uhvati par dana prije termina strah,ko zna 🙈
Btw moj stomak se toliko spustio da mi zena sad u ducanu rekla da je nji strah da joj na blagajnu ne rodim😂😂 ja nemam nikakvih simptoma,osim sta me bokovi i dalje rasturaju.
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji