Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    28. Listopad 2017. 23:33

Mrvica i Yel nije ovo ko BH. Njih imam od prije i ponosni često ali sam se navikla i vise ni ne obadavam na to. Nije to ni neka bol. Al ovo po noći sto me budi bas boli. Inače dosta dobro podnosim bol pa znam da ako mene toliko smeta onda nije bas malo.
    Stomak bude nenormalno tvrd i ko da se nekako smanji, stisne. Ne znam šta je to al me počinje nervirat jer me probudi i poslije sam ko sova.
    Yel to čačkanje doli.... uzas uzas. Ko da te neko štapom doli bode i čačka. Neugodno za poludit. 

mc_mouse
    28. Listopad 2017. 23:43

Sanjchi to i ja govorim vezano za 01.11. 😂😂
    Mamuka E bolje da i fali nego da imaš jednu viška kao ja, ovako ces bar jos samo dvije naruciti 😂 E da ja sam svoje odma oprala na 40°. Centrifugu na 1000. Program sensitive. I stavila van sušiti. Nit su se izgužvale. Punjenje postojano. Ma sve super :) pa čisto da znaš ako nisi provjerila i sama :)  grcevi preko noći, istoooo kao i ti.... bas bolno...

Aurora1611
    28. Listopad 2017. 23:45

Yel dobila sam neku inekcijicu da ne osjetim jer su mi to rasjekli, pustili da curi i onda stavili jod, poslije toga sam jos tri puta isla na previjanja gdje su cupali tu vaticu s jodom i oci su mi ispadale to me valjda najvise boljelo jer svaki put to krene zarastati i onda oni cupaju! Poslije toga mi se pocelo vracati nakon mj dana! Kad sam osjetila da me na istom mjestu pocelo boljeti odmah sam uzela octenisept i to dobro dobro ocistila i tak uvijek , sad je to puno rijeđe! Oni su mi na hitnoj kirurgiji rekli da je najbolje ici na op. jer se to uvijek vraca ako se kirurski ne odstrani! 
    Ali to kod tebe je ocito neka gora verzija dok moras piti antibiotike! Vjerujes u prirodnu medicinu, homeopatiju i to? Da probas vidjeti da li postoji alternativno rjesenje 

• Mamuka
    28. Listopad 2017. 23:51

Yel da, tako tvrd da mi se čak teško okrenut na krevetu s boka na ledja a još uz to boli. Samo mene boli stomak i ništa vise.
    Danas me na tren bili uvatili menstr bolovi i u cetv jednom probolo bas jako u ledjima al to je to. OK prepone me bole svaki dan al to očito nema veze sa otvaranjem.
    Ja ctg nisam još radila pa ne znam ima li trudova al ja ih ne osjećam il ne pripoznam.
    A dobro. Još malo i pristat će sve ove nedoumice. Onda ćemo o drugim nedoumicama raspravljati. 😂

• Mamuka
    29. Listopad 2017. 00:09

Mc_mouse oprali smo sve i opeglali prije stavljanja. Ipak je beba pa eto. Al ugodno sam iznenađena ovim malim navlakicama jer se nisu ni najmanje iskvarile a nisu se nešto ni poguzvale. Super mi je. Zadovoljna sam.
    Muž je danas odman komentira a zašto micici nismo tako naručili. Reko pa tada ih nije bilo a i za nju smo kupili jednu posteljinu i još 2 šivane po narudžbi. I Nisu bile ništa jeftinije od ovog.
    On strogo pazi da ne bude da misko ima nešto bolje od nje. 😂😂

• Mamuka
    29. Listopad 2017. 00:16

Yel možda da nazoveš u pon gina i pitaš šta ćeš. Jer mislin ako to nastavi rasti kako ćeš rodit kad ne možeš ležati.
    Mislim da ćeš morat to počupat šta prije jer ni od antibiotika svako malo ništa dobro ne može bit. Jednom se pritrpi i onda si rješila problem.
    Bolit će te sigurno al ovako te svako malo boli i zeza tako da mislim da je to izvadit najbolje rješenje.

Hope
    29. Listopad 2017. 04:25

Yel ovo bas zvuci bolno i neugodno 😶 i vjerujem da ni sama ne znaš kad da radiš vise od toga!! 
    Sanjchi ima nas budnih,kao Naprimjer ja 😂😂 u 3 me probudila sila na wc morala sam piškit i od tad do maloprije nisam mogla zaspat koliko me žgaravica mučila,pa sam hodala po kući i sad sam maloprije bila u kuhinji pila mrzlo mlijeko bas mi je pasalo! Nadam se sa ću sad bar moć zaspat!! Toliko me bole leđa,noge,Nemrem se normalno okrenut ma bas sam živčana već malo!! Uff nadam se sa vi cure bar spavate! 💤💤

• Mrvica
    29. Listopad 2017. 06:41

Sanjchi. Bas mi je zao da te tako uhvatilo, zelim ti da sto prije prode.. nadam se da je samo takva noc
    ..poslije kise dolazi sunce pa ce sljedeca vec biti super 😊 drzi se, jos malo 😚

• Bebushka
    29. Listopad 2017. 07:55

Yel nemoj cekat do sutra ako tako boli, odi odmah na hitnu, reci im da umires od bolova, brze ces dobit trrapiju i sve, ja sam tako usla prosle nedilje s hemicima spasila sam se da sam cekala jos jedan dan prosvikala bi

29. Listopad 2017. 08:31

Curke zao mi je jer ste bolesne. Tolko sam uspjela pohvatat vise ne znam ko je sta pisao. I hvala svima na cestitkama od srca :))
    Yel, odi na hitnu svejedno, ako ne zbog sebe zbog bebana. Nikad ne znas ....:*
    Mi smo inace super, sisamo i spavamo ko vejiki (a i jesmo veljiki i debeli) :))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.