Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Listopad 2017. 08:31

Juuutrooo 
    Joooojjjj i ja sam svaaaaa osamucena  I Diego se cesto budio   

29. Listopad 2017. 08:32

Barbs kak da stavim ovaj dole ukras Baby is born hahah nemam ppjma kaj trebam stisnut

• Barbi13
    29. Listopad 2017. 08:33

Jutro curke,a sanjchi bas te ulovilo,Yel mogu mislit koji su to bolovi a sra...kad krene krene i sad da te ulovi trud na tu upalu katastrofa cuvaj se Yel i zovi doktoricu ipak si u 37 tjednu.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

29. Listopad 2017. 08:33

Zao mi je sta atalno zeza i budi, moj se isto cesto budi al ni ja nemrem soavat od adranlina samo zurim u njega

• Barbi13
    29. Listopad 2017. 08:35

mamisita27

Zao mi je sta atalno zeza i budi, moj se isto cesto budi al ni ja nemrem soavat od adranlina samo zurim u njega

Mamisita kako ste?😆

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    29. Listopad 2017. 08:36
    Juuutrooo!! Lucijaaaa, hocemo te upoznatiii!! 😘😘😘
    Juuutrooo!! Lucijaaaa, hocemo te upoznatiii!! 😘😘😘

barbs
    29. Listopad 2017. 08:39

Mamisita, istim postupkom kao sto si i ovaj stiker stavila sam moras izabrati drugu ikonu... Pokusat cu ti screen shot napravit 

barbs
    29. Listopad 2017. 08:40

Inace, Mamisita, samo nek Karlo jede i uzivajteee  A ti se probaj odmoriti jer tek kad dodjete doma ce biti veeeeeseeelooo 
    Nisam pohvatala tko je bolestan... Brz oporavak zelim!! 😘😘😘

29. Listopad 2017. 08:43

Polusala sam nesto da vidim jel radi??? Jede al je dosta cmizdrav zadnja dva budenja. Inace smo ok, malo savovi zatezu i dojke bole al mazem purelanom.tvoj diego Barbs je premeden. Bbrletic, kako Petra?

barbs
    29. Listopad 2017. 08:46

Mamisita, maaaaži, maaaži! OBAVEZNO! Mene je eto Purelan spasio. Jesu te puno rezali? Nisam pohvatala...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.