Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Listopad 2017. 19:33

Hedgehog

Evo curke, uspjela sam. Malo mi se vrti od ovih bebica.Yel - sad sam skužila da tebi stoji još radni naziv "Timi" - niste se još odlučili?

HAHAHAHAHAHHAA
    POZNATOOO...
    uuuu, kolikooo rodiljaaaa!! 😍😍😍
    Hvala na listi... zaboravila sam neke sigurnooo 

luce <3
    28. Listopad 2017. 19:37

Mamasita cestitam vam i zelim vam puno zdravlja i srece i brz oporavak!!!!
    Mamuka ja mislim da ti neces spremit torbu dok te trudovi ne uhvate 😂😂😂 ja o epiduralnoj nisam ni razmisljala 😂😂

28. Listopad 2017. 19:53

sanjchi255

Evo nas upravo slikane😁 neznam vise sta ta mala ceka…mozda da krenem dubit na glavi

Heheh nece mala van kao ni moj sto nije htjeo 😁😁
    Mamisita cestitam 😊

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 19:53

Mamuka kod mene je ista situacija kao u Vt. Ni debela veza ne znaci da ces dobiti epi. 
    Čini mi se da imamo isti krevetac :)
    Mislim da cu i ja sutra svoj urediti sa posteljinom i navlakama, pa stavim slikicu 😍😍😍😍

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 19:55

Zašto na ove zadnje dvije prečke nemaš navlaku? Tako si htjela ili? 
    Moja mama izbrojila 15 prečki. Tako da sad imam i jednu navlaku viška 😂

• Mamuka
    28. Listopad 2017. 20:17

Sanjchi ti bome imas zavidnu kolekciju slika. Svakakvih osoba na njima a i sa različitih mjesta 😉
    Mislim ja da je tebi tu predobro i mala neće vani. Uzmi ti tu neku krpu i počnu ribat pod pa možda je to natira van 🤣
    Ime smo odabrali tj na kraju je ispalo kako većina želi. Meni je OK al muž nije presritan al isto tako ne zeli i drugima ugodit pa eto. Meni je vise od puste price postalo svejedno. I zvat će se Ivan. Iako muž još svojima nije rekao pa ga svi zovu Roko 🤣
    Mc_mouse ne, nego kako je standardni krevetić a tamo u kompletu piše 12 ja sam zaključila da je to to i nisam provjeravala tako da ćemo naručiti još 2. Al ne smeta mi trenutno jako. Al vjerojatno za koji dan oce.😎

Aurora1611
    28. Listopad 2017. 20:35

Yel nisam bas u toku, sto ti se događa?? 

Aurora1611
    28. Listopad 2017. 21:02

A joj katastrofa, boli sigurno?? 
    Ja sam tak nesto slicno imala iznad guze xD meni su sjekli i to cistili tjedan dana, nakon toga su mi rekli da ce se vratit da se mora odstranit operacijom, ja naravno nisam! Sad mi nekad krene rasti to pa samo naspricam octeniseptom! Ali koliko vidim to je kod tebe puno gore, ici ces na operaciju ili?? 

28. Listopad 2017. 21:55

sanjchi255

Mom, hahahaha…mozda se ugledala Luce na Noaha😅 koliko si ti prenijela?

9 dana 

kleaiva
    28. Listopad 2017. 22:14

Mamasitaaaaaaaa čestitam od ❤️❤️❤️

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.