Pritisak mi je u cijelom donjem dijelu trbuha,ne cijelo vrijeme al ono,pogotovo kad nakon sjedenja se idem dic!! Znaci cijeli donji dio trbuha,sastrane kod jajnika,na mjehur i sve!! I Ne znam kak je vama dok šećete malo duže ili hodate,ja jedva stalno mi je sila na wc piškit Nemrem uopce hodat normalno!! Jer još nekom tak ili?
Nemojte se tolko muciti. Ima nas koje smo imale ruzne porode, al ima i onih sa lijepim iskustvima. Ja nisam imala straha i drago mi je da nisam jer da sam mogla zamislit sve sto se izdesavalo poludjela bih, zato mi je drago da sam barem u trudnoci bila mirna. A sto se onog kasnije tice, sve cete znati, cak i one koje niste nikad imale novorođence u rukama(ko ja), a jedino sto mozete pogrijesiti je, da slusate bezvezne savjete od nevaznih ljudi koji dolaze sa svih strana. Budite opustene i prirodne i uzivajte u ovim zadnjim danima trudnoce, a kasnije u svojim smotuljcima.😘😘
url=https://lilypie.com]
Pritisakmi je u cijelom donjem dijelu trbuha,ne cijelo vrijeme al ono,pogotovo kad nakon sjedenja se idem dic!! Znaci cijeli donji dio trbuha,sastrane kod jajnika,na mjehur i sve!! I Ne znam kak je vama dok šećete malo duže ili hodate,ja jedva stalno mi je sila na wc piškit Nemrem uopce hodat normalno!! Jer još nekom tak ili?
I meni ti jedanas tako.vjerojatno od hodanja.dolje me svako malo presjece i neki pritisak osjeti, o pišanju da ne govorim jer hodam svakih par min.u preponi ame boli i kedva se dignem iz kreveta, mozda se malo beba spustila pa me tiska
Znaci ima nas sa istim simptomima,onda je to normalno Uf 😅 svaki put se zabrinem 🙈🙈
Hedgehog si imala ti danas pregled? Kak je prošlo?
Cure koje ste sutra na pregledima,sretno 💪🏻💪🏻
Sanjchi Luce je slatkica mala,evo moja Petra je zaspala ja se ljepo otusirala i bjezim u krevet jer ce brzo doc vrijeme hranjenja.....laku noc cure i vi cete jos malo bit sa svojim bebicama😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hope ma ne znam zašto al iman osjecaj da bi me sutra poslije ctg-a doc moga ostavit u bolnici.. ja se nekako na to spreman. Iako ne mogu rec da iman kakve posebne bolove i pritisak. Prepone me znaju bolit i to je sve zapravo. Ja sam sebi u glavi nešto zabrijala da bi to moglo sutra al nekih realnih simptoma neman 😂
Doc moj radi dan i noć pa bi ja zapravo volila da me on rješi. Valjda od tud to. Samo me bilo nekako stra da to ne bude danas jer ga nema 😅
Ja nemam iskustva sa sluznim čepom al triba bi bit tako sa tim žilicama i ipak malo obojen, koliko sam skužila. I tribalo bi ga ipak malo vise bit od samo jedanput, može ic tako koji dan. Al toliko je varijacija na temu da je teško nešto tvrditi.
Jutro curke....sretno danas na pregledima
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamuka ako te ostave danas zelim ti da to ide brzo 💪🏻 A i vjerujem da je lakše kad je tvoj doktor tamo,ipak neka doza sigurnosti!! I svim curama sretno sa pregledima!! Moj je sutra,uzbuđenje raste 🙈🙈o
Znaci ima nas sa istim simptomima,onda je to normalno Uf 😅 svaki put se zabrinem 🙈🙈
Hedgehogsi imala ti danas pregled? Kak je prošlo?
Cure koje ste sutra na pregledima,sretno 💪🏻💪🏻
Ej. Bila sam u utorak. Sve u redu. Nisam išla na Ctg, kao od 3.tjedna. Imam pregled za tjedan dana pa će valjda tada... E, kad si ti radila uzv? Ja sam okej išla kod privatnika u međuvremenu, ali meni su u Petrovoj zadnji put radili sa 32+3, baš ću ih pitati sljedeći put. Voljela bih još jednom prije poroda da znamo finalnu kilažu i slično. A što se tiče ovih bolova, presjecanja i sluzavog iscjedka meni je tako već neko vrijeme... Samo me ne bole leđa... Kako si ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji