Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:05
  • Barbi13
    21. Listopad 2017. 21:08

sanjchi255

Vi volite mlade😂😂 ko pume😜
    Mene oduvijek stariji privlacili…😅

Mlado meso sanjchi,odlicna ti je kuca a one stepenice su zakon,super😀

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:09

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:11
    [OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:11

• Barbi13
    21. Listopad 2017. 21:14

Yel

Sanjchi, nije rijesio skolu, ne smije riskirat sad posao dok ne dobije za stalno (sva sreca da je uopce dobio job sta je sve nadrljao u cv-u…)
    Ja sam upisala prekvalifikaciju jer sam prije trudnoce digla kredit za to jer je skupo, i za jos neke stvari.
    Ostala trudna, imala sudar, kupila drugi polovnjak, ulozila nesto kod njegovih zbog selidbe tako da sam odustajala od svoje skole.
    Nedavno sam napravila reprogram (nez ni sama kako, em trudna, em ugovor na odr), i uplatila si komplet skolarinu i trebam polozit razliku ispita kroz godinu dana, praksu i staz vec imam sredjen prek te skole i to jos u ovoj nedodziji (!!!shock), tak da mi se cak i poklopilo da taman u godinu dana dam ispite i odradim praksu, pa iducu jesen na staz.
    Dragi me podrzava u tome i njegovi isto, ali imao je komentar da kak sam sebe rijesila a on ne moze…rekoh ‘tko ti kriv, da sam to saznala prije a ne u 4.mj trudnoce, zavrsio bi vec, u lazi su kratke noge, sad ti je priori posao, a kad ja zavrsim, ti upisuj sta hoces)

Yel sposobnija si i jaka od svih nji tamo koliko ih ima,glavu gore i jako dobru skolu si upisala uvijek ces imat posla tvoje dijete i ti cete imat.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:19

[OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:19

[OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:23
    [OBRISANO] 21. Listopad 2017. 21:27
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI