Yel vjerujem ti, mene je boljelo nenormalno, ja nisam mogla hodati, sjediti, spavat ma nista dok nije puklo samo od sebe i onda na hitnu kirurgiju!
A sta ti mislis? Ostavila bi tako ili? Svako koliko ti se javi to?
Curke ja sam sinoc do 3 bila na festi. Naplesala se ko luda, fino se naklopala i onda dodem doma a malac me uzmrcvario...ima neku temp do 38 i kaze da ga boli busa pa non stop trcimo na tutu al nis ne ide😔 Sad sam legla vec da nadoknadim san!😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Eto jedino u to jos stanem od robe😂😂😂😂😂 a da nisu tajice😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mamuka- kutak za maloga je top! Ja sam obrnuto od tebe,torba je spremna al nema jos ni k od kutka za maloga. Cekamo tatu za to😂
Bas sam u jednoj grupi na fejsu pitala za epi u splitskom rodilistu, dobila 112 komentara na to i zakljucak je da su sanse za to minimalne. Anesteziologa nema ni za ljek sta se kaze, nikakva veza ne pomaze tu. Moras bit j...srece da potrefis moment da se aneateziolog nalazi u rodilistu da bi je primila, a sanse su ravne 1%. Malo je rec kao da zivimo u 18.st. Tako da nazalost ne nadam se tome, sad se nadam da ce porod ic brzo 🙈
url=https://daisypath.com]
Kleiva svaka čast na energiju. Mislim da mi je trenutno teško prehodati kilometar jer me stalno nešto probada. A da plesem.... ne mogu ni zamislit. Iako sam s micicom u štiklama plesala a bila sam tipa 32-33tt. Ovaj put nema šanse.
Super izgledaš. Stomak ti je još uvik dobre veličine, ni premali ni prevelik.
Ja imam rabatinke za trudnice j njih nosim za vani, drugo ništa ne mogu. Imam haljina koje mogu ali nije vise vrime za to. Tajice stvarno ne volim, ni po kući ih ne nosim. To jedino kad liniju malo dotjeran a ovako....
nema šanse.
Mislim da si ti pitala za streptokok. Zab sam napisati😁
Meni je privatni doc reka da je to čisto normalno da on postoji i da se to ne triba liječiti jer se u principu ne može bas izliječiti ali ne čini nikakvu štetu pa nema ni potrebe. To je bakterija koju pola ljudi ima u spolnim organima i smatraju je nirmalnom. I ako piješ antibiotik za to šanse da će ti nestati su jaaako male te nakon sto si popio antibiotik za 10-15 dana on se uglavnom vraća.
Jedini problem predstavlja za porod ali to se rješava tako šta se mami i bebi uključi antibiotik. Samo triba naglasiti da ga imas da daju antibiotik kad počne porod.
Ja ga imam i popila sam azimed (pandan sumamedu samo jeftiniji) i on je poludio zašto sam to pila jer ništa nisam napravila. A meni ga je soc gin propisa i ja sam ga popila. Kaže bzvz se kljukam antibioticima a isto će mi i na porodu dat.
Po njemu ništa oko čega triba radit paniku samo naglasiti u rodilište kad se dodje i to je to.
Mamuka zaboravila sam komentirat super si opremila kutak za bebaca 👍👍
Cure super izgledate, bas ste lipe trudnice 😉
I da, pitala sam ga za muza jel on triba uzimat antibiotik pa mi je reka da naravno da ne jer i ja ću ga opet imat prije poroda bez obzira šta sam popila antibiotik pa moj zaključak je da nije nikakva zapreka za odnose.
Maca mamina rodica je u St 2 puta rodila sa epi. Super veza i srica nevidjena. Bas je sritnica.
Mislim ako i imas vezu koja će ti to sredit samo je 1 anesteziolog i ako je on na operaciji možeš se slikat, ništa od epi.
Ja mislim da je ne bi ni uzela zbog problema sa kralježnicom pa ne bi tils izazivat vraga. Al ovako mi bolnica svaku dilemu rješi bez velikih problema 😂
Ajme mater mi bila peglat robu i kad je vidila da nisam torbu spakirala dobila je šiz. Rekla sam joj bila da jesam jer me stalno pitala jesam li. 😂
Cure jel se kome po noći stomak toliko stvrdne i boli da vas to budi? Mene u zadnjih 10ak dana par puta u noći to probudi. Stomak bude grozno tvrd i boli tako da se moram okrenut u drugu stranu ali triba par minuta da se stomak malo opusti i da bol popusti.
Hvala cure!
Meni fali možda neki detaljcic na zid ali kako se muž premišlja oko imena cilo stoljeće nisam mogla ništa naručiti. 🤣
I moran rec da me komoda oduševila. Za 500kn je predobra. Nije civilna uopće a ima tu bas dosta mista. Ja sam skoro sve u nju za bebaca spremila. Vidit ćemo kako će s vrimenom se držat al zasad san stvarno jako ugodno iznenađena.
Mamuka kutak za malenog izgleda jako lijepo,prekrasna mi je zaštitna ogradica,a i komodica je bas lijepa i jednostavna i sve mi je 👌🔝
Curke mi bili u ORO-GORO sa kumovima i uništili smo se u pizzi 🍕 sad smo doma na kutnoj i Nemrem se pomaknut 🐳🐢 (ko kit sam a i ko kornjača)
Muž mi zacorio na kutnoj ja se sve silim da odem gore u spavaću al neeeeeeda mi se dic 🙈
Cure jel se kome po noći stomak toliko stvrdne i boli da vas to budi? Mene u zadnjih 10ak dana par puta u noći to probudi. Stomak bude grozno tvrd i boli tako da se moram okrenut u drugu stranu ali triba par minuta da se stomak malo opusti i da bol popusti.
✌
Mamuka.. Meni se to dogada. To su valjda BH kontrakcije…
Sortiraj odgovore
Najstariji