I moj muž će bit na porodu,mi imamo potvrdu iz DZ,rečeno nam je da ju Petrova priznaje!! Al moj muž je Presmjesan cijelo vrijeme govori spreman sam,spreman sam a odjelo za bolnicu mu je kupila njegova mama jer bi on zaboravio (a imao je jedino taj zadatak) On jadan bi pomogao al samo cupka na mjestu i ne zna kaj da radi (a bogme ne znam bas ni ja) al smiješan mi je kad vidim kak se trudi oko svega pa napravi nes krivo i onda se ja kao ljutim!! Joj samo da se tam se sruši u nesvijest jer inace čim vidi iglu pada 😂
Palac gore za hrabre muževe/dečke 💪🏻🤙
Curke hvala vam puno!
Di su vase mrvice?
Da, 56 vel je kao od 0-3 mj mi smo ju prerasle a kad smo dosle doma iz bolnice nosila je 50 vel! Najvise nam treba bodica dugih rukava, nezz kako vama ali ja mrzim one jednodjelne uopce mi nisu prakticne 😤
Mislim na pidzamice one u jednom komadu sto se naprijed kopcaju!
I moj muž će bit na porodu,mi imamo potvrdu iz DZ,rečeno nam je da ju Petrova priznaje!! Al moj muž je Presmjesan cijelo vrijeme govori spreman sam,spreman sam a odjelo za bolnicu mu je kupila njegova mama jer bi on zaboravio (a imao je jedino taj zadatak) On jadan bi pomogao al samo cupka na mjestu i ne zna kaj da radi (a bogme ne znam bas ni ja) al smiješan mi je kad vidim kak se trudi oko svega pa napravi nes krivo i onda se ja kao ljutim!! Joj samo da se tam se sruši u nesvijest jer inace čim vidi iglu pada 😂
Palac gore za hrabre muževe/dečke 💪🏻🤙
Da, da, do sad su ih priznavali. Ali sam više ni njih ne traže...Frendica koja je rodila u Merkuru prije par mjeseci i frendica koja je prije mjesec dana rodila u Petrovoj. Objema bili muževi i nitko ih nije niti pitao za taj papir. Mi smo isto bili u DZ na tečaju, za svaki slučaj, pa nam je ženska na tečaju rekla kao da im je to nova fora. Ali bolje biti siguran! I da, fakat, palac za hrabriće! Tak slično i moj, on se trudi, a ja već vidim da ću poludit ako mi bude smetao i izbaciti ga van!
Hedgehog svaka čast za muza i volju. Moj je sa micicom ima želju ali njegovo otezanje sa ima još vrimena na kraju ga je zeznulo. A i mene! 😂
Samo nek se on sprema, nek osjeti malo tu car priprema i radjaone. Poslije tu njegovu torbu samo lagano zaboravite ponit. Al to da sprema ručnik 😂😂😂😂 hahahaha Koji kralj! Oko čega će se on to morat znojit i brisat?? Hahahaha Predobro! 😂
Mislim da moj neće tit ni pit ni ist od muke. Još će mu i infuziju pristekat kad cili ublidi 😂
Cure možda nas naši muževi koji ne žele bas na porod iznenade pa nam bude zabavno kako se oni muče da na svoju bol mi i zaboravimo 😂😂
Ima neki vic sa Crnogorcem kako je isa sa ženom na porod i naravno da se on ko pravi muškarac onesvistio cim se nešto pokrenulo i budi se nakon sto je žena rodila i pita šta je rodila pa mu kažu da je žensko, a on će na to da hvala Bogu da je žensko a ne muško pa da se jadan pati ko on 😂😂😂😂
A torba... pa sve je to nekako spremno samo triba u torbu složiti. I svaki dan mislin da je bolje napraviti nešto drugo nego to. Ionako je doktor reka da neću brzo pa čemu onda žurba. Sve stignem.
A kad sam išla 1 put rodit i kad sam javila da je puka vodenjak svi su došli kod nas da nas isprate. Moja mama je od muke tu moju torbu raspremila i spremila 3 puta dok sam se ja otusirala. I sad kad mi počne citat bukvicu o tom kako sam neodgovorna i torbu još ne spremam joj kažem da će ona to ionako par puta sve pritostat pa će mi sad ona spremat. 😜
Mamuka ti i ja se razumijemo po pitanju torve 😄
Cuvajte muzeve, rekla sam vam kako je neciji muz dan prije nego sam rodila pao u nesvijest u boxu i zaradio 3 sava na celu 😂
Hedgehog svaka čast za muza i volju. Moj je sa micicom ima želju ali njegovo otezanje sa ima još vrimena na kraju ga je zeznulo. A i mene! 😂
Samo nek se on sprema, nek osjeti malo tu car priprema i radjaone. Poslije tu njegovu torbu samo lagano zaboravite ponit. Al to da sprema ručnik 😂😂😂😂 hahahaha Koji kralj! Oko čega će se on to morat znojit i brisat?? Hahahaha Predobro! 😂
Mislim da moj neće tit ni pit ni ist od muke. Još će mu i infuziju pristekat kad cili ublidi 😂
Cure možda nas naši muževi koji ne žele bas na porod iznenade pa nam bude zabavno kako se oni muče da na svoju bol mi i zaboravimo 😂😂
Ima neki vic sa Crnogorcem kako je isa sa ženom na porod i naravno da se on ko pravi muškarac onesvistio cim se nešto pokrenulo i budi se nakon sto je žena rodila i pita šta je rodila pa mu kažu da je žensko, a on će na to da hvala Bogu da je žensko a ne muško pa da se jadan pati ko on 😂😂😂😂
A torba… pa sve je to nekako spremno samo triba u torbu složiti. I svaki dan mislin da je bolje napraviti nešto drugo nego to. Ionako je doktor reka da neću brzo pa čemu onda žurba. Sve stignem.
A kad sam išla 1 put rodit i kad sam javila da je puka vodenjak svi su došli kod nas da nas isprate. Moja mama je od muke tu moju torbu raspremila i spremila 3 puta dok sam se ja otusirala. I sad kad mi počne citat bukvicu o tom kako sam neodgovorna i torbu još ne spremam joj kažem da će ona to ionako par puta sve pritostat pa će mi sad ona spremat. 😜
Hahaha, čula sam taj vic, svima sam ga pričala! ! ma i voda i čokolada i ručnik su kao "za mene". Kao da moči ručnik i meni stavlja obloge. E, kad mi krene mahat s tim ručnikom. Bude on imao 3 šava.
Maca mi smo platili u bolnici gotovinom taj papir... Nama je teta u bolnici rekla da dobijemo to odjelce za pratnju...
Una je predivna - I imenom i pojavom 😍
Hedgehog toliko se smijem za muževu torbu HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂 kralj!
Sortiraj odgovore
Najstariji