Hahahahahaha Sanjchi kad bude 10 nećeš tipkat na mob tako dok nam pišeš znamo da nije strašno 😂
Samo polako. Bit će to onda danas sve gotovo. I eto nije 1.11. 😉
Svako koliko imas trudove?
A neznam, ne gledam na razmak, a i ovako mi se cini da nisu pravilni…meni bitno da boli😂
Sanjchi svakih sest sati ces ga dobit al bitno je da djeluje probaj hodat sto vise😘bit ce sve ok
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Najiščekivanija beba klokanice stiže uskoro 😊🤗
Ja išla kod svih soc gin po uputnice za rodilište i ctg. Odman san tražila D1 za ctg da ne dolazim svako par dana jer ne znam bas da će ovaj tako brzo.
Osim bolova u preponama apsolutno ništa drugo me ne boli. Nije ni prvi put pa je vodenjak puka, al ovaj put bi volila vidit i kako je to bez dripa pa se nadam trudovima bez pucanja vodenjaka.
Al isto torbu u cetv nosim sa sobom za slučaj da ostanemo u bolnici. I muza pripreman na sok terapiju (porod). “Malo” je preplašen. 😅😂
Evo ja bila u TA. I dalje zacementirana. Radili su mi bris na streptokok. Sljedeća kontrola za tjedan dana i prvi ctg. Držim fige Sanjchi!
Znaci to je to. Kod nas tu uvik idu u paru bebe. Hoće danas biti 3??🤗
Evo nas s pregleda sve je uredno, i dalje sam samo 1 prst otvorena, nadala sam se da cu se jos malo otvoriti al dobro ima jos vrimena....
Sortiraj odgovore
Najstariji