Sanjchi - prvo kuća ti je mrak, mislim ne znam dal da počnem od kuhinje ili... Da redom sve hvalim... ali da to nije došlo preko noći. Svaka čast na trudu i na svemu što ste prošli. Ja sam mišljenja da svatko može naći posao, ne divan i idealan, ali tko želi raditi da će nešto naći. A sada čitam ovo što pišeš Yel ono, stvarno si odrasla i zrela u glavi, nemoj me krivo shvatiti ali netko tko s 23.na takav način razmišlja danas je to nažalost rijetkost... Možda se nisam baš najljepše izrazila ali imaš moj veliki respect! I drago mi je da sad ste svoj na svome, stiže Lucija, novo poglavlje u životu... I želim vam svu sreću svijeta! :* :*
A vi pumice :) :) :) :) mlađe je slađe, drži se Yel. Nisi blesava, izdrži dokle možeš, sad kad su koliko toliko gotovi radovi, skoncentriraj se na bebicu i na to nisam pohvatala baš doškolovanje. Danas sutra izvući ćeš se iz minusa. Ni prva ni zadnja. Pa trećina Hrvatske živi u minusu. Nemoj se dati zajebavati, proći će i taj period. A kasnije ćeš vidjeti kako stvari stoje....
Svaka cast ti Sanjchi, bas si xrela za svoje godine. Ja sam bila totalno dijete u glavi i nisam imala ni priblizno takav zivot. Ja sam u tim godinama isla na fax i tulumarila hahahah. Al evo kad upoznas pravu osobu, ozbiljis se i skucis:)
Yel, vidjet ces sta ce ti zivot donijeti ali nije problem godine kao broj vec stanje u glavi...Ne znam, stvarno ti svaka cast na tome sta trpis, ja sam presebicna ako to mogu tak nazvat da bi tako nesto trpjela...

I Sanjchi, slazem se s Hedgehog, predivna je kuva@ najvise mi se svida rasvjeta na stepenicama i kuhinja :))

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji