Sanjchi koja princeza 😍 Uživajte! 😊
Znaci i Ivanaivica se bome namučila. Cestitaj i njoj! 😊
Kod vas gori štede na dripu. Eto bar nešto da je St bolji. Drip se kod nas daje šakom i kapom. 😂
Sanjchi prekrasna je 😍😍😍 zao mi je sto si se toliko napatila ali vidi kakvu curu sada imas, mislim da se i te kako isplatilo ❤️❤️❤️ cestitaj i IvanaIvica na njenom smotuljku srece
Sanjchi jesi se i ti jadna namucila, al eto tvog zamotuljka u tvom narucju da joj pruzas (kako si sama rekla) sve ono sto ti nisi imala❤ Bas super za vas dvije/cetiri klokanice sto ste se pronasle🤗🤗
Sad mi palo na pamet mozda se neke od nas sretnu za xy godina kao svekrve/punice😅
url=https://lilypie.com]
Maca evo iskreno ja prvi put nisam čitala nikakve forume ni ista slično. Jedino sam čitala članke i one opise po tjednima o bebi i tegobama kod mama. Stvarno sam puno čitala tih članaka al forume nikad. I nisam se o pola stvari brinula i kojima mi tu raspravljamo na dugo i na široko.
I sad mislim da mi je bolje da nisam čitala forume jer bi me opteretili sa stvarima koji mi se nisu nikada dogodile a ja bi o njima bzvz tjednima unaprijed razmišljala.
Ne želim rec ništa ružno o nikom, stvarno ništa osobno (i ja sam pisala svašta), al mislim da curama kojima je ovo prvi porod ove naše price mogu stvoriti i puno nepotrebnih stresova i strahova. Da, ima i korisnih stvari ali mislim da smo o nekim lošim stvarima i previše pričali.
Cure moje pa žene već tisućama godina radjaju i odgajaju dicu bez svih ovih čuda od pomagala. Svaka mama ima u sebi glasić koji treba slušati i mislim da je taj glasić uvik najbolji vodič. Saslušajte druge al poslušajte sebe. Samo pokušajte ne reagirat u trenutcima panike i dajte si malo vrimena da se smirite.
Mislim da vam je to najbolji savjet koji vam mogu dat. Iskreno i od srca. ❤️
Mamuka slazem se s tobom!!! Meni je ovo prvi porod nije me panika ni strah od poroda ni od onoga sto folazi poslije al ja sam oduvik takva, nikad nisam bila panicar i uvik sam nastojala hladne glave rjesavat stvari i izvuc ono pozitivno ... Znam da cu se cili zivot truditi svom djetetu pruzit ono najbolje i da od nje napravim postenog i samostalnog covika...svjesna sam da ce bit gresaka u odgoju i pristupu jer svi smo mi ljudi i grjesimo al znam da cu se uvik trudit mislit sto je za nju najbolje i znam da imam puno podrske u mm i to me cini mirnom
Mamuka kad me uhvati panika ja cu zvat tebe ,ti si pravi glas razuma😂😂 oko mene sve panicari,pa mi jos vise stvaraju paniku oko nekih stvari 😰
A valjda je to i normalno kako idemo kraju trudnoce sve vise postajemo svjesne da dolazi nesto sta ce potpuno ovisit o nama. Bar je meni tako, nikad niko nije ovisio o meni, a odjedanput cu nekome bit citav svijet sta se kaze.
Ma bit ce to sve dobro,niko se nije rodio naucen 😀
url=https://daisypath.com]
Sanjchi, aaaaajmeeee bas je lijeeepaaa 😍😍😍😍 Srecom pa je porod iza tebe... sad uzivajteee..
i cestitke Ivani
A djeca uvijek na tate slice Hahahhhahh
Luce pa svi griješimo. I ja sam/ ću i ti ćeš i svi su oko nas griješili ali to je život. Trudiš se bit najbolji šta znaš i to je bit svega, trudit se i ne odustajat i onda kad najradije bi. 😉
Maca Je, ovisit će o tebi al nije to tako strašno. Ne traže oni čudesa od nas. Samo ljubav, zaštitu i hranu al to je toliko prirodno i da vise mi sebi stvorimo presing našim razmišljanjem nego sto je to tako strašno. Ako životinje to mogu možemo i mi.
Kad god zatriba, samo zovi. Znaš di ćeš broj nabavit 😉
Yel sve šta sam napisala Luci i Maci i tebi vridi. SVE ĆE BITI DOBRO!!! 🤗
Sanjchi luce je predivna! Prava mala beba s reklame 😊 nece ti ni sutra sjesti! Ja i sad nakon skoro 2 mj pogledam u nju i ne vjerujem da sam postala majka, da je ona tu, jer sve obavljamo vec po rutini a nikad ne zastanemo i osvrnemo se oko sebe, sto smo sve u zivotu postigli da pogledamo!
Uzivajte mila i nadam se da ces se brzo oporaviti! Ako trebas sto reci, imam kolegicu koja radi u bolnici pa ti mogu poslati po njoj 😘
Mamuka,spremna?pa ne znam bas 😂 mislim jesam spremna sam i zelim da to krene,al opet neki strah malo od nepoznatog valjda 🙈 ali i uzbuđenje!! A ti?
Služni čep- znam da se već pisalo o njemu al da vas svejedno pitam,jučer navečer kad sam se obrisala papirom sam imala iscjedak onak sluzav i proziran ko za vrijeme ovulacije (nekaj slično) i imao je tragove Tj vise kao žilicu jednu crvenu jer bi to mogao bit služni čep? Mislim nije bilo puno te sluzi ali ono bilo je 🙈 ne znam kak da opišem drugačije
Sortiraj odgovore
Najstariji