Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    31. Listopad 2017. 15:41

Aurora Una je prava cuta lipa 😍

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 15:44

Ma mi sredili to davno. U 8. misecu još. I to neki momak iz sela isa za mog muza i drugog nekog iz sela. Samo plati i ništa ne moraš. 😂
    Samo sredi to sto prije pa ako malo i urani Nikola da ste spremni 😉
    Ne znam bas to pokazivanje mi nije jasno. Kako možeš uvodit ljude da gledaju nečije medjunozje. To je bas grozno. Pa nije box izlog. Svašta kod nas ima. Strašno!
    A počne li on meni živce kidat Poslat ću ga vanka. Bolje i sama nego da me on živcira. Tu se slažem s tobom 😅

Hope
    31. Listopad 2017. 15:49

Sanjchi bas kao sto je netko spomenuo neki dan ništa ništa i onda par beba isti dan ☺️ Samo hrabro i bit će sve Okej,još malo ćeš držat nešto najslađe u rukama ❤️
    Mamuka sad čitam i ukenjala sam se od straha kad sam skuzila da smo mi sljedeće,pa kud prije?!? 😂😂
    Aurora Una je već prava velika i lijepa curica ❤️👧

maca1510
    31. Listopad 2017. 16:05

Zato i idem tek 8.11 jer dragi stize 11.11 a nedam im 400 kn ako on ne bude tu 😂 valjda nece Nikola u ta 3 dana bas odlucit izac 😂
    luce dobro da si mi rekla pa bi cak i na to predavanje mogla doc, ali razgledavanje cu zaobic u sirokom luku 😀 
    Btw kad smo vec oko toga jel se prije to placa njima na racun ili mozes kesom u bolnicu platit?

url=https://daisypath.com]

Aurora1611
    31. Listopad 2017. 16:22

Curke hvala vam! Bombica moja mala! 
    Joj Sanjchi jedva cekam da rodis, moguce je i da ces plakati, ja sam svoju zagrlila i rekla ljubav moja mala pa su ju brzo uzeli ds ju prebrisu i obave sve ostalo nisam ni stigla plakati xD onda je poceo show sa posteljicom

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 16:24

Hope ja sam mislila da do mene ima bar još par cura kad ono.... NE! Ja 9. a ti 10.  😂
    Al dobro. U četvrtak ću bit spremna fizički (dotjerana i torbu ću spakirat majke mi 🤣) a dok se budemo vozili do St i psihički ću pocet. Al mislim da je bolje kad se iznenada nego kad se spremaš na to.
    Yel nisam iz Berlina nego sam auto tamo kupila pa bi ga netko triba dovest, a trenutno je stanje tako da mislimo da će ipak muž morat ići po njega. Al njemu je to super pa nije problem i ako tako bude.
    Ja da sam na tvom mistu bi išla sama tj skupila sestru putem i idemo. 30km stvarno nije puno i nećeš rodit za tih po ure jer tako brzo valjda neće ići.
    Mc_mouse tako otprilike i kod nas reagiraju pa je moj muž počeo nešto bio oce neće.., rekla san mu da uopće nema izbora, ide i gotovo. Jedino ga može spasit to da meni pukne film pa ga pošaljem vani. Za druge me ne briga šta misle i kažu jer svi mi zivimo svoj život. Ne pita nitko od njih ni mene šta će i kako će nešto napravit. Svi rade po svom i to je to.😁
    Maca moraš uplatit u banci, ne možeš kod njih. Tako je muž prvi put zeznuo stvar jer je uvik bilo ima još vrimena. Al nadam se da Niko čeka tatu. S obzirom koliko je mama stresova prigrmila u ovih par miseci toliko joj je dužan. 😂
    Luce to se brzo promine tako da ti stvarno imas vrimena. Čak i ja iman još vrimena. Jedan dan ništa s sutra rodiš. No sikiriki! Sve će bit dobro 😉😉

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 16:31

Sanjchi vidim da skače al ne razumin se u ctg. Ja sam ga pri prvom porodu možda imala 20ak min svega kad sam primljena u rodilište i to nije bio upaljen ekran nego je samo papirić izlazio koji je sestra uzela i nitko mi ništa nije govorio. A s obzirom da je iz mene tekla rijeka plodne vode vise me brinulo to sto je pod oko mene poplavio nego šta te linije znače 😂
    Nadam se da ste do 23:59 zajedno i da neće slavit rodjendan 1.11. 😉
    Drži nam se Sanjchi ❤️❤️

• Barbi13
    31. Listopad 2017. 16:43

sanjchi255

Aurora Una ti je prava mala bombica…preslatka😍😍😘😘😘 bome da, mi smo doma za vikend😊👏👏👏

Sanchi jesu ti probusili vodenjak?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    31. Listopad 2017. 16:45

Sanjchi - pa koliko vidim 100 je maximalno?! Ajme, nisam nikad bila na CTG, ali meni već te crte djeluju bolno!  Ako opet sretneš IvanuIvicu (recimo kad budete skupa u sobi kada rodite ) javi kad je rodila da i nju dodamo na listu (ako želi naravno). 
    Aurora - Ajme Una, medena je, još s tim prekrasnim imenooom. Sva sam se rastopila.
    MM na porodu - moj jako želi, bilo je par čudnih pogleda od strane nekih frendova, ali on želi, baš, baš, i ne samo to, on si "pakira" svoju torbu za rodilište, sa onim odijelom, bocom vode, čokoladicom, malim ručnikom....ja mu pokušavam reći da ON NE MOŽE imati torbu, samo ja. Ali neda se!    A što se tiče potvrda za pratnju, nama su na tečaju rekli da te u Zagrebu u bolnicama više niti ne pitaju za to.
    Mamuka - ti još nisi spakirala torbu? Hahahah. Koja si ti carica! Baš se kuži "iskustvo". Mi prvorotkinje štreberi... A i baš si me nasmijala s ovom lokvom na podu.   

• Barbi13
    31. Listopad 2017. 16:52

Una je preslatka ajme kako rastu evo mi tutu koju smo mogli obuc vise ne mozemo a danas imamo 2 tjedna😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.