Mc_mouse haha dobra si xD nek’ si ih malo zeznula 😂
Moj m kaze da se ja sprdam s djetetom a meni je bas medena
Curke su preslatke😊😊😊
Aurora povuci ce se strije i izblijediti tako da nece izgledati ni blizu ovome. Sad ti je jos koza ajmo reci istegnuta i kad se vrati u normalu za mjesec dva neces ni primjetiti😊
Pokusaj piti vecu dozu C vitamina...on ti je super za vracanje elasticnosti koze...barem 400 mg dnevno za brzi oporavak i naravno puno tekucine al to sigurno vec radis...barem sam ja za vrijeme dojenja bila staaaaalno zedna😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja sutra imam prvi pregled u trudnickoj...javim sto kazu. Kod meme se nista ne dogada tako da vjerujem da budem i treci put prenijela😂😂😂
Prestala sam piti magnezij pa me sad love nemirne noge i povremeno koji slabiji grc u listovima...bas mi fali taj magnezij😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Aurora, preeeeeslatka jeeee 😍😍😍😍😍😍
Mc mouse, Hahhaahhahhhaha, legenda!!!
Ja kad sam frendici s faksa sliku od D-a poslala ona je odg sa: NEEEE SEEEEERIII ahah
KleIVa, cimi iz rodilista je 4x prenijela s time da taj zadnji put je pukao vodenjak... inace su joj 4x busili
Cure za mi je zbog strija ali ne brinite previše jer one s vrimenom stvarno jako izblide i ima dobrih kremica za to.
Evo ja sam ih dobila u srednjoj školi, bas one duboke crveno ljubičaste po unutarnjoj strani bedara, guzu i sisama.... strašno je to bilo. Mama je bas bila zabrinuta kako će to bit jer ono pubertet i to pa da me ne isfrustrira previše. I kupila je vichy kremu za strije i time sam stvarno dugo mazala i super je ublažila crvenilo/plavilo i s vrimenom su se nekako suzile. A s godinama su postajale sve blidje i tanje tako da ih se sad skoro i ne skuzi.
A čula sam da te od trudnoće pogotovo ove šta dodju pred kraj pa nisu toliko duboke i čak nakon nekog vrimena praktički nestanu bez ikakvih kremica i mazanja. Ali fizička aktivnost/vježbanje super pomaze da ih se sto prije umanji jer vježbanjem se poboljšava tonus koze šta i strije stanjuje.
Moj se stomak već zadnja 2 tjedna ne minja pa skoro se ni ne mažem. Al kad god bi osjetila svrab mazala bi se ko luda. No tu je genetika broj 1 i mislim da nijedna krema, ulje, emulzija il šta već ne može pomoć ako je takva genetika.
Sanjchi Luca je bas slatkica. Tako čupavo bebice su bas posebno slatke, izgledaju nekako puno ozbiljnije. A umor će bit nešto sto će bit stalni opis stanja tako da polako ćeš se naviknut na to. Sve to mame izdrže, ne brini. Uživajte! 😊
Aurora Una bas ima neki poseban pogled. Nekako dubok. Bas je zanimljiva curka mala. 😊
Cure ima li kakvih naznaka?
Kod mene ništa. Samo su počele poruke na dnevnoj bazi jesi li, kad ćeš..... još kad me vide da hodam oko kuće i trčim za micicom i nosam je svi ko da je to 8. svjetsko čudo.... Ne kužim stvarno. Ko da bi tribala lezat i čekat da me uvate trudovi.... 😝😝
Cure Di bole trudovi u trbuhu? Znam da je pitanje glupo,al evo mene zaboli trbuh na sredini,kao kod pupka u tom dijelu kao da mi se kaka😅
I ful mi se jako stvrdne!!
Možda samo moram kakat,evo vraćamo se od kumova pa kad dođem doma ići ću se probat pokakat 💩
Sortiraj odgovore
Najstariji