Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    01. Studeni 2017. 23:02

Pritisak mi je u cijelom donjem dijelu trbuha,ne cijelo vrijeme al ono,pogotovo kad nakon sjedenja se idem dic!! Znaci cijeli donji dio trbuha,sastrane kod jajnika,na mjehur i sve!! I Ne znam kak je vama dok šećete malo duže ili hodate,ja jedva stalno mi je sila na wc piškit Nemrem uopce hodat normalno!! Jer još nekom tak ili? 

• Dena1009
    01. Studeni 2017. 23:16

Nemojte se tolko muciti. Ima nas koje smo imale ruzne porode, al ima i onih sa lijepim iskustvima. Ja nisam imala straha i drago mi je da nisam jer da sam mogla zamislit sve sto se izdesavalo poludjela bih, zato mi je drago da sam barem u trudnoci bila mirna. A sto se onog kasnije tice, sve cete znati, cak i one koje niste nikad imale novorođence u rukama(ko ja), a jedino sto mozete pogrijesiti je, da slusate bezvezne savjete od nevaznih ljudi koji dolaze sa svih strana. Budite opustene i prirodne i uzivajte u ovim zadnjim danima trudnoce, a kasnije u svojim smotuljcima.😘😘

url=https://lilypie.com]

• Dolores123
    01. Studeni 2017. 23:33

Hope

Pritisakmi je u cijelom donjem dijelu trbuha,ne cijelo vrijeme al ono,pogotovo kad nakon sjedenja se idem dic!! Znaci cijeli donji dio trbuha,sastrane kod jajnika,na mjehur i sve!! I Ne znam kak je vama dok šećete malo duže ili hodate,ja jedva stalno mi je sila na wc piškit Nemrem uopce hodat normalno!! Jer još nekom tak ili?

I meni ti jedanas tako.vjerojatno od hodanja.dolje me svako malo presjece i neki pritisak osjeti, o pišanju da ne govorim jer hodam svakih par min.u preponi ame boli i kedva se dignem iz kreveta, mozda se malo beba spustila pa me tiska 

Hope
    02. Studeni 2017. 00:08

Znaci ima nas sa istim simptomima,onda je to normalno Uf 😅 svaki put se zabrinem 🙈🙈
    Hedgehog si imala ti danas pregled? Kak je prošlo?
    Cure koje ste sutra na pregledima,sretno 💪🏻💪🏻

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 00:12

Sanjchi Luce je slatkica mala,evo moja Petra je zaspala ja se ljepo otusirala i bjezim u krevet jer ce brzo doc vrijeme hranjenja.....laku noc cure i vi cete jos malo bit sa svojim bebicama😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Mamuka
    02. Studeni 2017. 02:25

Hope ma ne znam zašto al iman osjecaj da bi me sutra poslije ctg-a doc moga ostavit u bolnici.. ja se nekako na to spreman. Iako ne mogu rec da iman kakve posebne bolove i pritisak. Prepone me znaju bolit i to je sve zapravo. Ja sam sebi u glavi nešto zabrijala da bi to moglo sutra al nekih realnih simptoma neman 😂
    Doc moj radi dan i noć pa bi ja zapravo volila da me on rješi. Valjda od tud to. Samo me bilo nekako stra da to ne bude danas jer ga nema 😅
    Ja nemam iskustva sa sluznim čepom al triba bi bit tako sa tim žilicama i ipak malo obojen, koliko sam skužila. I tribalo bi ga ipak malo vise bit od samo jedanput, može ic tako koji dan. Al toliko je varijacija na temu da je teško nešto tvrditi. 

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 06:11

Jutro curke....sretno danas na pregledima

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Hope
    02. Studeni 2017. 07:11

Mamuka ako te ostave danas zelim ti da to ide brzo 💪🏻 A i vjerujem da je lakše kad je tvoj doktor tamo,ipak neka doza sigurnosti!! I svim curama sretno sa pregledima!! Moj je sutra,uzbuđenje raste 🙈🙈o

Barkleys
    02. Studeni 2017. 07:37

Hope

Znaci ima nas sa istim simptomima,onda je to normalno Uf 😅 svaki put se zabrinem 🙈🙈
    Hedgehogsi imala ti danas pregled? Kak je prošlo?
    Cure koje ste sutra na pregledima,sretno 💪🏻💪🏻

Ej. Bila sam u utorak. Sve u redu. Nisam išla na Ctg, kao od 3.tjedna. Imam pregled za tjedan dana pa će valjda tada... E, kad si ti radila uzv? Ja sam okej išla kod privatnika u međuvremenu, ali meni su u Petrovoj zadnji put radili sa 32+3, baš ću ih pitati sljedeći put. Voljela bih još jednom prije poroda da znamo finalnu kilažu i slično. A što se tiče ovih bolova, presjecanja i sluzavog iscjedka meni je tako već neko vrijeme... Samo me ne bole leđa... Kako si ti? 

Barkleys
    02. Studeni 2017. 07:38

*kao od 38.tjedna :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.